Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 302
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Amazon ми писаха, че ще спрат доставката, но ако все пак куриера направи опит за доставка, да откажа. Ще се свържа и с Габиели, но и аз мисля че няма да могат да филтрират точно моята пратка.
Пробвайте , на мен са ми отказвали пратка , въпреки че не ми обещаха.

# 301
  • Бургас
Момичета, раниците на Santoro как са като качество, знаете ли?
Много ми харесват и искам да взема за дъщеря ми за яслата, но не са особено евтини. Ако си струват парите бих купила, че направо залепнах за няколко модела. Ама да не излезе някой китайски боклук за 30-40 евро, че ще се пукна от яд. 😁

# 302
  • София
Мария, аз имам купувана от aliexpress имитация на Santoro. Вече 10 години вярна служба. Това е най-здравата раница, която съм имала. Освен, че я ползвам за пазар е летяла със самолет до 4-5 места. Много си я харесвам. Аз също съм фен на момиченцето, но цените са им височки.

# 303

Ако някой е купувал портфейл, дамски, с повече отделения за карти, моля, да даде линк. Харесах няколко в .de но са по 80€. Сякаш до 50€ ми се иска да дам, че нещо много харчове напоследък Grinning
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0743FSTLV/ref=ppx_yo_mob_b_inacti … ie=UTF8&psc=1
Този имам. Ест.кожа е. Тумбест става като го напълниш, но за мен е ок.

# 304
Благодаря!
Много е симпатичен.

# 305
  • Sofia
На Santoro нещата са качествени. Раница не съм купувала, но чанти и несесери съм взимала доста.

# 306
  • Бургас
Благодаря ви, момичета! Значи ще си начеша крастата с една раничка скоро време. 😁

# 307
  • Sofia
Благодаря ви, момичета! Значи ще си начеша крастата с една раничка скоро време. 😁

На Haba също бяха много хубави раниците за детска градина, но последно съм купувала преди 10+ години, не знам дали все още са толкова красиви, но можеш да погледнеш и тях.

# 308
  • на Мелмак
И от мен плюс за тези ранички, портмонета, несесери.... Джвъчки Simple Smile

# 309
  • София
Записвам се да ви следя, редовно пазарувам от амазон и темата ще ми е много полезна.

Малко оф топик, но изчетох дискусията за Оптигрила в предишната тема, наскоро си купих комплекта с плочи за гофрети(уникални безвъглехидратни гофрети стават) и издирвам тавичката, която върви в другите комплекти, ако някой не си я използва, да ми пише, да не я поръчвам от амазон.
Ето тази търся.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07WX4W9SZ/ref=ewc_pr_img_1? … 01CXIBH&psc=1

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 14:23 от nad_tab

# 310
Аз пък искам плочи за гофрети за оптигрила ама ХЛ модела ама няма още.Ако някой се натъкне да пише моля!

# 311
  • Бургас
Вижте за тавичка и тук https://www.servicebg.net/bgsg_sp/index.php.

# 312
  • София
Аз пък искам плочи за гофрети за оптигрила ама ХЛ модела ама няма още.Ако някой се натъкне да пише моля!

Няма, аз затова взех по-малкия модел.

Ауууу, златна си, поръчах!

# 313
Записвам се да ви следя, редовно пазарувам от амазон и темата ще ми е много полезна.

Малко оф топик, но изчетох дискусията за Оптигрила в предишната тема, наскоро си купих комплекта с плочи за гофрети(уникални безвъглехидратни гофрети стават) и издирвам тавичката, която върви в другите комплекти, ако някой не си я използва, да ми пише, да не я поръчвам от амазон.
Ето тази търся.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07WX4W9SZ/ref=ewc_pr_img_1? … 01CXIBH&psc=1

Ако може рецептата за гофрети, моля.
Ние от скоро имаме грила, но тавичката още не съм я пробвала. А тези приставки за гофрети страшно ме заинтригуваха, но и нашият е XL.

# 314
  • София

Ако може рецептата за гофрети, моля.
Ние от скоро имаме грила, но тавичката още не съм я пробвала. А тези приставки за гофрети страшно ме заинтригуваха, но и нашият е XL.

Рецептата  супер елементарна, моя измишльотина, но стават страхотни гофрети.
2яйца, 2с.л. овесени ядки, един банан, разбивам в блендер и пека на максималната температура 3-4мин.
Не са без въглехидратни, но са идеални, ако сте спрели брашното и захарта Simple Smile

Дори са хрупкави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт