Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 151
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Аз днес изгледах втори епизод на Стар Трек: Странни нови светове. Отново ок серия и пак малко скучна, като че ли. Не знам дали си струва да я коментирам подробно.
Не,просто наистина е скучно.Надявам се следващите епизоди да се промени,защото като цяло не е лош,просто му липсва нещо.

Halo 8
или заслужава ли човечеството да оцелее?
Определено епизода беше по-добър от предния,който беше толкова разочароващ.
Беше епиздо на изборите.
Какво ще избере Шеф?
Изборът на спартанците,макар,че двама от тях нямат право на избор.Кай обаче имашем, дори в това какво да прави в свободното си време.
Халси,която е направила своя избор и не смята да тръгне по друг път.
На коя страна ще застане Макей?Тук ми беше най-интересно. Имаше съмнения,но реши да се довири на Шеф за добротата на човека и застана на негова страна.После същите хора решиха,че няма смисъл да я чуят и постъпиха точно така какво в детството и. Разбирам.Как да се довери. В крайна сметка тя не е единствената,която има кръв по ръцете си и скрити тайни.
Кортана,която запърви път се разбунтува срещу Халси.Тя показа,че сантименталността може да направи човека по-добър.

# 301
Вчера забравих да добавя една новина - Кристофър Уокън, когото наскоро гледахме като Бърт в Severance, ще играе императора в следващия филм за Дюн!
https://movieweb.com/christopher-walken-dune-part-two-emperor-sh … 8ewWg55giKg6x2z7Y

Сега осъзнах, че имената на Бърт и любимият му Ървинг, звучат като Бърт и Ърни от Улица Сезам - дали е случайно? Joy

# 302
  • София
Halo 1.8

Изледах го вчера, ама не ми се пишеше, а Туон вече е написала и то точно моите думи. Браво, няма какво да добавя повече. Добър епизод, хареса ми. Повече такива епизоди и сега и ревютата и оценките щях да са различни. Дано сезон 2 е по-добър, защото сериалът има много неизползван потенциал. Следващия епизод ще е последния за сезона.

Имаше няколко обрата в самия епизод и така се извъртяха нещата, че в крайна сметка Макий ги изигра (според мен се телепортира с артефакта), ама не защото го искаше. Реално тя повярва в хората заради Шефа, но после отново хората я предадоха. Халси пък мрази хората и иска ИИ да властват, обаче точно нейното отроче Кортана се разбунтува. Ха сега де? Шах с пешката. Кой-кого и защо?
Изводът: няма нищо по-сложно от човешката психология. И да, човекът е най-големия си враг и най-големия си приятел, зависи от перспективата...

# 303
От 2-ри юни - трети сезон на Орвил:

Спомням си, че нещо не харесах финала на предходния сезон (не че беше толкова зле, но имаше неща, които ме подразниха), затова ще гледам направо, без да си припомням.

# 304
  • Разпиляна във въображението
Нямам никакъв спомен от финала.

Яд ме е, че колкото и да следих Алф по телевизията пак изпуснах финала. Някой спомня ли си как завърши?

# 305
За съжаление е отворен финал -
Скрит текст:
не помня точно как стана, но правителството го залови. Завърши как го залавят и пишеше "следва продължение", но сериалът е бил прекратен.
Скрит текст:
След това е направен филм, който да послужи като финал, но не е особено добър - спомням си смътно. Алф е затворен в лаборатория и май едно момче го спаси; имаше преследване. Не знам точно как стана, но накрая май се разбра с агентите и дори се срещна с президента на САЩ. Мисля, че неговите приятели си го прибраха.
Никой от сериала не участва във филма.

Не съм сигурна дали не си измислям някои неща във втория спойлер. Наистина беше тъп филм и съм го гледала преди много години.

# 306
  • Разпиляна във въображението
Благодаря!

# 307
Роуз ще се появи в спешъл на Доктор Кой, само че няма да е Били Пайпър. Новата Роуз се казва Ясмин Фини (не знам дали го пиша правилно на български):

Предполагам, че има страхотна логика в това, вместо примерно да върнат Марта Unamused Не че ме интересува, но наглостта е обидна.

# 308
  • София
Леле, кое е това плашило? :O

# 309
https://www.thedailybiography.com/yasmin-finney-wiki-biography-age/

Харесва ми как са уточнили, че е жена: She is an African-American decent British actress. Finney’s birth sign is Virgo, her gender is female, and her nationality is Britsh.

Не знаех, че хора, родени в Англия може да са афро-американци, много възпитателна статия. И мулатите, родени в България, с един родител българин, ли са афроамериканци?

П.п. а в статията пише, че е транс, значи все пак не е жена? ... Нищо чудно, че изглежда малко странно.

# 310
  • България
Точно щях да напиша, че ми прилича на мъж в дамско облекло.

Какво ще кажете за "Експанзията", много ми го похвалиха, но нещо още се дърпам и не съм го гледала.

# 311
Аз не го догледах.
Мисля, че няма да ти хареса, защото има много политика. Междупланетна.

Между другото, оставих един коментар за "момичето" и прочетох в другите, че информация е подвеждаща и то няма да играе Роуз Тайлър, а дъщерята на Дона, която тя е нарекла Роуз.

# 312
  • Berlin
Аз се загледах в пръстите и ръцете, направи ми впечатление, че е без маникюр, което си е рядкост.

# 313
  • Русе
Какво ще кажете за "Експанзията", много ми го похвалиха, но нещо още се дърпам и не съм го гледала.
За мен е един от най-добрите сериали

# 314
Според мен, челюстта и брадичката са прекалено масивни. Не че няма жени с такъв проблем.
В Корея си ги оперират.

Общи условия

Активация на акаунт