ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз

• 10 799
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • Канада
Здравейте и от нас!
Днес времето и тук беше прекрасно и цял ден скитахме,та по тази причина сега немога да се вдигна от стола!Ванко много добре спи навън,ама....да можеше да го прави това в количката,а не в кенгурото.....
Камбанска,ние наистина започнахме тренировките и на Ванко му харесва,ама май не е добра идея newsm78Щом вашето педи е казал че е рано за проходилка,то това е нещо подобно!Знам ли и аз какво да правя ThinkingНа кутията в която се продава пише +3 месеца,значи би трябвало да става,ама....
korneliia_h ,много са сладки и двамата-с тези хубави устни,големи очи и дълги и гъсти мигли.Да са ти живи и здрави и двамата и много да те радват!
valkiria,ваш'та мадама още от сега дава заявка за модел с тези мерки,много висока бе....
Люта чушка ,как съм се смяла на клипчето в което бащите сменят памперси...Някои вземат много крути мерки Joy
Хайде ще ставам че почва нощното дежурство GrinningВанко взе да поревава и сега ще има няколко часово дондуркане докато заспи!
Целувки!!!

# 76
  • Русе
По темата за глутена
Относно кашите Слънчо, без глутен са банан и праскова, а сега са пуснали и картофи с домат. Пюретата на "Ганчев" за деца над 4 месеца също са без глутен. (МИсля, че всички, ама за всеки случай поглеждайте отзад на етикета пише). На ХИП зеленчуковите също са без глутен или поне тези "по-изчистените", т.е. тези с по-малко неща. Аз от тях, а и от Ганчев съм давала само тези, който съдържат 2-3 зеленчука, понеже има някой за над 4 месеца, а са със сметана, домат или други неподходящи неща. Та мисълта ми беше, че на хип картофи с моркови си съдържа само картофи с моркови и вода (за разлика от на Ганчев, които съдържат и други неща) и няма как да има глутен. Царевичното нишесте не съдържа глутен, затова приготвяйте киселите само с такова (чисто царевично нишесте, а не онези с овкусителите и оцветителите дето ги ядем ние). Глутенът всъщност е белтъчна съставка на зърнените храни. Проблемът идва от там, че е възможно да увреди чревната лигавица. Това е, което се сещам на прима виста за глутена. Може и да сте ги обсъждали тези неща, ама аз имам мнооооого да дочитам  ooooh! така че ще ме извините.   bouquet А сега изчезвам, че моя оперен певец взе нервни арии да пее  Heart Eyes

# 77
  • Варна
Добро утро! Виждам, че Сиска е тук и се озъртам за кафето  Wink
Ние тази нощ успяхме да поспим само с едно будене. Дано задържим тенденцията, че полудявам вече.
Корнелия, много са ти сладки децата, пу-пу. А каката ще разбива мъжки сърца, то е ясно.
26, тук продават такива лентички в магазините за фибички и ластичета. Виждам по лентичката, че добре се справяш с килограмите. Поздравявам те за успеха и благородно ти завиждам.
Днес тук слънцето се показа, май ще се позабавлявам и аз с  newsm79 wash hang и ще ходим после навън.

# 78
  • Вече с постоянно местожителство на село...
  Здравейте мамета   bouquet

Вчера ни потвърдиха че е от глутеновите каши, и ни препоръчаха Фризокрем, били най-добрите и по джоба разбира се, те са безмлечни и безглутенови.Бобко е добре върти се и събира чаршафите.Направо в болницата ме побърка въобще не смеех да го оставя за 5 мин. такова обръщане и тръшкане по решетките беше  #Crazy чак се хваща да се изправя  ooooh! .Ние снимка в албумчето за първото хапване няма да можем скоро да поставим,казаха ни домашно пюре от картофче ама чак след 6-я месец и месно чак след 9-я дотогава само безмлечна каша и домашно пюре как ще се справим незнам на това еднообразие  newsm78 .След малко ще кача снимка на каката да видите какво е правила докато ме е нямало в нас  Mr. Green

# 79
  • Вече с постоянно местожителство на село...

Ето я и снимката  Grinning

# 80
 Ива78 кашата на Милупа - оризовата няма глутен.Чела съм по форума, че горещо я препоръчват за захранване.Аз почнах с картофче, много съм доволна, на бебка й се отрази супер.

# 81
  • Велико Търново
Честито на месечинките!Да растат здравички,да папкат и да слушкат!

Анитка,мила кафе няма тази сутрин.Вчера открих,че са ни обрали и ми няма всичкото злато,просто не съм на себе си.На детето обеците са взели,ровили са ми в бельото,абе кошмар.Аз,като не нося злато и изобщо не съм видяла,че го няма,но вчера прибирах на Георги козметиката и така забелязах.

За кашите и аз да кажа-купих на Фризокрем,без глутен и без мляко,ориз и царевица,но откакто я спрях Божидара си спи цяла нощ,явно и е натоварвала стомахчето.Днес съм решила пак да дам зеленчуково пюре,но да видим Божа на какво мнение ще е .
Това е от мен!Хубав и слънчев ден ви желая!

