ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз

• 10 787
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Тинтири-Минтири , кажи кога ще се видим за картофчетата. А и те чакам в КЮ- то да разправяш  Mr. Green (ама след 30- тина минути, че сега ще ядем).

mimik : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101606.0    bouquet

# 31
  • София
Ама мамета, кога успяхте да изпишете цели 2 страници  Shocked  Mr. Green.

Корнелия в лицето на Сами виждам сериозна конкуренция за сърцата на юнските дами.

Страхотни устни има Сами и колко хубаво и изразително личице, пу, пу  Hug
Снощи Марти вдигна малко температура, а днес пък се събуди кисел и с лъскав поглед Cry май успях да го заразя.

# 32
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Малко да се поокопитя и аз че сън 4 дена не съм виждала.По спешност още на 1-ви почнахме да обикаляме болниците Бобко получи ужасни големи червени петна и то топли и ту се появяваха ту изчезваха.На 2-ри имахме консултация при педито и тя костатира "уртикария" за мен тази диагноза се оказа страшна защото е по моя вина и сега сме на диета и хипоалергенно мляко на НАН.Бяхме на система и венозно с урбезан и фенистил.Надявам се да нямаме проблем въпреки че са ни забранени всякакви глутенови каши,пюрета и най-важното всички млека освен хипоалергенното  Close .Днес настоях да се приберем за да си починем малко.Утре сме на консултация и вдругиден също за да се уверят че вече няма проблем.Кошмарно но факт.Аз си обяснявам алергията от ябълково-банановата каша.Що ли ми трябаше да му я давам и аз се чудя на глупостта си  #Cussing out Close Но както и да е вече сме си в къщи и се опитва малчото да се ориентира къде се намира  #Crazy .Съжалявам че писах толкова много,но никого не агитирам да се отказва от захранването само по бавно моля ви мами страшно е като се замислиш от колко много неща се налага да лишавам Бобчо  Cry.

Това е за сега от нас   bouquet Приятна и лека вечер на всички мами и бебоци.  bouquet

# 33
Здравейте пак от нас,днеска набързо приключих щото вместо да папаме ние заспахме ooooh! само за малко де после изкарахме един мрънкащ следобяд докато не го изнесох малко навън,снощи беше същото мрънкало.Всеки път като го вземе свеки/ние живеем с тях/ и го приспива по никое време,а после елате ни вище .Сега пак го е приспала докато уж си играят #2gunfire после мама нека да будува с него  Shocked поне успях да се лакирам  pletka
Таталинка ами аз съм съгласна с теб май че бях пускала даже на Диди такава снимка  Thinking
Мимик и при нас е така със секса почти го няма
Нинани радвам се,че си изкарала добре всички имаме нужда от малко разтоварване и аз май другата седмица ще ходя на среща с русенските мами  Laughing
Това е засега чао до скив!

# 34
  • Канада
Здравейте мами и бебоци! Hug
Пепита,благодаря за новата темичка  bouquet!Видях,че си разделила по зодии малчовците,най накрая разбрах коя зодия е Калпазанко  Grinning.Благодаря ти и за това! 
  bouquetи на Ади за новото заглавие!
честити месечинки на Димитър и Мария(на мама Cygnus),Стефи (на мама Мari-Anna),Сами(на мама Кorneliia_h),Вероника(на мама bebence) ,Мартин (на мама adella) Ени (на мамаTatalina) и Радина (на мамаAniKar)  Мале,колко продуктивна дата наистина! Grinning
Да са ви живи ,здрави и послушни малките сладури!![/color] newsm51

# 35
Ооо Нушинка дано вече сте добре  Praynig сестра ми е купила такава каша на нейния бандит ,но още май не е давала.
Забравих за снимките ей ги първата е когато за първи път опитахме пюре
http://images10.snimka.bg/001249080.jpg
http://images11.snimka.bg/001286346.jpg

# 36

Eто го и нашето фемъли Simple SmileSimple SmileSimple Smile Очите на Стефи са мастилени , но това ще е докато продължи  кърменето . Мъжо е наабарот, но не знам как да го завъртя:) Отивам да се къпем с Беб
спокойна нощ

# 37
  • Канада
Nushinka ,много съжелявам за това което ви се е случило.Ох,това захранване-голям проблем ще дойде!Дано малкия сладур  се оправи по бързо!!
Целувки и на двама ви!!  love001 newsm51

# 38
  • София
Малко да се поокопитя и аз че сън 4 дена не съм виждала.По спешност още на 1-ви почнахме да обикаляме болниците Бобко получи ужасни големи червени петна и то топли и ту се появяваха ту изчезваха.На 2-ри имахме консултация при педито и тя костатира "уртикария" за мен тази диагноза се оказа страшна защото е по моя вина и сега сме на диета и хипоалергенно мляко на НАН.Бяхме на система и венозно с урбезан и фенистил.Надявам се да нямаме проблем въпреки че са ни забранени всякакви глутенови каши,пюрета и най-важното всички млека освен хипоалергенното  Close .Днес настоях да се приберем за да си починем малко.Утре сме на консултация и вдругиден също за да се уверят че вече няма проблем.Кошмарно но факт.Аз си обяснявам алергията от ябълково-банановата каша.Що ли ми трябаше да му я давам и аз се чудя на глупостта си  #Cussing out Close Но както и да е вече сме си в къщи и се опитва малчото да се ориентира къде се намира  #Crazy .Съжалявам че писах толкова много,но никого не агитирам да се отказва от захранването само по бавно моля ви мами страшно е като се замислиш от колко много неща се налага да лишавам Бобчо  Cry.

