ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз

• 10 791
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Poliwoli, четох го това ама не6то пак не става да му се незнае...
Както и да е
Ние с Йоанка сме добре, тя сега спи и аз използвам да си вися и да нищоправя
сега като стане съм и приготвила едно пуешко плюре и да видим дали после ще можем да излезем Четох че има млечни кухни за деца от три до десет месеца и смятам да отидем да проверим тая работа
Това е от нас
Целувки

# 61
Здравейте мацки!

Ей сега се върнахме от конслтацията и равносметката е 2 см. и 600гр ... вече сме 67.5см и 7300гр. Следващия път трябва да занеса урина на бебка за изследване и кръв ще й вземат и хепатитна ваксина ще й боцнат. Днес беше само мерки и теглилки нямахме ваксина.
Ае готово отчетох се  Joy
Deb, добредошла отново при нас.... само хубавиновини да пишеш за малкото човече , а и то да слушка много!

После пак ще пиша, че сега трябва да направя волно съчетание с прахосмукачка  bouquet

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 23:42 от valkiria

# 62
  • София
........
Люта чушка, ако още те мъчи ангината и имаш болки в гърлото ще ти споделя изпитаната ми рецепта. Изцеждаш сока на един лимон, добавяш 2-3 лъжици мед и половин лъжичка хлебна сода. Солага се в по-дълбока чаша, защото кипва. Пие се на един дъх. Гадничко е, но много добре действа на гърлото. Бързо оздравяване!
......
Анита, мерси за съвета.  bouquet

# 63
  • София
Здравейте, момичета!

Деб, добре дошла отново в юнския ни отбор!  Hug

TABBY, до колкото знам е нормално температурата на бебетата да е малко по-висока от на възрастните. Но по-добре питай и педиатъра за това.

Момичета, създадох нов албум в албумето ни - казва се "Ам-ам". Ако искате може в него да слагаме снимките с омазаните муцунки на юнските ни бебчовци или всичко свързано с първите опити за захранване Simple Smile Днес и аз ще снимам Ени и по-късно ще я сложа там.

# 64
  • на брега на Дунав
Мале скапа ми се постинга, ама няма как пак почвам да пиша.
Здравейте маминки. Днес малко късно пиша, ама с моите дечица бяхме на една дълга разходка, че времето днес беше супер. Много материал сте изписали от сутринта та сега се чудя от къде да започна.
dany_ip много готина занимавка си имате като гледам, пък и Ванко е супер доволен, ама нали тази е идеята  Peace
Гери ама  момата ти е наистина много сладка и с този тоалет е просто невероятна.
Таби от къде бе мила я извадихте тая буйна косица и с тези сините очи. Мале каква мадама  Blush
Деб добре дошла отново в отбора най-накрая да го видим твоя Алекс, мале конкуренцията за сърцата на малките ни юнски госпожици нараства.  Joy
Ади ма голям талант си имате вкъщи вие бе, пък и като по книга под душа в банята ви идва музата  Mr. Green. Нас сутрин ни събуждат с песен, ама ще трябва да го издебна моя мушмул тия дни и да го снимам да видим ша на одобрите ли та да направим дует с вас   bouquet

Здравейте отново от нас.На въпроса за кашата, ами съдържа си глутен, ама го разбрах едва след като му бях давала вече 2-3 пъти.И ДТК ни е отлагана 2 пъти така че не е от ваксината.
Нушинка май без да искам съм предположила правилно за глутена. И какво ви казаха има ли връзка с него този обрив? Бе дано бързо да се оправите и да нямате повече проблеми, но наистина трябва да сме нащрек с храните за бебоците, че с тия двусмислени надписа не си е работа.
И накрая да не забравя да честитя на всички месечинки.   bouquet
Чао мамчета за сега.  Hug

# 65
Деб, добре дошла отново! Най-после новини от теб и Алекс Simple Smile
Нушинка, зачудих се къде сте ?? Стискам палци всичко да бъде наред с Боянчо!
Чудесно видео на Кабранска и Ади ! Това е идея да направя и аз.
Няма да пестя комплименти за бебетата Карина, Александър,Ванко и т.н. Много са ни сладки бебчовците и с времето, колкото повече растът, все по-чаровни и жизнерадостни стават. Стефи се скъсвам да го гушкам. В началото не бе така, поне докато не направи 3-4 месеца.
Мами, знам че сме малко объркани от това захранване, макар че всичко ще си дойде на мястото. Нормално е, инфото по този повод е много, а си е и тръпка да се ровим. Та в този ред на мисли може да отидете на заглавните страници на бебета родени през юни и ноември на 2005. Има чудесни линкове, най-малко от любопитство да ги прочетете, та дори и вече да сте наясно какво ще предприемете относно захранването.
ето този линк ми хареса
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=923
лека вечер и настроение    bouquet  bouquet

