Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 706
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Е, да, но съвременните либерални напъни следват същата схема с много по-малък успех Nerd

# 451
  • Berlin
Diavolo, виждам еднакво съдържание ни се предлага от алгоритмите.😂

# 452
  • София
Питър Джаксън сигурно съжалява, че Фродо не е негърче, а Арагорн и Боромир така и не се харесаха. Мда.....

# 453
  • Разпиляна във въображението
Е, с Боромир. Виж каква връзка имат Арагорн и Леголас Simple Smile Момчето последва съвета на баща си, прекоси земи и преживя опасности, докато стигне до Арагорн. А и беше разочарован от любовния си интерес към женски индивид.

# 454
Затова пък Фродо и Сам очевидно са двойка. Както и Пипин и Мери Wink

# 455
За Пипин и Мери не мисля, че има съмнения Simple Smile

# 456
  • Русе
Е Сам си беше влюбен в Роузи и навъртя няколко деца до финала

# 457
  • Вестерос
Пипин и Мери не са ли роднини?

# 458
  • София
Първи братовчеди разбира се!! 🙂

Преди няколко часа на комикона в Сан Диего излезе и истинския разширен трейлър на най-скъпия сериал в историята:
''The Lord of the Rings: The Rings of Power''

Мхм, дразня се, че отново жените са в центъра на всичко и командват парада. Стига бе хора, нелепо е, съжалявам, ама... Просто не е така устроен света, камо ли в онези времена, нищо че са 'фентъзи'

Краят на трейлъра обаче е епичен, уау. 😮😎

Каста отговаря на въпроси:

част 1

част 2

Излезе комикон тийзърче на новия сериал по филмите за ''Съкровището'' с Никълъс Кейдж. Сериалът обаче ще е без Кейдж, което е скандално и феновете с право са бесни.

И нещо за което нямам търпение

# 459
Съкровището няма да го гледам. Изгледах Изгубеният символ, който не си струваше и ми беше достатъчно.
Освен това следя Кръв и съкровище, който прилича на сериалите от 90-те години, но поне не ме дразни.

# 460
  • София
Аз пък точно  Съкровището  чакам  с нетърпение. Това е втория филм  след Библиотекарят , който чаках  да му направят сериалче от много отдавна.

# 461
  • София
Охо, любимото ми създание от света на Толкин - Балрог! Много по-внушителен трейлър. Но наистина жените са представени като мъже, което е нелепо.
Вече имаме момиче тийн, което прави на сол Хищникът, очаквам и жена Рамбо скоро.

# 462
  • София
See - сезон 3
Това ще е финалния сезон

The Sandman

Това ще е брутално яко!
Нямам търпение.
Сериала излиза на 5 август.
😎

# 463
  • Berlin
Охх, чакам го и аз! Няма идея какво е, ама е Нийл Геймън, значи ще да е нещо интересно. Simple Smile Това е по комикс, нали?

# 464
  • София
Ахам, по супер популярен и изчанчен комикс. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт