Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 628
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • България
А аз шест епизода от Лучше, чем люди.
Дотук е интересен, нямам любим герой, всички са сиви.
Актьорът в главната роля доста ми напомня на нашия Димо Алексиев.

# 151
# 152
Тук ли коментираме за 80 дни около света или внглавната тема? Тия дни го изгледах и истанах учудена, че ще има 2 сезон.
Някой знае ли какво ще дъвчат нататък?

# 153
Някой знае ли какво ще дъвчат нататък?
Вероятно ще е по море, което значи евентуална интерпретация на друг Жул Верн, Капитан Немо ¯\_(ツ)_/¯ Аз не успях да доизгледам 80-те дни, Дейвид Тенант беше олицетворение на световната скръб.

# 154
На мен Тенант ми хареса, но сюжетът ми беше скучноват. Имаше потенциал, но към средата на сезона, той изчезна някъде. Не беше чак ужасен сериал, но и не бих гледала изсмукан от пръстите втори сезон.

# 155
  • София
Изгледах епизод 2 на 'Снежния влак'
Все така добре, харесва си ми и така.
Динамичен епизод беше, че и сватба си имахме...
Но аз си чакам Мелани.

# 156
  • София
--> Топ фантастиките на 2021 според нашето СайФай <--

Матрицата и Мортал Комбат изобщо нямат място в топ 15.
Иначе останалото е Ок. Що годе...

# 157
  • Свети Влас
Развалиха Мортал Комбат, а ми е един от любимите !

# 158
Според мен, миналата година беше доста слаба - не само откъм филми, но и откъм сериали. Радвам се, че вече не се налага да участвам в тези класации и да се чудя какво да напиша (когато всъщност не харесвам почти нищо) Simple Smile

П.п. Ще има нов документален филм с Джоан Роулинг и Стивън Фрай - ще говорят за фантастичните животни от вселената на Хари Потър: https://www.jkrowling.com/bbc-documentary/?fbclid=IwAR2qwVvXVK6E … VYd5Z_gBQ12VVhrrc

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 18:40 от pppqqq

# 159
  • София
Изгледах двата епизода от сезон 2 на ''Resident Alien''
Мхм, нещо я няма тази тръпка, общо взето се чудят какво да измислят. Не че не ми харесва, но не знам, нивото в сравнение с началото на сезон 1 е рязко надолу. Общо взето нищо не се случва.
Но пък завърши обещаващо. Да видим дали шерифа и заместничката му ще разберат какъв е Хари... 🙂

# 160
Според мен, чарът на сюжета се позагуби заради това, че Аста очевидно знае, че Хари си пада по нея, но тя не изпитва същото. Вместо това се опитваше да му намери приятели, което е безсмислено (той ако иска сам ще си намери).
Щеше да е по-добре да се съсредоточат върху мистерията около истинския Хари, както и да се появи още някой извънземен под прикритие (изненадващ - такъв, за когото никой не предполага, че е извънземен).

# 161
  • София
ето класацията на Бг СайФай за сериалите за 2021 г.

-->ЦЪК <--

Съгласен за 1-то място, колкото и да е субективно всичко разбира се.
НО, имаме сериозни разминавания извън 1-то място.
Хоукай е твърде напред. Invincible ми е твърдо за топ 5, че и топ 3. DOTA липсва.
Фондацията ми е в топ 5, а Колелото извън топ 5.

# 162
  • Вестерос
Не разбирам това припадане по Уандавизион, ставаше, ама чак толкова...

# 163
И аз. За мен краят беше разочарование. Гледаем, имаше няколко силни момента, но отне много точки от представянето на сериала.

# 164
Тази пародия на адаптация на Колелото на времето да е преди Arcane?! Жива да не бях... Не съм гледала The Expanse, но дори и WandaVision, който ми хареса, не може да бие Arcane, поне за мен.

Общи условия

Активация на акаунт