# 82
Деб, добре дошла отново в стройните ни редици! Hug
Нушинка, радвам се че Бобко е по-добре, дано за в бъдеще нямате никакви проблеми. А каката, голямапианистка да стане!  bouquet
Корнелия, незнам просто как ще опазиш и двете си деца! Да са ти живи и здрави сладките! Heart Eyes
Моя юнак, не може да се научи да спи нощем и това е /не че през деня е преспал, де/. Заспива към 22 ч., в 24 се буди за нещо си, в 3 папаме, в  4, пак нещо си, в 4.30 отново, в 5.10 нещо си, в 5.30 пак, в 6 папаме, в 6.30 отново е на крак и този път окончателно. По-скоро аз съм на крака, а той е на ръце! Joy

# 83
Добро утро мами айде и от мен едно   food010 ,че аз съм го хванала здраво и не го пускам  Mr. Green ние както винаги спим,а аз беснея  smile3515 защото не мога да си намеря купона за мк за днес.Вчера цял ден бяхме по гости първо у сестрата после у бащата,като се върнахме тъкмо ви четях и аха да пиша Диди реши че трябва да писне и набързо изключих  Sad Мами пък да си похваля племеничето имо зъбче,а е по-малък от нас с 36 дена  Joy
Нушинка smile3501 на малката и аз съм свирила на пиано 1г.,а на 6г. на акордеон абе изобщо много обичам музиката
Корнелия мнооого големи сладури надвам се като имаме път към леля ми /в Силистра/да можем да си чукнем някоя среща .Ама кога ли?
Иаз бях купила каша Слънчо-бананова,но след като обърнахте внимание за това какво пише видях с гултен не че щях да я давам сега де
Деб Hug
Честити месечинки!
Приятен ден от мен!

# 84
  • Ямбол
Здравейте, мами!
Сиска, съжалявам, мила....Ох, такива направо да ги #2gunfire.Чак сега ли разбра?Кога е било?
Добре, че не сте си били в къщи и най-вече да сте се прибирали в този момент.Затова както се казва -малкия дявол.
Емси, направо те съжалявам.Сигурно е някакъв период и дано по-бързо да отмине.
Корнелия, много сладки дечица имаш!Да са ти живи и здрави!
Днес времето е идеално за разходки.Приятен ден на всички!

# 85
Боже Сиске как е станало много неприятно  ooooh!

# 86
Сиска, как така бе мила са ви обрали? Ужас ! Да му изсъхне крадливата ръчица на тоз, който го е направил !!! Много се възмутих!!

Мами помагайте ... и по - скоро Камбанска.... бебка две вечери под ред не може да заспи от зъби .... мръкна ... и се мъчи много .... четох, че нещо хомеопатично давате и много ще съм благодарна , ако ми обясните подробно как се дава и кога ??? Мислех тази вечер , ако продължава така да и дам малко панадол... сигрно ще я обезболи колкото да заспи.

Моля кажете как да й помогна Sad

# 87
  • Велико Търново
Ами,те работят на нашата тераса,а пък аз не съм я затворила,защото беше топло и изобщо не ми е дошло на ум,че могат да влязат и да ровят.Ами,там от където минавам като се прибирам от разходка те ме виждат,аз докато кача количката,после асансьор  и така,той се е измъкнал и това е.Те си оставиха работата не завършена,защото ,ако дойдат втори път не се знае какво може да им се случи.Те си мислят,че имаме пари,те това са и търсили,защото един съсед се избъзика,ей то сега като стане твоя съдия,с вас няма да може да се говори,абе да са живи и здрави той Господ гледа.Вярно,че златото ми е спомен от покойната ми майка,ама те спомените са ми в главата.Ама както и да е.Подадох жалба в РПУ,той кумът ми е началник сектор,та дори само един по сериозен разговор да им проведат ще съм доволна.Ами това е от мен за сега!

# 88
Здравейте и от нас с Иванна   bouquet
Момичета благодаря за хубавите думи по адрес на дъщеря ми  bowuu ... косите не се знае от кои са и двамата с мъжа ми имаме гъсти коси, а очите са от моя татко Simple Smile
Deb най- после и ти се появи... Много ни липсваше Simple Smile, А бебе Александър е страхотен  Heart Eyes
Нушинка девойката е супер, отива й да седи там... Пожелавам й да стане отлична пианиостка  Peace
Сиска лоша работа... Надявам се да ги хванат тези некадърници и ръцете да им отрежат  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Лек ден от нас

# 89
  • Варна
Сиска, много съжалявам за случилото се! Дано ги хванат гадините и поне хубав бой да им теглят. А на теб пожелавам бързо да забравиш неприятната случка и пак да си същата весела Сиска /и утре пак да има кафе  Wink/
Момичета, наистина много трябва да се внимава с тези каши. На пазара има какво ли не, а като чета и по другите теми какви неща стават...косите ми настръхват newsm77. Аз все още давам само плодово пюре и никак няма да бързам с кашите.
Хубаво било човек да излеза малко без бебе навън. Аз вчера се срещнах с една приятелка на чаша кафе и тортичка докато майка ми гледаше Крис и после се чуствах много по-добре. За съжаление не мога да се похваля с нощни излизания като Ninani и Камбанска, но се надявам скоро и това да стане.
Valkiria, докато Камбанска още не се е включила да ти кажа за Хамомилата. Дават се 3 до 5 хапченца, разтворени в малко водичка. Аз ги слагам в лъжичка, слагам няколко капки вода и след около 20 мин се разтварят. Най-добре е да даваш един до два пъти дневно 15мин преди или след ядене. И не трябва да се пипат с ръка, ами както са във флакончето завърташ и после в лъжичката. Моля Камбанска като по-навътре в хомеопатията да ме поправи ако греша....че аз събирах инфо оттук-оттам и може да не е много точно.
Аз ще бягам, че компютъра е в бъдещата детска стая, която е неотоплена и мръзна. А и юнака скоро ще се събуди май.. А на Дядо Коледа ще пиша писмо за лаптоп..

Общи условия

Активация на акаунт