Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
...
И като говорим за Doctor Who - къде сте го гледали досега? Преди години се занимавах да тегля от торенти, но честно казано нямам нерви вече, та ако има алтернатива, ще е супер.
Ето тук:
https://filmisub.com/filmi/fantastika/41000-doctor-who-season-11 … ezon-11-2018.html
Като скролнеш по надолу се виждат всички сезони.

# 286
Благодаря много!

# 287
Изгледах първи епизод на Star trek: Strange new words - хареса ми, но не беше нещо особено. Честно казано, не помня много ясно връзката с Дискавъри и като я споменаваха, ми беше като бяло петно.

# 288
Star trek: Strange new words на мен ми беше донякъде скучен.
Връзката с Дискавари е по няколко начина.
Пайк беше капинат на Дискавъри (Ентърпрайз бе в ремонтира) и участва в търсенето на Спок. Тогава в манастир на клингоните видя как и кога ще умре.
Спок е брат.ОК.Отгледани са заедно с Майкъл.
После като част от Ентърпраиз помогна на Дискавъри  да преминат напред в бъдещето,което пък повлия на събитията в бъдещето.
Ама не мисля,че ще има някаква връзка между двата,защото вече са в различна времева линия.

# 289
  • Русе
26 юни Westworld нов сезон

# 290

А, стига бе!

# 291
има и тийзър

# 292
Тийзърът не е ли за Домът на дракона, а горната новина е за Западен свят?

# 293
  • Berlin
Мда, за 2ри път.🙃

# 294
# 295
Ами обърках се Joy съжалявам. То много тийзъри, много нещо. Дано поне си струва чакането Joy

# 296
Ъплоуд е подновен за трети сезон! Hug

# 297
Изгледах 2 сезон на Пикар.
През цялото време се чудех накъде ще се развие историята и успяха в последния епизод да разплетат всичко и да направят много приятен и достоен
завършек.
Не знам дали ще има 3 сезон, за мен сериала е завършен.

# 298
  • Sofia
Включвам се със закъснение, за да коментирам Severance. Иска ми се да му дам оценка 100 от 10! Жесток, жесток сериал. Отдавна не ми се беше случвало така да ме плени сериал, че с дни да го мисля. Може би от първия сезон на The OA (препоръчвам, ако някой все още не е гледал този шедьовър). Бен Стилър ме изненадва приятно. Не съм му фен, като изключа Уолтър Мити, който пък е един от любимите ми филми.
За мен сериалът на годината! Кога ли ще ни поднесат втори сезон (потвърден е, между другото).

# 299
Аз днес изгледах втори епизод на Стар Трек: Странни нови светове. Отново ок серия и пак малко скучна, като че ли. Не знам дали си струва да я коментирам подробно.
Само ще отбележа, че тази Ухура е много по-различна от Зоуи Салдана (надявам се да няма нищо общо нито със Спок, нито с полово неопределената си колежка).

Общи условия

Активация на акаунт