ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз

• 10 806
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  • Канада
Здравейте и от нас!
Най накрая май  и аз се ориентирах за това захранване!!Mari-Anna ,много хубаво си го написала  Hugи мисля и аз така да направя,но...все пак ще изчакам още някоя и друга седмица,че Ванко още няма 5 месеца дори!Сега само ходя по магазините,разглеждам пюретата и кашите и правя планове! GrinningМного ми се искаше аз да мога да си му правя в къщи пюрета,но като знам колко нитратно е всичко тук,ще трябва да се примиря с купените! Sad
korneliia_h,този Сами е просто невероятен!Голям е сладур!Пусках го няколко пъти да го гледам Joy
Наш Калпазанко си измисли нов режим-меко казано ужасяващ за мен,ама нямам избор и се нагласям с него Simple SmileВече 3-4 дена заспива в 4 часа,като до това време е дремнал няколко пъти по 10 мин и както го сложа в креватчето отваря очи и ми се усмихва с тази сладка беззъба усмивка! LaughingЧудя се да се смея ли да плача ли?От това носене по 5-6 часа нощно време направих такъв бицепс,че спокойно мога да се пусна на турнир по канадска борба Mr. Green
Честита половин годинка на бебока с любимото ми мъжко име-Марти на Люта чушка !Нека да расте здрав,послушен и късмета да бъде постоянен негов спътник!! !  ura
Целувки от мен!!!

# 256
  • Канада
Ама то имало още доста месечинки днес!
Да са ви живи и здрави и много щастливи бебоците!!! newsm51Любчо на мама Peppita,Любима на мама lida,Александър на мама Deb и Christina Elisabeth на мама megan79!

# 257
Добро утро и от нас!
Първо честито на месечковците !Много да слушкат и папкат и да са щастливи и усмихнати дечица! newsm51 newsm62 smile3504
За захранването - плодови пюрета май няма как да си направя у дома - а имам поне 10 кила ябълки newsm78 а зеленчукови - мога картофите и морковите са ми от село и сега тъкмо това правя -варя ги пък да видим дали ще иска муцуната да ги опита на обяд.Пробвах да и дам морков на Хип , но тя с такава погнуса ми го връщаше , че свят ми се зави SickРеших да обявя почивка и два дни си я карахме по старому - само на кърма Wink
Мари-Ана   аз също съм на мнение че сол и захар няма да давам на детенце , та по този повод кажи ми ти какви пюрета купуваш или ще купуваш.Хип са без захар и на Овко ябълките .Оттук нататък не мога да преценя ...не знам какво пюре да търся newsm78
За кашите виж се  ослушвам.И аз си мислех да започна с Милупа , но като чета как не я харесват бебоците вече взех да се замислям дали да не пробвам на Фризокрем.
То бива човек да се омотае -толкова ли е сложно вече взех да си мисля че имам някакво далечно роднинство с гъските  , ама да видим. newsm57
Ще се включа пак! До скоро.
Между другото радвам се за всички вас , на който "Интервюто" е харесало и ги е просълзило дори.Това е хубаво послание. newsm53

# 258
  • Варна
Честито на месечковците днес! Да са здрави и послушни!

ninani, заинтригува ме с новата си придобивка. Сподели моля те повече инфо за тази джаджа йонизатора - на ток ли е, може ли да се мести от стая в стая, подходящ ли е за бебета и усещаш ли промяна в домашния въздух откакто го ползвате? Ама голям разпит ти наложих  Wink
Таталинка ме изпревари...и аз се заинтересувах от този йонизатор. Ninani чакам с нетърпение да споделиш как Ви се отразява и другите подробности. А за разходката съм на линия. Сега вали    umbrellaи е мрачно, но по обяд може и да се проясни.

Мари-Анна, и аз купих такава каша, но още не съм давала. Кажи ми моля те как я приготвяш -предполагам правиш съвсем малко пропорционално количество на описаното. Само, че това мляко затоплено до 50 градуса  newsm78 и аз започвам да си мисля като Вили за гъските. Какво сега, и термометър ли да слагам за 50 грама кърма.

Аз вчера реших вечер да дохранвам....след поредната нощ с будене през час-два. Купих АМ, но после се оказа, че имам няколко замразени кутийки кърма от по 50грама при майка ми. Снощи дребното си го изпи за десерт и спа цяла нощ с едно цокване само в 4.15. Направо си е постижение. Дано продължим така и занапред, че не се издържа.

