ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз

• 10 790
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • на брега на Дунав
Здравейте пак от мен.
Таталина супер ти е идеята за снимките, аз също ще се присъединя, но първо ще трябва да щракна малкия разбойник, че татито все ни отмъква фотото през деня.
Нушинка сигурно страшно си се притеснила, но важното е че нещата са се нормализирали вече. Не се обвинявай за това, че си дала каша, да ти кажа честно темата за захранването толкова ескалира тези дни, че всеки май почна да се обвинява, че детето му се е повредило именно от храната която му дава. Това което се е получило може съвсем да не е от кашата си мисля  newsm78. Пък да не би да си попаднала от тези глутеновите каши, които уж стават за деца над 4 месеца, защото по смътен спомен мисля, че едната от тях беше точно бананова. Пък и предположението на Люта Чушка също е много вероятно. Както й да е важното е да се оправите бързо.   bouquet
......
Корнелия в лицето на Сами виждам сериозна конкуренция за сърцата на юнските дами.

Страхотни устни има Сами и колко хубаво и изразително личице, пу, пу  Hug.
А, Чушчице за устните татито е виновен той страшно големи устни има, ама като ги е скрил зад едно брадато катинарче  и не мога да им се радвам като хората   Mr. Green  Joy.
Мари-Ана от вашето 'фемъли' най си аресахме онуй малкото чудо в коритцето  Mr. Green., не че другите са за изхвърляне де.
Сонка, ама голяма цапаница и при вас бе и ние сме така, ама ще трябва да го докажем май  newsm78. Мушмурок с мушмурок цунка по дупето от нас   bouquet.
Отивам да си лягам вече, че тоя постинг от 2 часа го пиша и не мога го напиша, че нещо мишката ми играе номера батерийките й плачат за зареждане май. Лека нощ.

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 23:04 от korneliia_h

# 46
  • София
Здравейте милички  bouquet, не пиша защото нямам сили и нерви вече... Cry, бебка въобще не може да заспива...само права на ръце и то по 2часа приспиване Confused
Не издържам вече...купих някаква Хамомила, моля ви за съвет как се дава, ако някой от вас е давал.
Това е от нас, целувки на всичките бебчовци и майчета  bouquet Hug

# 47
  • Ямбол
Това е Кари.Снимката е от вчера.

# 48
Ето и видеото -приятно гледане http://www.youtube.com/watch?v=Vsj0XuDioKU

# 49
  • София
Гери, много ти е хубава момата, пу, пу! А шала и шапката са направо върха!

Ади, ама много сте музикални и сладки!

valkiria, и аз имам същите притеснения като теб за "гушкането" в спалнята, където е и креватчето на бебка. А и четох, че не е хубаво, защото бебетата докато спят се пробуждат за малко и може в съзнанието им да остане нещо от видяното. Абе не знам какво точно, но разни психолози съветват родителите по възможност да се "гушкат" в друга стая.  Wink

# 50
  • София
Ади, много сте сладки ама много.   bouquet

# 51
  • Канада
Я да се похвалим и ние с новата придобивка на Ванко Grinning
Притеснявам се дали не е малък още за това,но педито миналия път каза че може по 10-15 минути!И то нали е умно нашето дете Embarassed Mr. Green повече не ще и да седи!

Ади,много е готина момата-пу пу!Пък и певчески възможности има!Да ви е жива и здрава!Харесахме я за снаха,ако не е заета вече и ако ни харесате Wink Laughing

# 52
Ей,какво правите бе мами...за един ден сте я преполвили тая тема..още малко и ще я заключат преди да съм се разписала Naughty
Аз да ви се похваля/пък и да се оплача/ три дни сме все в "социалния живот"...та няма време за компа...от петъка сме го ударили на гости-къде ние ,къде у нас....и допреди час имахме пак...и накрая татито ни така се "накваси",че едвам го замъкнах до спалнята и продължих купона с миене на чинии и чистене....добре,че поне Ивчо спи,та да си нямам дертове и с него.....А,и добре,че майка ми взе Сами,та да не се притеснявам,че ще развалим и неговия режим/щото има ли гости е първа китка при тях/
Гледам тука с пълна сила се вихри ухажване и сватосване...но нищо чудно-то при тия красавици и сладури по снимките Laughing...За идеята на Таталинка и аз съм за,но на тоя етап можем само снимка с празна лъжичка да сложим,че мама е /стисната",колкото си ще/абе от македонски квартал съм и съм по македонка от македонците Mr. Green/
За секса,аз лбично смятам че се справяме/даже го оценявам като добър/,но и ние ползваме предимно останалата час от апартамента,че то в спалнята и аз немога да се отпусна....Дано скоро да оправим детската и да ги еваксуираме дечковците...че и това не е работа/щото пък на хола и дневната нямам плътни пердета или щори и там пък се притеснявам от комшиите...но както се казва като има "мерак" и начин се намира...Иначе и моите гърди са чуствителни,о татито си ги ползва... Embarassed
Нушинка,съжелявам за неприятностите-дано скоро се оправите и дано не се повтаря...стискам ви палци всичко де е наред/а каката как е?/
Буболинка,Хамомилата ако ти е на бонбончета,разтвараяш 5 от тях в малко воде/без да ги пипаш с ръка/ и ги даваш с шише или с лъжичка...поне 15 минути преди или след ядене...най-добре веднъж дневно,но ако зора е голям може и да повториш...аз лично ги давам вечер....Ако е на капки-една-вде капки в малко вода/20-30 мл/ и пак така..../симптомите са:жълто-зелено ако с консистенция на бъркани яйца със спанак,едната буза по-червена и по-топла от другата,капризничене от детето ,което се подобрява от пасивно люлеене,возене в кола,от звук на ТВ и гушкане../

