Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 173
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,може ли да ми кажете, някой сериал подобен на вещерът?Ще съм благодарна ❤че се влюбих в епизодите много е як просто.

# 136
  • София
Започна сезон 3 на Snowpiercer

# 137
  • Вестерос
Суперрр
Снощи гледах по Фокс първия епизод на Изгубеният символ, не беше лош, все пак ще го изтегля наново и ще го изгледам

# 138
  • Berlin
https://fb.watch/aO0BgIRjWp/ - клипче как са правили тийзъра на Властелина. Не било cgi.

# 139
Интересно как доближават толкова камерата до разтопен метал - не се ли поврежда...

Една новина - игралната версия на Снежанка и седемте джуджета на Дисни няма да включва джуджета, защото Питър Динклич е казал, че това е обидно за джуджешката общност (не знам защо, обаче - в Средновековна Европа май е имало джуджета миньори).

# 140
  • Разпиляна във въображението
Той добре, че не е протестирал за "Властелина на пръстените". Аман.

# 141
Ми.... да ги заменят с клингони.Ще стане Снежанка и 7-те клингона и да се свършва тази мъка.

# 142
Руските "джуджета" са идеалният компромисен вариант:

Естествено, трябва да са от различни раси и да са гейове.

# 143
Joy
Тъкмо ще обхванат всичките раси.Последното няма да е джудже от мъжки пол,а от жеснски,защото е много сексиско всички джуджета да са все мъже.

# 144
  • Разпиляна във въображението
Подкарахме Hawkeye. Не е лош. Разбира се печената полицайката, която помогна, бе чернокожа и женена Simple Smile ММ очаква Кейт и Йелена да се загаджат.

# 145
  • България
За тази вечер съм планирала По-добри от хората.
Всъщност съм го планирала от десетина дни, но все отлагах.
Не харесвам особено такъв тип фантастика.
Обаче търсейки линк към imdb видях, че участва Александър Устюгов, явно няма да отлагам повече. Grinning

# 146
Този сериал също изглежда като версия на Истински хора.
До тук колко стават - имаме шведски (мисля) оригинал и английска версия, а също и китайска и тайландска? Ако броим и руския са 5 Simple Smile

# 147
  • България
Може ли линк към китайската? Grinning

# 148
# 149
  • София
Изгледах епизод 1 на сезон 3 на Snowpiercer

Хареса ми!

Скрит текст:
Да видим докога ще са с два влака...
Все още се надявам да видим Мелани, нарочно не съм търсил инфо дали Дженифър Конъли е снимала или не... В края мислех, че именно тя нападна Лейтън, но уви, някаква друга се оказа.

Общи условия

Активация на акаунт