Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 156
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз пък пуснах два робота и днес пристигнаха роботите от Амазон. Поръчахме 2бр, един в състояние като нов и един много добър. Втория исках да го откажа, но не ми го прие и получих писмо от Амазон да съм го върнела като дойде. И двата робота са в 3 кашона (оригиналния, след това кашонче от IRobot с модел и указания, че има батерия и трети от амазон). И дват робота са обсолютно нови, не разпечатани, нямат следи от удар и подобни. Като го пробвам днес ще допиша в тоя коментар моите наблюдения. Целият кашон тежеше точно 6кг, имайте го предвид.
Благодаря за мнението!Държах една на празна карта и чаках да дадеш мнение,платих я и ще я чакам.Пуснах състояние като ново ,дори не пише да има забележки по оргиналната опаковка.Дано е на късмет.
Може ли да споделите за кой е робот става въпрос?

# 661
А как стои въпросът с гаранциите, когато поръчвате електроника и електроуреди?
Телефони или киндъл, купен от Амазон, ако даде дефект, къде го носите за ремонт?
Оторизиран сервиз според листовката в уреда или си контактуваш с Амазон през чата и от там ще те насочат. Имат раздел в Хелпа с по-дълги обяснения, но общо взето това е избора.

# 662
Заповядайте
https://www.amazon.de/-/en/Roomba-671-technology-Wi-Fi-enabled-p … med/dp/B079QM5GL9
Този е нов.Като скролнете страницата на долу има опция за употребявани .Когато натиснете там през филтъра излизат.100€ е състояние добро,аз взех 131€ състояние като нова.Една потребителка ги сподели преди 2 дни върнете се назад няколко страници да не повтаряме пак коментарите.

# 663
Доставката до Бг на румбите е 24 евро, преди 6 месеца доставката за румба ми беше около 10 евро. Аз лично не бих пуснала към превозвач.

# 664
Ми аз с превозвач пуснах и не за икономия ,а защото намирам разлика в качеството на поръчаното.Това което изпращат за немците и което изпращат за БГ  имам предвид.Може да не съм права.По принцип предпочитам директно до БГ когато ще търся гаранция за да не плащам транспорт ако ще връщам.За техника обаче ми прави впечатление че по добре да преглътна връщането в полза на качеството.

# 665
Кой модел румба има моп?

# 666
За смартфона - бих им писала, да попитам. Не разб ах рекламация ли ще правите, или просто искате да се възползвате от правото си на отзив/връщане/.
Щом сте свалили лепенките, а е работещ без дефект, предполагам че може да вэрнат само част от парите.
Благодаря за отговорите.
Още не съм купила.
Проверявам въпроса за връщането, защото може да се наложи.
Телефонът има дефекти, които са известни, защото моделът е стар. Например "камерата не фокусира" е един от дефектите. И в Review-тата има 5% недоволни точно заради такива дефекти. Ако уцеля такъв с дефект, искам да съм подготвена.
Ако работи както трябва, ще се радвам Simple Smile

# 667
Кой модел румба има моп?
Румба е за сухо почистване, Брава за мокро. Комбинирана мисля, че нямат.

# 668
  • София
Кой модел румба има моп?
Румба е за сухо почистване, Брава за мокро. Комбинирана мисля, че нямат.

Имат и моделът се казва combo.В момента е в промоция на бг сайта - попадна ми в инстаграм.

# 669
paju_ne До 30 дни можеш да върнеш телефона без значение каква е причината. Разликата е в това че ако връщаш защото не ти харесва ще си платиш връщането а ако връщаш поради дефект Амазон ще ти поеме разходите за връщането на телефона. Това е ако връщаш от Бг, ако си някъде из Европа всичко ще ти е безплатно предполагам Simple Smile Парите ги връщат на 100% без значение от причината.

# 670
Pantofka_2010, благодаря!

Сега се опитах да поръчам, но ми добавя някакви такси.
Имате ли идея какви са?
Скрит текст:

Плащам с Бг карта, която е в лева, но не искам конвертиране, защото с конвертиране винаги ми е излизало по-скъпо, когато съм го ползвала. Тия такси ги има както ако ползвам конвертиране, така и без конвертиране.
Шипинг и билинг адреса са адреса на превозвача в САЩ.

# 671
  • София
В САЩ цените винаги са обявени без данък. За отделните щати данъка е различен %. Начислява съответният данък.

# 672
да, точно това разнищвах цял ден Simple Smile данък за еди кой си щат

# 673
# 674
Скрит текст:
Pantofka_2010, благодаря!

Сега се опитах да поръчам, но ми добавя някакви такси.
Имате ли идея какви са?
Скрит текст:

Плащам с Бг карта, която е в лева, но не искам конвертиране, защото с конвертиране винаги ми е излизало по-скъпо, когато съм го ползвала. Тия такси ги има както ако ползвам конвертиране, така и без конвертиране.
Шипинг и билинг адреса са адреса на превозвача в САЩ.
Да беше почнала от там, че ще го поръчваш от САЩ. Close Не можа ли да се сетиш по някое време да го споменеш? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт