На мен пък винаги ми казват, че съм като майка на всички,дори на по-възрастни, които са около и над годините на моите родители. Въпреки, че не съм раждала и нямам биологични деца, ако трябва да се гледа бебе/дете винаги се дава на мен . Може да имам да оправям друг недостатък, но смея да кажа, че не познавам лошотията като личностно качество."
Marleena, за миг не съм имала предвид ,че имате да променяте нещо по себе си.Може да я някои окло вас. Или никои! Дадох просто пример от моят опит. Това което визирах е същото като с болестите. Понякога се рязболяваме за да може тези около нас (или ние самите си, когато си вредим и тн.) да се променят когато грешат или вървят по грешен път. Опитвам се да ви дам кураж, да не тормозите и да си живете живота. Ако е писано ще стане, ако не -здраве да е.

За т.нар. карма – при обичайни условия няма как да се разбере причината, ако е назад във времето и дали човекът по някакъв начин е заслужил това изпитание. Може да се опита и да бъде установено при различни видове регресия. Има двойки, при които няма каквито и да било репродуктивни проблеми, а не се получава забременяване. Това може да се дължи на несъвместимост между пъртньорите, на блокажи от миналото от този живот – още от детството, на наследствени програми, които са възприети от някой от двамата на дълбоко подсъзнателно ниво, на травма или обет от минал живот, при който жената е решила да няма деца или да не ражда повече, защото е загубила дете някога назад във времето и не желае да изпитва тази болка отново. В някои случаи може да има и енергийни въздействия отвън. Понякога пък желанието е толкова силно и като че ли блокира процеса. Сещам се два случая – единият беше с жена на около 37 г., без каквито и да било репродуктивни проблеми, която през годините беше опитвала с различни партньори да забременее без резултат, и която си спомни случка като малка, когато майка й изрича слова, като че ли я кълне по отношение на бъдещите й деца и тя осъзна, че страхът от това, да се случи пожеланото от майка й, я блокира. При друга млада жена имаше събития от минал живот, свързани със загуба на дете и травма в областта на репродуктивните органи, и тогава тя взела решение да няма повече деца. Ще ви кажа и за друг случай, който знам от моята баба, а тя беше изцяло земен човек - Козирог, без каквато и да било мистика в нея.
Става дума за човек, който бил напълно несправедливо обвинен и бит от едно семейство, след като си присвоили имота му. В болката си той ги проклина да нямат повече деца и целият им род да изчезне. Това и става. Клетвите на несправедливо обвинен и наказан човек могат да бъдат брутално силни и реализиращи се. rolling_eyes: Знам и други подобни случаи. Една жена, при която се оказа, че всички жени в рода са изнасилвани от няколко поколения преди да навършат пълнолетие. Някъде назад във времето един от предците изнасилил момиче от друг село и бащата проклел рода му да се случва същото на всички жени по същия начин! Та, ако засегнатите са отворени и желаят, причината трябва да се търси с всички възможни налични методи и средства – включително и метафизични.