Таталина супер ти е идеята за снимките, аз също ще се присъединя, но първо ще трябва да щракна малкия разбойник, че татито все ни отмъква фотото през деня.
Нушинка сигурно страшно си се притеснила, но важното е че нещата са се нормализирали вече. Не се обвинявай за това, че си дала каша, да ти кажа честно темата за захранването толкова ескалира тези дни, че всеки май почна да се обвинява, че детето му се е повредило именно от храната която му дава. Това което се е получило може съвсем да не е от кашата си мисля
. Пък да не би да си попаднала от тези глутеновите каши, които уж стават за деца над 4 месеца, защото по смътен спомен мисля, че едната от тях беше точно бананова. Пък и предположението на Люта Чушка също е много вероятно. Както й да е важното е да се оправите бързо. 
Корнелия в лицето на Сами виждам сериозна конкуренция за сърцата на юнските дами.
Страхотни устни има Сами и колко хубаво и изразително личице, пу, пу
.
.Мари-Ана от вашето 'фемъли' най си аресахме онуй малкото чудо в коритцето
Сонка, ама голяма цапаница и при вас бе и ние сме така, ама ще трябва да го докажем май
. Мушмурок с мушмурок цунка по дупето от нас
.Отивам да си лягам вече, че тоя постинг от 2 часа го пиша и не мога го напиша, че нещо мишката ми играе номера батерийките й плачат за зареждане май. Лека нощ.
, бебка въобще не може да заспива...само права на ръце и то по 2часа приспиване
от вчера.

Хайде ставайте направила съм ви черно,силно кафе и чакам компания.
!Даже се наложи да търся Еспумизана,защото като ревнеше през ноща и свиваше краката както съм чувала,че е при коликите.Пак казвам всяко дете е различно!Само да но и мине обрива по-скоро.

.До 1 годинка сме на НАН ХА и домашни пюрета с олио не масло и само пуешки и заешки пюрета може да похапваме.Повече инфо ще ви пиша днес след контролния преглед,тъй като още се водим в болницата,но ще ходим само на прегледи 2-3 дена поред.

99% от времето будна тя го прекарва по корем, а като й омръзне се търкулва по гръб.Ако е по корем и пред нея стои някаква шарена играчка, хеле пък дистанционното, надига се на длани, след това повдига дупето и се изтласква напред като често забожда муцуна в леглото поради тежестта на тялото й и така лека полека стига до обекта на нейния интерес.Спалнята ни е дълга 2.20 м. и тя стига от единия до другия край за 2 мин, щом има цел за постигане.Вече се обръща и по посока, лежейки по корем, т.е не "върви" само напред, а и се върти настрани.
Какво ще правя с това дете не знам.....Видяла съм се в чудо постоянно да я следя и да се чудя с какво да я заграждам.

. Добре, че след малко ще дойде майка ми да се погледат малкои аз да поспя. А после трябва да излизам за да си взема "пенсията" -онези така чакани всеки месец 160лв.
чудесно е, че си тук отново. А бебе Александър е голям сладур
харесва ми идеята за снимките, днес на обяд ще направя и аз снимка на мляскащия Крис.