Усмихнат ден на всички  smile3525

# 259
Здравейте и честито на празнуващите. Някой знае ли на каква влажност на въздуха е добре да спят бебетата. Сложихме си влагоуловител в спалнята, понеже имаше доста влага миналата зима там, а пък е вредно за бебето.  Аз го нагласям на 60 %, но не знам дали е нормално или трябва да е по-ниско. А относно пюретата -  аз съм давала ябълка, морков и круша и си ги правих у дома с купешки продукти, понеже ядем по малко. И не съм убедена че купешките пюрета нямат нитрати. Работила съм в сферата на ХВП и знам с какви суровини се приготвят консервите. Не се изследва всяка партида от суровините за нитрати и тем подобни. Но по нататък и аз ще купувам пюрета, не може всичко да се приготви у дома, особено пък месните пюрета.

# 260
  • Велико Търново
Честита половин годинка на Марти!Желая му да е много здравичко и щастливо детенце!Да носи само радост на мама и тате! newsm67  bigdance2  ura Tada

Честити пет месеца на Любомир,Любима и Александър!Да са много здрави,да папкат и да слушкат!  bigdance2  ura Tada  costumed034

Таталинка,имаш моята виртуална подкрепа Hug,сигурна съм,че на Ени нищо и няма!Прегръщаме ви с Божито Hug!

То с това захранване май всички се видяхме в приключение.Та сега за пореден път да кажа и за нашето.Като навърши пет месеца категорично ми отказа ранните моркови на Хип,но две седмици по късно ги яде с голяма охота,дори не се цапа Simple Smile.Тях ги давам сутрин в 10.00 и след това си досуква.В 14.00 давам кашата на Фризо-ориз и царевица.От вчера я разреждам с АМ,защото идеята ми е да заместя кърмене,а като е само с вода не става.Моята педиатърка е представител на ФРИЗО за Търново и много им разбира на продуктите.Та 50 градуса са като заври водата и се изчака да изстине 10 минути.
Май това е за мен от сега,желая ви слънчев ден в сърцата,макар,че вън е дъждовно и мрачно! Hug

# 261
Анита много ме заинтригува с това дето детенце ти е спало до 4.15!А в колко си лягате newsm78
Давай някаква рецепта че в най-скоро време мисля да полудея съвсем  smile3514 и ще ме освидетелстват с това недоспиване , честно ви казвам #Puppy dog

# 262
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ! newsm51 newsm59  bigdance2 newsm38 newsm18 ЖЕЛАЯ ИМ ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!
[/color
Честито на месечковците днес! Да са здрави и послушни!

ninani, заинтригува ме с новата си придобивка. Сподели моля те повече инфо за тази джаджа йонизатора - на ток ли е, може ли да се мести от стая в стая, подходящ ли е за бебета и усещаш ли промяна в домашния въздух откакто го ползвате? Ама голям разпит ти наложих  Wink
Таталинка ме изпревари...и аз се заинтересувах от този йонизатор. Ninani чакам с нетърпение да споделиш как Ви се отразява и другите подробности. А за разходката съм на линия. Сега вали    umbrellaи е мрачно, но по обяд може и да се проясни.

Мари-Анна, и аз купих такава каша, но още не съм давала. Кажи ми моля те как я приготвяш -предполагам правиш съвсем малко пропорционално количество на описаното. Само, че това мляко затоплено до 50 градуса  newsm78 и аз започвам да си мисля като Вили за гъските. Какво сега, и термометър ли да слагам за 50 грама кърма.

Аз вчера реших вечер да дохранвам....след поредната нощ с будене през час-два. Купих АМ, но после се оказа, че имам няколко замразени кутийки кърма от по 50грама при майка ми. Снощи дребното си го изпи за десерт и спа цяла нощ с едно цокване само в 4.15. Направо си е постижение. Дано продължим така и занапред, че не се издържа.

