Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Как така е паднала темата чак по средата на 2 стр. :о
Чакам си втория сезон на Вълците... Simple Smile

Направих тема за Вселената на DC.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1403796
Моля, феновете да заповядат, има доста любопитна анкета. Там ще коментираме всички филми и сериали под шапката на Уорнър и Ди Си. Не че са чак толкова популярни у нас, ама не е като да няма... Simple Smile

# 106
# 107
Изглежда малко странно, но може и да е интересен филм.

П.п. коментарът е написан прекалено рано, когато още не съм се била разсънила - после осъзнах, че това всъщност е сериал. Много по-добре Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 10:06 от pppqqq

# 108
Голямо удоволствие беше финалния сезон на The Expanse.
Яд ме е само, че захванаха една нишка и я оставиха висяща във въздуха.
А имат книжен материял поне за още 2 сезона.

# 109
  • addicted
О да, подкрепям. Първите сезони ми бяха .. да не кажа отегчителни, но на моменти се чудех какво гледам, така да не успяваше да ме грабне. Но след това рязко ме спечели, последните три ги гледах с голямо удоволствие, при все че не съм голям фен на точно този тип фантастика.
Четох статия след като приключи сезона (точно защото и на мен ми се струва, че останаха недовършени неща) за решението им да спрат до тук - като цяло беше защото така е планирано, искали са да спрат докато все още са във висока точка, но най-вече защото в книгите действието продължава 30 години след събитията на финала на сериала, което значи твърде много промени. И все пак създателя му е уклончив на моменти и казва, че кой знае.. стават и неочаквани неща Simple Smile

# 110
  • Разпиляна във въображението
Въх, наистина 6 е последен епизод. Направо на никъде /донакъде де/. За какво им беше нишката с момичето?!

# 111
  • Somewhere far away
Който желае, нека да заповяда в темата за   Yellowjackets. Wink

# 112
В Замунда е излязъл втори сезон на DOTA: Dragon’s Blood. Ето трейлъра, в случай че не помните какво беше това Wink

# 113
Фондацията определено не е моето нещо. Нито книгата,нито филма.Спряла съм на 5 епизод и гледам всичко друго,но не и него.Pensive Толкова много исках да ми хареса.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 13:31 от Tuon

# 114
  • Дивата природа
(2.IX+) The Lord of The Rings of Power

# 115
  • София
Ох, нямам никакво доверие вече към Амазон, особено след краха с Колелото. Ако окепазят и това вече никой няма да им прости. С Властелинът шега не бива... Тук прошка няма да има.

# 116
И аз мисля така. Няма да гледам направо, ще чакам ревюта и ще преценя.

# 117
Аз тия дни изгледах Манифест. Зариби ме и изгледах накуп 1 и 2 сезон.
Изгледах и последния сезон на Аз, вещицата и останах доволна.
За Властелинът съм. 50 на 50 защото амазон се справиха успешно с the Expanse и Carnival row, но заради Колелото съм скептична. Ще си пусна първите епизоди.

# 118
Колелото е най-ужасната адаптация на книга. По трагично няма как да бъде.Там само имената бяха коректни и отговаряха на истината.
С Властелина трябва да са се постарали повече. Дано са се старали.

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 11:19 от Tuon

# 119
Сериалът по Стражите е най-ужасната адаптация по книга Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт