Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 161
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
В началото на седмицата Дж. К. Роулинг беше обвинена и в антисемитизъм (вероятно на принципа да е обвинена в нещо) от Джон Стюарт (родителите му са еврейски емигранти от Украйна и Беларус.Дам,по лесно е да се коментира антисемитизъм,а не случващото се в Украйна,примерно). Причината е изобразяването на гоблините в банката Гринготс.Описанието им съвпада с описанието на евреите в  книгата Протоколи на Ционските мъдреци (писана в Русия в началото на миналия век).Обаче след като Роулинг получи защита от редица еврейски организации днес Стюарт казва,че медиите изваждат думите му от контекста и,че не мисли Роулинг за антисемитка. Rolling Eyes Дано не коментира случващото се в Казакстан.

Ема Уотсън също се забърка в скандал след пост в туитър свързан с Палестина,но там не се наемам да коментирам.

# 91
Либералите се самоизяждат. Ема сигурно скоро ще сгафи нещо и ще я канселират. При тях няма угодия.
Сега си пуснах новия Ловци на духове Simple Smile

# 92
  • София
Скоро тръгва новият сериал на DC Comics за Peacemaker (Джон Сина). Очаквам да е голяма шитня, но сигурно ще го гледам Grinning

# 93
  Преди броени часове бе обявено от Hollywood Reporter и други източници, че медийната платформа The CW, по- известна с телевизията със същото име, е обявена за продан. Още не се знае дали цялата медия се продава или част от акциите, но по всичко личи, че това е последствие от сливането на Discovery и Warner Bors. Какво значи това за Arrowverse-a - по-всяка вероятност нищо, тъй като договорите за различните предавания имат дългогодишни срокове за изпълнение!
Дали DC контентът ще се появи в HBO Max в последствие остава да видим!

# 94
Още една новина - предстоящият филм Бойна звезда Галактика, който уж ще се прави от Саймън Кинбърг и предстоящият сериал Бойна звезда Галактика, който ще се прави от Сам Есмаил, ще съществуват в една и съща вселена.
Т.е. прави се опит за създаване на нов мащабен и скъп франчайз (или по-скоро възраждане?).

https://collider.com/battlestar-galactica-movie-tv-show-shared-u … kinberg-comments/

Не съм с големи очаквания, сериалът на Рон Мур все още ми е любим и не вярвам каквото и да направят да ми хареса повече.

П.п. тези проекти не рибуутват сериала на Рон Мур: "There are connections, but it is certainly not simply a continuation or a remake of Ron Moore's masterpiece."
"Съществуват връзки, но определено няма да бъде просто продължение или римейк на шедьовъра на Рон Мур."

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 20:12 от pppqqq

# 95
Реюниъна много ми хареса, гледах го оня ден, а снощи естествено Хари Потър Wink не ми омръзва, справили са се, няма какво да се лъжем, филмите са си въздействащи и нищо общо с бозите дето ни сервират ( колело на времето, тебе гледам)
Доглеждам и The leftovers, много ме кефи Simple Smile

# 96
  • София
А ти гледа ли куиза с четирите дома по случай 20 годишнината?

Гледах, разбира се, като цяло ми хареса.
Не ми хареса, че повечето въпроси бяха за филмите, а не за книгите.

# 97
Традиционен китайски оркестър изпълнява известните парчета от ХП (основно - няколко версии на темата на Хедуиг):

Този на тъпана си отспа Joy

# 98
Т.е. прави се опит за създаване на нов мащабен и скъп франчайз (или по-скоро възраждане?).
Ми то съвсем неотдавна имаше съвсем не лош сериал с няколко сезона, че и две издънки от него, но интересът бързо угасна. Съмнявам се че ще излезе нещо повече от поредния бързозабравен екшън в космоса.

# 99
Да, както написах ми е любим сериал. Имам предвид този, който приключи през 2009; другият е от преди да се родя - не съм го гледала и нямам намерение.

Трейлър на втори сезон на Местен извънземен, премиерата е на 26-ти януари:

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 16:09 от pppqqq

# 100
Извинявам се за двойния пост, не мога да редактирам горния.
Чадърената академия има нови постери за 3-ти сезон. Изглежда всички персонажи са нови, освен Бен. Харесвам Бен, но нещо не ми се гледа. За сега мисля да пропусна; ако ревютата са много добри, може и да го гледам.

# 101
  • Вестерос
Не са нови, нали нашите отидоха в паралелна реалност, тези са от там

# 102
На мен първи сезон ми хареса най-вече заради 5-ти и Клаус. Затова дадох шанс на втори, въпреки че беше само ок.
Не съм чак такъв фен, че да гледам подобен сюжет с нови герои.

# 103
  • Вестерос
Ама ме са нови... 🙄 Нашите отидоха в паралелна реалност и там те, академията, са други хора, нашите ще играят пак...

# 104
Не знам дали е така - аз останах с впечатление, че 3-ти сезон ще е само за тези герои и Бен, без другите. Т.е. че ще се развива изцяло в паралелната вселена. Ще видим как е, като излезе трейлър - стига да не е заблуждаващ.

Общи условия

Активация на акаунт