Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 167
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Дали Simple Smile
Ще видим
Поне гледки и музика да сложат, може да е без много много сюжет Simple Smile

# 121
Сериалът по Стражите е най-ужасната адаптация по книга Simple Smile
ОК.
Сега сигурно много хора ще се опитат да ме оборят и вероятно с право, но Колелото беше много зле. Дори се опитвам да забравя,че има сериал. Сериалът е правен в някаква паралелна вселена и при мен не съществува Joy

# 122
  • България
Аз съм съгласна с теб.
Толкова съгласна, че даже и не гледах.
В подбора на актьори за Властелина на първо място е черна.
Коя ли елфка ще е?
Явно и тук ще съм пас.

# 123
  • София
Ако има много черни едва ли ще гледам

# 124
  • София
Марвел са обявили нов сериал Echo. Това е Мая от Hawkeye. Усилено се говори и за втори сезон за Клинт и Кейт.

# 125
  • Berlin
На мен Колелото много ми хареса пък (нямам идея от книгите😀).

# 126
  • Вестерос
И на мен

# 127
Втори сезон на Upload ще излезе на 11-ти март, след двегодишна почивка.

# 128
Супер.Много ми хареса сезон 1.

# 129
  • Вестерос
Супер новина, много го харесвам и аз

# 130
От 15-ти февруари в Нетфликс - сериал за влюбен изкуствен интелект; Малайзия - не съм гледала нищо малайско Thinking

Умна (и влюбена) сграда се ъплоудна в човешки мозък?...

# 131
Петя, не е сериал от Малайзия ,а от Тайланд.
Участва един от най-известните тай артисти Марио Маурер.Има два много популярни тай филма (донесли най-голяма печалба) The Protector с Тони Джа,който е известен с 20 минутна бойна сцена заснета без прекъсване.Голям хит става в 2-те Америки.Споменавам го,защото режисьорът на този филм и на сериала е един и същ.
Вторият филм - Pee Mak ,който си е популярен главно в Азия,но е по тай легента и е микс между хорар,роамнтика и комедия. Актрисата е Байферн Пимчанок , която и преди е учствала в нещо от жанра,което не си заслужава гледането - My Dear Warrior.
Сори,незнам,защо написах всичката ненужна информация. Blush Просто съм голям фен на Марио.
Обявен е за 15.02.
Поне изглежда красив и скъп. Като цяло Тайланд нямат много сериали от фентъзи и фантастика жанра,а което имат не е много качествено,но тук вероятно са се постарали.Тако се замисля,то и филми от жанра нямат кой знае какви,но някои от хорър-ите им си стуват да се видят.

# 132
Мисля да го гледам; дано да е интересен, въпреки малко баналния сюжет.
Подведох се, че е малайски, защото под трейлъра се споменава Нетфликс Малайзия.

# 133
  • Somewhere far away
Изгледах Archive 81 - много добър. държи  в напрежение до края, и макар да не е типичния хорър има някои много стряскащи и злокобни моменти!
Препоръчвам!

# 134
Мисля да го гледам; дано да е интересен, въпреки малко баналния сюжет.
Подведох се, че е малайски, защото под трейлъра се споменава Нетфликс Малайзия.
И аз ще го видя.Вероятно ще го качат някъде,че не плащам за тази платформа.
Няма нищо,ако не си запознат с тайския /малайския или артистите няма как да направиш разлика.Пък и не е чак толкова важно. Hug
Миналата година при китайците имаше сериал с почти подобен сюжет - Humans (има оригинал със същото име),който първо се забави с почти 2 години и накрая се оказа,че не е толкова добър колкото изглежда.Обаче като цяло фантастика от този тип рядко правят.При японците сякаш повече име.
Folklore е азиатски микс от артисти и места за снимане,но май е мистериа/хорър.

Общи условия

Активация на акаунт