Днес времето и тук беше прекрасно и цял ден скитахме,та по тази причина сега немога да се вдигна от стола!Ванко много добре спи навън,ама....да можеше да го прави това в количката,а не в кенгурото.....
Камбанска,ние наистина започнахме тренировките и на Ванко му харесва,ама май не е добра идея
Щом вашето педи е казал че е рано за проходилка,то това е нещо подобно!Знам ли и аз какво да правя
На кутията в която се продава пише +3 месеца,значи би трябвало да става,ама....korneliia_h ,много са сладки и двамата-с тези хубави устни,големи очи и дълги и гъсти мигли.Да са ти живи и здрави и двамата и много да те радват!
valkiria,ваш'та мадама още от сега дава заявка за модел с тези мерки,много висока бе....
Люта чушка ,как съм се смяла на клипчето в което бащите сменят памперси...Някои вземат много крути мерки

Хайде ще ставам че почва нощното дежурство
Ванко взе да поревава и сега ще има няколко часово дондуркане докато заспи!Целувки!!!
така че ще ме извините.
А сега изчезвам, че моя оперен певец взе нервни арии да пее

и ще ходим после навън.
чак се хваща да се изправя 

,че аз съм го хванала здраво и не го пускам
защото не мога да си намеря купона за мк за днес.Вчера цял ден бяхме по гости първо у сестрата после у бащата,като се върнахме тъкмо ви четях и аха да пиша Диди реши че трябва да писне и набързо изключих
Мами пък да си похваля племеничето имо зъбче,а е по-малък от нас с 36 дена
на малката и аз съм свирила на пиано 1г.,а на 6г. на акордеон абе изобщо много обичам музиката
.Чак сега ли разбра?Кога е било?
... косите не се знае от кои са и двамата с мъжа ми имаме гъсти коси, а очите са от моя татко 

. Аз все още давам само плодово пюре и никак няма да бързам с кашите.