Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 688
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Като си говорим за участие на черни в сериали, мога само да вметна, че съм впечатлена от играта на двамата главни хирурзи в The resident. Хем красиви, хем кадърни актьори и добре написани характери.
Извинявам се, че съм извън темата за научна фантастика и фентъзи, но са ми много пресни впечатленията

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 20:50 от Вечерница

# 436
  • Бургас
[quote author=Diavolo lМного от малките им се дразнят дори повече от нас. С цялата си тази яростна пропаганда, тази шепа клика от милиардери настроиха още повече хората срещу тях. ВСС в туитър намаляват, а опозицията става все по-силна. Та нека си реват, колкото си искат.
[/quote]
Все още има надежда и мислещи хора. Два примера: едно заглавие в медия

И нещо споделено от зрителка:
"Even my 12 year old daughter came in and exclaimed "what on earth is she wearing, its regency not 2022!" (i may have a history snob in my house)" 🙂
Въпросната адаптация не е фентъзи, но механизмите на "прогресивната" пропаганда са еднакви във всички жанрове.

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 21:22 от lady Koup

# 437
Ама те и американците от всички възрасти мразят пропагандата, не само ние, източните народи Simple Smile . Рейтингите са достатъчно доказателство. Видяхме Светлинна година как се издъни, защото е либерален.
А имах такива очаквания за него. След прочетеното, няма да го погледна, дори да го дават по тв-то.

# 438
  • София
Вечерница,
предполагам визираш Правеш и Остин. Правеш май е индиец, ама нз. И двамата са топ. Специално, Д-р Остин ми е любимец. Чудесно изграден персонаж и отлична актьорска игра също така. Мен ме е яд, че Мина Окафор напусна шоуто, с Д-р Остин бяха много яки.

# 439
Вечерница,
предполагам визираш Правеш и Остин. Правеш май е индиец, ама нз. И двамата са топ. Специално, Д-р Остин ми е любимец. Чудесно изграден персонаж и отлична актьорска игра също така. Мен ме е яд, че Мина Окафор напусна шоуто, с Д-р Остин бяха много яки.
Имах предвид Остин и Окафор. Правеш е индиец, затова не го цитирах. Бяха добре омешани като националности, въпреки че точно в такива истории се питам как успяват хора от тези кръгове да завършат медицина

# 440
Забравих да споделя, че изгледах първи епизод на Муунхевън и ми хареса. Изтеглих го преди няколко дни от Замунда, защото видях Доминик Монахан на постера - любимец ми е още от времето на Пипин и Мери.

Допадна ми, ще видим нататък как ще е (дано не ме разочарова). Има криминална мистерия, скапана Земя и псевдоутопия на Луната.
Проблемът с хетеросексуалните бели мъже е решен генерално - героят на Монахан не е хетеросексуален, а всички останали значими персонажи са жени. До тук имаше двама, които изглеждаха да са мъже, които се интересуват от жени - и двамата са убийци (макар че единият май беше борец срещу псевдоутопичния строй).

Атмосферата е много мистична, лунатиците (така ли трябва да наричаме жителите на Луната?) въртят едни танци, като в ОА (ако го помните).

# 441
  • Sofia
Нещо не ми се отваря АренаБГ

# 442
Има някакъв проблем. Замунда сутринта се отваряше, но видях в Гугъл, че в Англия е имало акция срещу Pirates bay вчера. Предполагам, че ще бъдат засегнати и българските торент тракери.

# 443
  • София
Не могат  да ни бутнат, имаме достатъчно сайтове за онлайн филми.

# 444
Така е, но ъплоудърите не взимат ли файловете от чуждите сайтове?

# 445
  • София
Така е, но ъплоудърите не взимат ли файловете от чуждите сайтове?
И аз така знам , но не мисля,  че това ще спре пиратстването.  Колкото и  акции  да има винаги ще има нелегални  сайтове.

# 446
  • София
Арена при мен от доста време е извън строя, но аз нея рядко я ползвам. Да не са си сменили домейна?

Скрит текст:
На, https://arenabg.ch/ ми дава:

А на https://arenabg,com/ ми дава:

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 17:19 от Diavolo

# 447
  • България
В краен случай търсете и в
Скрит текст:
Субтитрите не са само руски, има и оригинални, също английски към сериали от страни, в които английският не е официален език.
Аз си пиша "rus Sub", защото гледам с такива и пей сърце.Grinning
И ми излиза, примерно:

# 448
Добре, че ми се появи това видео в препоръчани, за да разбера най-после какво вършат пръстените на силата:

Чела съм Властелина и До там и обратно, но не и другите книги от тази вселена - майка ми ги има и твърди, че са депресиращи (вярвам й). Трябва да взема да потърся оригиналната история на Саурон - знам нещо, но не помня каква точно е била целта му - да управлява света?! Rolling Eyes И каква му е мотивацията?

# 449
  • София
Ами дам Wink

Общи условия

Активация на акаунт