Сега да честитя празника на всички вчерашни и днешни месечничковци и да отивам да спя,че аз докато легна и Ивче ще се наспи....

# 53
  • Велико Търново
Добро утро,от мен! Stuck Out TongueХайде ставайте направила съм ви черно,силно кафе и чакам компания.

Мале окото ми се напълни от снимки с много хубави бебчета!Всичките са големи сладури/пу-пу/!
И аз да си кажа за секса,при нас хем вълкът сит,хем агнето цяло-Георги чете за втория етап от конкурса,а аз съм уморена и става чудна либоф "демек" секс няма smile3534
Нушинка,радвам се,че при вас всичко е наред! Hug
Божа е изрината на ситни пъпки по корема/приличат ми на претопляне/,ама педи то не смяташе така.А,пък никой не може да повярва,че точно аз съм претоплила,защото тя е вечно гола.Да,ама не.Подариха и един много хубав елек от страхотна прежда и дай аз да го облека у дома и може от това да е обрива,ама може и да е от кашата newsm78.Едно знам със сигурност,че моето дете от как спрях кашата си спи както преди.Хем кашата я давах в храненето в 18.00 и то след кърмене и по-малко.Само в едно съм убедена,че трябва да се захранва много бавно и внимателно.Е то това си е лично мое мнение Peace!Даже се наложи да търся Еспумизана,защото като ревнеше през ноща и свиваше краката както съм чувала,че е при коликите.Пак казвам всяко дете е различно!Само да но и мине обрива по-скоро.
Това е от мен за сега,желая ви много хубав ден и ви  Hug!

# 54
Добро утро и от нас с Иванна   bouquet
За секса при нас още е мираж... нещо нямам желание ама ще видим мъжо до кога ще ме чака  #Crazy
Нушинка много съжалявам, че ви е сполетяло такова нещо. Надявам се скоро да се похвалиш, че вече окончателно сте приключили с тези неприятни истории  Praynig
За захранването вече опитваме синя слива и Иванна много я харерсва... За сега нямаме проблем само дето от първото й захранване с плодовата смес с банан май получи запек и вчера я изаках с термометъра  Confused
И ние имаме някакви ситни червени пъпки обаче са по гръбчето и по- точно малко над гъзето и днес ще се консултирам с педиатърката  newsm78
Ей момичета да ви попитам дали вечерно време вашие бебоци имат температура??? Аз онази вечер и премерих температурата преди баня и беше с 37 и 5, а вчера с 37 и 4...  newsm78 newsm78 newsm78 Това дали е нормални или може пък да е от зъбите...
Ама аз съм казала и пак ще го повторя имаме най- прекрасните бебета  Hug Hug Hug
Айде и от нас снимка от първото захранване с пюренце Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile http://snimka.bg/album.php?album_id=73583&photo=5
Лек ден и до скоро  Peace Peace Peace

# 55
  • София
Гутен сабахлен и от мен.
Ади, канадски зет ви иска, пък и хубав на всичкото отгоре, не е за изпускане  smile3508
Камбанска, направо ти съчувствам за късното писане. Малко не е честно да ти кажа, защото мъжете като ходят на работа и се мислят за кой знае какво, а нашата работа е 24 часа без почивен ден. То е ясно, че без купони не става и без напиване от време на време, ама поне в чистенето после да помагат... от личен опит знам, че понякога недоспиването е по-гадно и от махмурлук (така де не съм светица). Май днес съм станала с дупето на горе. Дано не се обидиш.   bouquet
Аз снощи дондурках Марти до към 1 часа, направо не знам какво му става на това дете, в това положение сме от 3 седмици.
Целувки от нас.  bouquet

# 56
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Здравейте отново от нас.На въпроса за кашата, ами съдържа си глутен, ама го разбрах едва след като му бях давала вече 2-3 пъти.И ДТК ни е отлагана 2 пъти така че не е от ваксината.Бях пощуряла защото съм чувала при такива алергии може да се получи задушаване.Снощи до 3 и половина мрънка и рева горкото, неистово,явно е от стреса в болницата,но сутринта весел кукуряк.Даже и от лекарството гледам че акито му се е изчистило, не е вече петролено зелено  #Crazy Crazy.До 1 годинка сме на НАН ХА и домашни пюрета с олио не масло и само пуешки и заешки пюрета може да похапваме.Повече инфо ще ви пиша днес след контролния преглед,тъй като още се водим в болницата,но ще ходим само на прегледи 2-3 дена поред.