Това е за сега от нас   bouquet Приятна и лека вечер на всички мами и бебоци.  bouquet
Нушинка, да не би кашата да е съвпаднала с някоя ДТК? Помня, че племенницата от страна на мъжо имаше същия проблем и сума ти време лежаха в токсикология докато разберат, че е алергия. При тях се получаваха обриви на различни места, които ту изчезваха ту се появяваха, абе ужас. Обривите бяха на петна. Най-накрая се оказа, че ДТК-то е дала реакция в комбинация с нова храна вкарана по това време. Пожелавам ви бързо оправяне.   bouquet

# 39
  • Ямбол
Нушинка, много съжелявам и се радвам, че сте добре.
Честито на всички месечинки!
Честита ни нова тема!Пепитка,  bouquet!
Много сте изписали.Ние бяхме 2 дни на гости на свекърва ми.Бебка не беше от най-примерните.Сигурно е от промяната.
Нашето столче за кола е Чико /от количката/ и е от 0-до 13 кг.Върши страхотна работа.
Ето и снимка от вчера, тръгвайки за гостито.

# 40
  • Ямбол
Мами, защо не ми излезе снимката?

# 41
Мари-Ана голям плувец твоя син пък и сладък   Kiss

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 22:13 от sonka

# 42
Добър вечер на всички   bouquet
 Нещо нямам настроение да пиша напоследък,ще си взема забележка.Та ето ни и  на в мократа фиеста,а за по търпеливите и клипче ще  има по късно,че сега го качвам
  Лека вечер утре ще пиша повече   love001

# 43
  • София
Уф, и мойта принцеса напоследък е станала голямо мрънкало. Вечер е направо нетърпима. Изкъпахме я, папа и аха да заспи и като започна едно скимтене, ужас... Половин час аз я приспивах - неуспешно, после баща й, пак без успех. Сега е в количката при нас в хола, играе си с играчките и хал хабер си няма за заспиване....

Нушинка, много неприятна новина. Важното е че вече сте ок и поне ще знаеш какво да избягваш. Дано да не се повтаря повече.  Praynig
Захранването всъщност не е никак сложно нещо, просто от желание да направим най-доброто за бебковците си се престараваме или шашкаме повече от здравословната граница.

Днес следобяд Ени опита първата лъжичка оризова безмлечна каша на Хип. Направи много странна физиономия като я опита и почти всичко беше извън устата й. Рефлексът на избутване все още е много силен и се чудя дали не й е рано още за захранване  newsm78 Утре ще опитам пак, пък да видим.

Спокойна нощ за всички и повече сили на мамите!

# 44
Таталинка, и на Боби и е много силен този рефлеск да избутва и е голям екшън като се храниме омазваме цялата стая. И аз реших да спра да я захранвам толкова активно, че не съм сръчна с лъжицата. Когато се научи да яде с лъжица тогава .... за сега само каша вечерно време и това е ... през деня малко попарка и пасиран банан и то само ако отваря хубаво устата. Сега като й дам нещо с лъжица ... зел. пюре или попарка и тя хапне 10 - 15 лъжици от които полвината е извън устата и по моето лице... не иска след това да си дояде с АМ и после си разваля режима. За това ... след две три седмици пак ще подкараме пюретата , а до тогава всеки ден по няколко лъжици с нещо , че да се учи да папа.

Честито на многобройните месечковци, които празнуват днес! Много усмивки и да слшкат мамите!
Секса при нас е както преди .... нямаме проблемс желанието, а само с възможността за правенето  му.... нещо не мога да го правя в стаята при детето и се чепиме из хола и останалите стаи и ухото ми е все при нея. Когато нея я нема ... тогава е истинати, но това рядко се слчва. Ще свикна и ще спра да се притеснявам дали няма да се събуди докато ние ....Simple Smile
Тази вечер бяхме решили със скъпия да излезнем малко на гости на брат ми да идем , но бебата малко луда направила майка ми от мрънкане и на бързо се прибрахме. Тя обаче вече спеше .... и само дето ни провали гостито. Не бебата, а бабата(майка ми) кво толкова се шашна тая жена , все едно за първи път я гледа. Една седмица бяха само двете и сега " ама майка детето мрънка и не ще да спи. Какво да правя?" е как да не ме е яд. Но няма значение... важното е , че сега бебка нани а аз си чопкам из любимия форум.

Нушинка съжалявам за това , което ви се е случило. Бързо възстановяване на малкото юначе! И повече да нямате такива премеждия.

Лека и спокойна нощ ви желая!

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 22:49 от valkiria

Общи условия

Активация на акаунт