# 66
Добра ви вечер и от нас със Ивчо....Благодаря на Люта чушка за съчуствието...но аз честно казано не се оплакщвам,щото днес спахме почти до обед....е вярно,че после и ние се упражнявахмеволно с прахосмукачката,но то това си ни е стар навик...После се пременихме и ходихме на ортопед....че и малък шопинг тур направихме....а сега чакаме татито,та да му трием сол на главата/че той хайвана няма много спомени от снощи и сега ще му излезе скъпо-в пълния смисъл на думата...щото аз напоследък така го глобявам....при издънка-нещо новичко Mr. Green/Пък тая вечер ще сме пак на гости и ще видим как ще се държи-може да изкарам нещо по-голямко.... Laughing
При ортопедката:рече,че всичко ни е ОК,каза да не се слагаме в проходилка...да следвам темповете на детето/т.е. ако иска да седи,да седи,ако иска да ходи да ходи и т.н....
После,обаче имахме и неприятни"обувни "изживявания...аз си обух новите ботуши за втори път и уж малко ходих,но ми се сцепи велура по шева и сега съм  #Cussing out...добре,че имат гаранция,`щото щях да получа удар...но утре ще трябва да ходя да ги връщам..А,по пътя купих на Ивчо пантофи,много сладки/№17,дават ги за възраст 6-9 месеца/ и като се прибрахме се оказа,че даже не ни влизат на крачето...и се наложи да се връщазме да ги сменяме за №19/ужас-сигурно в първи клас ще носи №45 Mr. Green/Та такива ми ти работи.....
Таби,и аз щях да кажа,че то толкова хубост,ама ващата е като за списание....то не е коса,не са очи/искам и аз такива...или поне момиченце с такива Party/...и Ади момата -и тя голяма красавица...да ни е яко сърце,че то с тия принцеси....направо ще се ошашавим като порастнем....Но като гледам и конкуренцията жестока-особенно канадския сладур...мама май още от сега го е почнала с тренировките Wink
Деб,много се радвам,че пак сте при нас...липсваше ни...но като гледам и без наша помощ си отгледала страхотн юнак....Ще се радвам ,ако редовно пишеш...
Момичета,отивам да се правя красива за довечера...ако не окъснеем много после ще пиша пак....и се надявам най-накрая да ме снима мъжо,че тя косата ми пак порастна докато той се сети...
Мъничка-гледам етеш,пък напоследък малко пишеш... Naughty

# 67
  • София
kambanska, благодаря за бързия отговор  bouquet, само ми кажи колко време може да я давам, защото Александър ( хомеопата) ми каза само веднъж, две бонбонки и ако има ефект го спирам Shocked, снощи и дадох две бонбонки потенциа 9, и не знам дали защото беше 1.30 през нощта или от хамомилата заспа като заклана, това обаче не й пречеше да ме буди 3 пъти през нощта за бибата, но затова пък спа до 11 сутринта като се събуди само в 7 да яде Rolling Eyes
Извинявай, че така ти досаждам, но понеже наближава времето за лягане се чудя какво да правя Confused

# 68
  • София
Мамета, вижте тези клипчета, аз лично доста се посмях: http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=30386 , http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=30063
    smile3532 smile3532 smile3532

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 21:28 от Люта чушка

# 69
Здравейте аз все по късна доба пиша,ама няма как.С това захранване ще се  #2gunfireчестно казано,ще видим утре педиатърката какво ще каже,но сигурно ще почнем с картофче,а пък за кашите незнам може да изчакам и до 6 месец то и без това всеки месец се въвежда по нова храна и така или иначе ще ги почнем на пет месеца и половина,пък като си спомня баткото как го захраних Embarassedс тия каши че и пюрета трябва да се проверява редовно дали са с глутен или не,за Слънчо съм сигурна че имаше някои с глутен,мисля като си взема майчинските и отида при бившите колежки да напазаря пампи и прочие да си опресня малко спомените кои каши какви бяха  и ще споделя инфо.
лека вечер на всички мами и бебоци.

# 70
  • на брега на Дунав
Люта чушка запали ме с тия клипчета , едното клипче го погледнах, ама другото толкоз кратко, че не сварвам да видя нещо. Що така. Да не би да има повреда в моя телевизор  newsm78.
Ето малко нови снимки и от нас. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=74846&photo=9

# 71
kambanska, благодаря за бързия отговор  bouquet, само ми кажи колко време може да я давам, защото Александър ( хомеопата) ми каза само веднъж, две бонбонки и ако има ефект го спирам Shocked, снощи и дадох две бонбонки потенциа 9, и не знам дали защото беше 1.30 през нощта или от хамомилата заспа като заклана, това обаче не й пречеше да ме буди 3 пъти през нощта за бибата, но затова пък спа до 11 сутринта като се събуди само в 7 да яде Rolling Eyes
Извинявай, че така ти досаждам, но понеже наближава времето за лягане се чудя какво да правя Confused
Значи е имало ефект....нали не е мрънкала,пищяла и ревала...не давай пак,да не забавиш действието

Корнелия,ама тоз Сами голям сладур...за каката пък нямам думи..... Hug Peace Hug

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 23:12 от Анонимен

# 72
  • София
Люта чушка запали ме с тия клипчета , едното клипче го погледнах, ама другото толкоз кратко, че не сварвам да видя нещо. Що така. Да не би да има повреда в моя телевизор  newsm78.
Ето малко нови снимки и от нас. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=74846&photo=9
Дарлинг, на мен и двете ми се отварят, а и проверих линка. Може би, ако копираш линка и го отвориш в нов прозорец да стане, знам ли  newsm78. Нагушкай Сами от мен, много е готин, абе въобще имаш разкошни деца  Hug

# 73
Момичета вижте това
http://slantcho.my.contact.bg/bg/zm.html
http://www.hipp-bio.ru/
http://www.bpcniksi.com/ORDESA/ORDESA-PRODUKTI.htm
излиза че всички каши на Слънчо са с глутен,за Хип ме можах да разбера нищичко,а за Блевит пък въобще няма никакво инфо,мисля че кашите на Фризо за над 4 месеца нямаха глутен,също и тези на Беби-Колинска но не съм много сигурна,ако някоя мама има инфо да сподели. Praynig

# 74
Мамета Hug, моля ви кажете ми откъде мога да купя лентичка за главата на нашето момиченце, че май започват да и щръкват ушичките.... не че се надявам кой знае колко да помогне, ама да знам поне че съм направила нещо за детето.

Общи условия

Активация на акаунт