Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 151
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Berlin
Дюн и аз много го харесах. Нямах идея за какво се разказва, но ММ прочете 1вата книга, за да е подготвен за филма и вкарваше допълнително детайли на някои места. Иначе нямаше да разбера, че когато Пол си пъхна ръката в онази кутийка, то тогава тези видения са всъщност какво усеща.

# 76
Много харесах новата матрица Hug
Добре ме подсетихте за Beforeigners, абсолютно попадение, пускам два епизода,които ме съм гледала

# 77
Матрицата се води киберпънк,нали?

# 78
  • София
Аз днес релаксирах с 20 годишнината на Хари Потър.
Много ми хареса, много приятно да ги видя почти всички отново заедно, пораснали.
Актьорите споделиха доста неща, които не знаех.
И си личеше, че са много привързани един към друг, все пак десет години заедно снимки.
Споменаха с обич тези, които вече не са живи.
Въобще много емоционално беше.
Феновете, гледайте непременно.

# 79
  • България
Започнах четвърти епизод, първи сезон на Времевите мигранти.
Интересен, увличащ.
Все още не мога да вземе решение какъв е сериалът - политкоректен или критикуващ ставащото в последно време в Европа.
На пръв поглед е второто, но има неща, които ме карат да мисля, че е първото.
Каквато и да е целта, чувството което остава в мен след всеки епизод е на депресия, на това, че нещо много важно е изгубено.

# 80
Снощи приключих с втори сезон на Емигрантите, бях настроена незнайно защо за 8 епизода и се изненадах, че шести е последен. Завърши супер интересно, страхотен финал и си мисля идва ли нещо като втори Dark?

# 81
Определено е завладяващ и неповторим, много ми харесва
Музика, сценарий, актьори, кадри, уникални

# 82
  • София
Аз го приключих преди малко сезон 2.
Хареса ми много. Как завърши само, УАУ, ами не го очаквах...
Дано да има трети сезон. Simple Smile

# 83
И аз приключих Времевите мигранти. Много ми хареса.Без финала,защото трябва да чакам за развитието на историята.

# 84
  • България
И финалът много ми хареса.
Сега се питам какво е станало, за да ѝ се наложи да изживее тези неща.

Разкрива финала, който не обича спойлери да не отваря.
Скрит текст:
Какво е станало и с останалите от семейството ѝ. Дали ще я оставят да живее близо до новороденото си "аз" и дали тя ще повлияе на съдбата си.

# 85
Попадна ми едно клипче, в което Ема Уотсън разказва как е била влюбена в Том Фелтън, докато са снимали поредицата, а той я е възприемал като по-малка сестра:

Не е новина, но го слагам, тъй като имаме много фенове на Хари Потър в темата, а някой може да не знае този любопитен факт Simple Smile

И една новина - телевизия СиДабълю е на загуба, сериалите им са с ужасно ниски рейтинги през последните години (под 1 милион за най-гледаните, а това е много зле за САЩ), откакто станаха либерални и в момента се обмисля телевизията да бъде продадена (доколкото разбрах, другият вариант е фалит).

# 86
  • София
Попадна ми едно клипче, в което Ема Уотсън разказва как е била влюбена в Том Фелтън, докато са снимали поредицата, а той я е възприемал като по-малка сестра

Това е от Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts.
Никой ли освен мен не го гледа?

# 87
Доста хора писаха, че са го гледали. Но не помня в коя тема беше.

# 88
  • София
На мен ми хареса, препоръчвам.
Уф, как ще изпусна нещо свързано с Хари Потър.

Амидала, ето краткото ми ревю
https://bg-mam.ma/p/1384528/44079041

А ти гледа ли куиза с четирите дома по случай 20 годишнината?

# 89
  • Вестерос
Гледах го реюниъна. хареса ми, очаквах повече, липсваха ключови актьори.

Общи условия

Активация на акаунт