Усмихнат ден на всички  smile3525
]
Ами тази джаджа Joy аз знам още от едно време когато аз бях дете,баща ми беше купил такава само че в много първобитен външен вид,и когато дойде зомата и помещенията се затварят се влкучва за 20-30мин,съответно през това време уреда пречиства въздуха,и в стяята започва да мирише на токущо извалял се дъжд.Развира се това не замества проветряването на помещенията,но целта на йонизатора е да го пречистри от микроби.полени,миризми и т.н.Абсолутно се препоръчва за бебета през зимния период!Цената е 39лв.Работи на ток и хаби по-малко от една крушка,а представлява нещо като много малка печка духалка/без да духа разбира се/
Ани,ако спре дъжда ще ти званна за разходка,ако не утре,а днес ще висим тук!
Таталинка,стискам палци мила,убедена сам че всичко ще е наред с Ени newsm17

# 263
  • Варна
Нинани, мерси за инфото. Още днес ще пратя моя в ТСМ, пък дано имат и други...или да доставят скоро.
Вили, моля те не лудвай. Ще ти споделя рецептата, пък дано помогне. Преди го къпехме в 8.30 и в 9.00 вече в леглото. Снощи обаче бяхме на гости и стана към 9.30-10 докато се изкъпем и нахраним. Едното е може би, че дадох допълнително 50гр. мляко от шишето, другото е че приближихме спалнята на 20см от кошарата и като се поразмрънка леко веднага давам бибата или го галя по ръчичката. Преди докато стана той се разсънваше. Сега може би си мисли че спи до мен...А през лятото го къпехме и приспивахме към 10-10.30 и в някой дни е спал до 5-5.30 и дори до 6. Сега обаче по-рано му се приспива и не изтрайва. Малко набързо написах всичко, че на Крис му е скучно сам и мрънка. Дано има ефект и при теб и НанаHug

# 264
  • Варна
Честито на всички месечинки! Да растат много здрави и щастливи и да носят само радост на мама и тати!
Днес времето във Варна е много гадно. Вали дъжд, духа вятър и е студеничко. Ще трябва да пропуснем разходката Cry
Приятен ден на всички

# 265
  • Пловдив
Здравейте и от нас  Hug

Честити 5 месеца на Любима на lida,Алекс на Deb и Elisе на megan79! Да са най-послушните бебчовци
    bigdance2
Честита половин годинка на марти на Люта чушка. Да расте здрав, щастлив, игрив. baloni

И да почерпим, че и ние днес имаме повод

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 15:10 от Peppita

# 266
  • София
Честита месечинка на Любчо, на Christina Elisabeth, на Любима и не на последно място на Александър. Нека растат здрави щастливи и послушни деца.
bdbaloni hbday bdbaloni

# 267

Здравеите мам4ета и беб4ета. 4стити месе4инки на Люб4о на Пепита, Александър на Деб, и на Кристина-Елизабет на Меган79 Tada. Бъдете здрави и послу6ни де4ица за радост на мама и тати. И ние днес ставаме на цели 5 месеца, благодаря ви за поздравленията. Много сме 6тастливи, бебка се 4uвства добре. Преди малко бяхме на разходка въпреки ло6ото време тук при нас, сега не6то недоволства 4е е в стол4ето и 6те я взема, така 4е лека ве4ер от нас.

# 268
Привет мамета  Heart Eyes
Честити месечинки на Любчо,Алеск и на Кристина-Елизабет много да радват майките и татковците!
Честита половин годинка на Марти на Люта чушка!
Един ден да ни няма и толкова много сте изписали  ooooh! Вчера цял ден бяхме на гости в баща ми и Диди се "представи" добре само дето с триста зора си изяде пюрето Sick
Анита нашия тати се записа в Земеделския колеж и досега двата изпита взема с 6 този беше по Почвознание  Rolling Eyes
Таталина fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug
 welcome на мама Корето и бебе Денис
Корнелия много сладки тез устни бе.Да нацелуваш Сами от мен
Ехайде това е засега,че мъжо ме кара да му мия едни буркани за мед

# 269
Здравейте и от нас.
Честити месечинки на всички   месечковци,които празнуват днес.
Честита половин годинка на Марти на Люта Чушка
А аз да взема да почерпя за моя Марти вчера имаше рожден ден и голямото  момче на мама стана на седем години  party023 newsm38 beer2 Wine Glass cook cookДетето си изкара добре,имаше малки гостенчета, стана купона,като имам повече време ще приложа снимков материал
Обаче сестра му  е станала отвратителна,по цял ден ми е в ръцете,хленчи,не иска нито в количка нито в кошаратанаправо ужас,тоя зъб няма ли най сетне да избие щото ще стана #Crazy smile3514 smile3511 не знам на кого да обърна внимание по напред с баткото ли  да пишем домашни или с нея да се разправям.

Общи условия

Активация на акаунт