ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз

• 10 786
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Привет и от нас
Ние се завърнахме от гости при майка ми където супер добре си починах.
Благодарности на Пепитка и Ади за новата темичка.
Честита месечинка на всички пораснали момичета и момчета (толкова бързо минава това време).
Гледам коментирате захранването и аз съм решила да започна от др едмица просто ми се струва, че Йо е готова заглежда се нашата храна и се опитва да я докопа, а и освен това сме вече доста тежички и имам чувството, че кърмата вече не и достига и понеже сме напред с килцата и аз мисля да захраня със зеленчуково пюре.

Че най-хубави са нашите юнчета съм напълно съглас, а що се отнася до Самитата долу ръцете от Сами Кабрански, че ние отдавна сме си го харесали  newsm03.

Лек ден от нас и ако е хубаво времето при вас разходете се и заради нас, че тук ужасно духа

# 16
Здравеите и от нас. Grinning Grinning Grinning
 Много ни е хубава темичката и заглавието!Браво на Пепитка и на Ади!  bouquet  bouquet
Тази зима така ни върза в във къщи,че няма мърдане.Ние сме още с запушен нос и чакам да и мине преди да я изведа на разходка с количката.А до тогава излизаме с голямата кола на тати.И бебка не слиза от нея само гледа през прозореца и се радва на пеизажа.Днес мисля да я водим по големите магазини да си купим разни работи,че и пампите са ни на свършване.
За сега сме пили само сок,но мога да кажа,че и харесва и си го пие с кеф ама с лъжичка,че с бибите и шишетата сме скарани.
И аз мисля за захранване,ама още събирам идеи по въпроса.Пък и ние с този сок сме подготвени.Пием по 60мл......
  На месечковците ЧЕСТИТО!!!!!!!
 Лек ден!  bouquet  bouquet

# 17
  • на брега на Дунав
Благодарности на Пепитка и Ади за новата темичка   bouquet.
Честито на всички останали месечинки днес от Сами месечинката  Joy.
Нинани браво изкарала си страхотно значи   само така Peace.

# 18
  • София
Здравейте, момичета!

Моята мома вече е голяма и тази сутрин стана на 5 месеца. babydust7
По този повод черпя всички с много усмивки и слънчево настроение! Two Hearts

Честит празник и на останалите бебоци от най-продуктивната дата!   bouquet

Сиска, защо така? Сподели какво става със захранването при вас, че тази тема живо ни интересува и колкото повече споделен опит, толкова по-добре! Дано сте ок!

Момичета, хрумна ми една идея - искате ли да си направим нещо като изложба на тема захранване. В албумчето ще си направим папка и всеки ще публикува снимки показващи как юнските ни бебоци се запознават с храната - омазани муцунки, игра с лъжицата, разни физиономийки и т.н. Може темата за снимките да е друга. Или пък всеки месец да си правим различна тема.  Wink

# 19
baloniЧестито на всички месечинки! Да са живи и здрави и мнооого щастливи! baloni
А пък те днес са и доста....
Да ви се оплача... ние днес се изсипахме от дивана. Оставих го само за секунда, докато наглася кошницата да се храним и го намерих под дивана. Малко поплакахме, ама ни мина бързо. Внимавайте много да не ни последвате Naughty.
Лека вечер и много усмивки  bouquet!

# 20
здравейте отново. Имам един деликатен въпрос към вас. Как сте съсъ секса и по-скоро с желанието за такъв?
И да ви покажа част от нашето хранене...естествено ако успея че нещо тая операция със снимките ми е много сложна
http://images11.snimka.bg/001487232
http://images11.snimka.bg/001487233

а напоследък се е научила да си държи храната в устата без да я гълта или да си я тъпче по бузите . После се ухилва до ушите и мама тича с парцала

# 21
Честито на всички бебоци които имат днес месечинки,да са живи и здрави и много пълнят пампите  Mr. Green
Понеже сме на тема захранване,ми е интересно дали можем да ползваме готовите замразени продукти които се продават примерно грах,броколи,карфиол,пиперка,царевица,аз готвех на баткото,сама си правих пюретата,сега незнам дали ще имам време всеки път сама да приготвям всичко но ще направя всичко възможно.
лек ден от нас.

# 22
ААААААААААААаа мразя ги тия снимки
ще направя един последен опит и моля да ме извините за НЕвежеството

# 23
# 24
Да точно преди пет месеца, в понеделник, пети юни в пет часа ( 17 часа )  и 2 минути се появи Стефи - моя малък тигъл! Черпя ви!:)Simple Smile
Честита месечинка на нашите наборчета от наистина най-продуктивната дата на месец юни Simple SmileSimple Smile Е Стефи поизбърза с цели 22 дни.
целувки и приятно бечерно настроение. щях да ка пиша без малко, че е края на работаната седмица, но нашата седмица няма начало и край Simple Smile
Пепитка и Ади - мерси, огромно мерси   bouquet   bouquet   bouquet

# 25
  • София
Ива, според мен не е много подходящо да използваш замръзените зеленчуци за пюрета на бебето. Поне не на този етап. Все пак са преминали през някакви състояния - замръзявани, после размразявани, после пък ти ще ги вариш, за да правиш пюре... а всичко това ги лишава от ценните им вещества.

Мимик, страхотни снимки. Ама много се кефите на пюрето! А за секса - моето желание ме спохожда ужасно рядко, може би един-два пъти в месеца. При мен проблемът е, че още кърмя и зърната ми са прекалено чувствителни и това ме дразни. Пък и да си призная ми е малко трудно да се пренастроя - имам предвид, че сега гърдите ми са манджата на бебка и използването им за други цели ми се вижда малко неуместно... абе луда работа...  Wink

# 26
гледам много грешки съм допуснала- извинете, бързах.
Таталина , прави като мен - гърдите са само на Стефи Simple Smile неприкосновени за татето на този етап, а и той няма нищо против Simple Smile

# 27
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Здравейте мамета,браво на Пепитка за хубавото оформление  bouquet.
 Ние днес се прибрахме най-накрая от болницата,по късно ще пиша че малчо се събуди за папне.

# 28
  • София
Mari-Anna, точно там е проблемът - нашият татко иска равни права върху гърдите ми  Joy

Нушинка, защо сте били в болница? Дано сега всичко да е ок!  Hug

# 29
  • София
При нас, както и преди бях писала, секса никакъв го няма. Дано по-натам нещзта да се нормализират полека-лека.

Ние днес ядохме за пръв път картофче! След хиляди чуденки и след като прочетох де каквото има по въпроса и тотално се обърках, най-накрая се реших. Хапна една лъжичка. Беше голямо чудене и примляскване, но явно му хареса. Е, то с миризмата на маминото млекце сигурно донякъде му беше и познато де. Утре продължаваме бавно, бавно, но славно. Дано да няма проблеми.

Бяхме и при новата педиатърка, при която съм решила да се местя. Много ми допадна.

Това е от нас.

Голяма целувка на Ени от Вики, послучай месечинката!!!

Общи условия

Активация на акаунт