Най накрая май и аз се ориентирах за това захранване!!Mari-Anna ,много хубаво си го написала
и мисля и аз така да направя,но...все пак ще изчакам още някоя и друга седмица,че Ванко още няма 5 месеца дори!Сега само ходя по магазините,разглеждам пюретата и кашите и правя планове!
Много ми се искаше аз да мога да си му правя в къщи пюрета,но като знам колко нитратно е всичко тук,ще трябва да се примиря с купените! 
korneliia_h,този Сами е просто невероятен!Голям е сладур!Пусках го няколко пъти да го гледам

Наш Калпазанко си измисли нов режим-меко казано ужасяващ за мен,ама нямам избор и се нагласям с него
Вече 3-4 дена заспива в 4 часа,като до това време е дремнал няколко пъти по 10 мин и както го сложа в креватчето отваря очи и ми се усмихва с тази сладка беззъба усмивка! Честита половин годинка на бебока с любимото ми мъжко име-Марти на Люта чушка !Нека да расте здрав,послушен и късмета да бъде постоянен негов спътник!! !

Целувки от мен!!!

а зеленчукови - мога картофите и морковите са ми от село и сега тъкмо това правя -варя ги пък да видим дали ще иска муцуната да ги опита на обяд.Пробвах да и дам морков на Хип , но тя с такава погнуса ми го връщаше , че свят ми се зави
Реших да обявя почивка и два дни си я карахме по старому - само на кърма 

и е мрачно, но по обяд може и да се проясни.

и ще ме освидетелстват с това недоспиване , честно ви казвам
ЖЕЛАЯ ИМ ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!

Вчера цял ден бяхме на гости в баща ми и Диди се "представи" добре само дето с триста зора си изяде пюрето
на мама Корето и бебе Денис
Детето си изкара добре,имаше малки гостенчета, стана купона,като имам повече време ще приложа снимков материал
не знам на кого да обърна внимание по напред с баткото ли да пишем домашни или с нея да се разправям.