mimik : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101606.0

май успях да го заразя.
.Днес настоях да се приберем за да си починем малко.Утре сме на консултация и вдругиден също за да се уверят че вече няма проблем.Кошмарно но факт.Аз си обяснявам алергията от ябълково-банановата каша.Що ли ми трябаше да му я давам и аз се чудя на глупостта си
Но както и да е вече сме си в къщи и се опитва малчото да се ориентира къде се намира
.Съжалявам че писах толкова много,но никого не агитирам да се отказва от захранването само по бавно моля ви мами страшно е като се замислиш от колко много неща се налага да лишавам Бобчо
.
Приятна и лека вечер на всички мами и бебоци.
само за малко де после изкарахме един мрънкащ следобяд докато не го изнесох малко навън,снощи беше същото мрънкало.Всеки път като го вземе свеки/ние живеем с тях/ и го приспива по никое време,а после елате ни вище .Сега пак го е приспала докато уж си играят
после мама нека да будува с него 

!Видях,че си разделила по зодии малчовците,най накрая разбрах коя зодия е Калпазанко
.Благодаря ти и за това!
и на Ади за новото заглавие!

сестра ми е купила такава каша на нейния бандит ,но още май не е давала.
.Днес настоях да се приберем за да си починем малко.Утре сме на консултация и вдругиден също за да се уверят че вече няма проблем.Кошмарно но факт.Аз си обяснявам алергията от ябълково-банановата каша.Що ли ми трябаше да му я давам и аз се чудя на глупостта си
Но както и да е вече сме си в къщи и се опитва малчото да се ориентира къде се намира
.Съжалявам че писах толкова много,но никого не агитирам да се отказва от захранването само по бавно моля ви мами страшно е като се замислиш от колко много неща се налага да лишавам Бобчо
.
Приятна и лека вечер на всички мами и бебоци. 
!
Утре ще опитам пак, пък да видим.