Дори и със закъснение ЧЕСТИТИ МЕСЕЧКОВЦИ ДА СА ЖИВИЧКИ И МНОГО, МНОГО ЗДРАВИЧКИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ    bouquet

# 57
  • Русе
Здравейте най-накрая и от нас   Hug Дълго време се бяхме изгубили, но просто нямахме интернет. Едва ли някога ще успея да изчета всичко, което сте изписали през последните 5 месеца, но се надявам всички да сте добре, бебоците да са здрави и всичко да е ОК  Peace
Ето и бебе Александър (13.06.06, 54 см, 4,450 кг.)

Не знам дали ще ви е интересно, но ще разкажа какво ни е е случило и какво сме правили.
Гледам, че последно съм писала ден преди да родя. На 13 ме приеха в АГ-то в Русе. Преносвах 7 дена. Уж за наблюдение, а ме пуснаха на системи. От 8 сутринта до 12.30 се мъчих, но бебо в последния момент се качи нагоре и не искаше да излиза. Всички лекари се изредиха по няколко пъти да ме преглеждат и в един момент казаха, че трябва бързо да направят секцио. Освен едрия плод причината беше и че ми се вдигна кръвното налягане. Слава богу, че направиха секцио, защото при изваждането на плода кръвното ми се е качило до 200 и ако раждах нормално нямаше да успеят навреме да се усетят и не знам какво можеше да стане  Rolling Eyes В 12.55 се е появило на бял свят моето слънчице. Възстанових се бързо. Имах проблем с висока температура и затова стояхме 10 дена в болницата, докато се разбере от какво е. Иначе всичко останало беше наред. Благодарение на дългия престой там, нямах проблеми с нощното хранене, а дори често последното му хранене беше в 21 ч. Наддаваше си супер дори и така. От втория месец е на смесено хранене с Фризовом, а от третия изцяло на АМ. Все още повръща, когато пие по-редки течности и затова не съм му давала много сокчета. Когато стана на месец и половина мина на 3 1/2 - 4 часа интервал (5 хранения) Сам си го направи този режим и също не сме имали проблеми с наддаването. От четвъртия месец яде на обяд зеленчуково пюре. От петия яде кисел на следобедното хранене, два пъти седмично му давам каша, вместо кисел и през ден по четвърт жълтък.
В момента е 8 кг и 70 см.
Зъбите го мъчат от третия месец и още не са избили.

Леле какъв отчет написах, ама нали са отчетни теми. Сега ще се включвам по-често и няма да пиша толкова много.  Hug

Много ми липсвахте и съм щастлива, че отново съм сред вас.  newsm51

# 58
Моята беборанка утре става на 5 месеца.От два месеца се обръща от гръб по корем и обратно  #Crazy Sick 99% от времето будна тя го прекарва по корем, а като й омръзне се търкулва по гръб.Ако е по корем и пред нея стои някаква шарена играчка, хеле пък дистанционното, надига се на длани, след това повдига дупето и се изтласква напред като често забожда муцуна в леглото поради тежестта на тялото й и така лека полека стига до обекта на нейния интерес.Спалнята ни е дълга 2.20 м. и тя стига от единия до другия край за 2 мин, щом има цел за постигане.Вече се обръща и по посока, лежейки по корем, т.е не "върви" само напред, а и се върти настрани. ooooh! Какво ще правя с това дете не знам.....Видяла съм се в чудо постоянно да я следя и да се чудя с какво да я заграждам.

# 59
  • Варна
Здравейте! Сиска, кафето ухае прекрасно, сега ще си пийна и аз.. kaffeetrmker_2
Аз съм "леко" недоспала, че моя юнак се буди снощи четири пъти. Накрая не издържах и го взех да спим заедно на спалнята. И сега на него му е весело, но на мен не.. newsm46. Добре, че след малко ще дойде майка ми да се погледат малкои аз да поспя. А после трябва да излизам за да си взема "пенсията" -онези така чакани всеки месец 160лв.
Нушинка, дано всичко скоро се оправи и да нямате вече такива неприятни случки! Hug
Дебbaloni чудесно е, че си тук отново. А бебе Александър е голям сладур  Wink
Люта чушка, ако още те мъчи ангината и имаш болки в гърлото ще ти споделя изпитаната ми рецепта. Изцеждаш сока на един лимон, добавяш 2-3 лъжици мед и половин лъжичка хлебна сода. Солага се в по-дълбока чаша, защото кипва. Пие се на един дъх. Гадничко е, но много добре действа на гърлото. Бързо оздравяване!
Таталинкаcoolcool харесва ми идеята за снимките, днес на обяд ще направя и аз снимка на мляскащия Крис.
За столчето за кола и ние сме с Чиполино от по-стария модел, защото ни е наследствено -т.е. от племеницата ми. Тя до година и 3-4 месеца спеше понякога в него, нищо, че и висяха краката. А на Крис много му харесва и обича да го люлеем в него. Лошото му е само, че много тежи.

Да не забравя да честитя на сладките ни месечковци, да са много здрави, весели и послушни!   bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт