Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 161
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
За протокола: някои пратки не са с етикет за безплатно връщане към Амазон, а средствата за връщането се възстановяват след получаването. Ако следяхте внимателно темата, щяхте да знаете, че при мен е точно такъв случая. Така че линкът, който така любезно ми показахте, е безполезен.
Спирам да обяснявам! 

# 646
Тези обяснения май е хубаво да се сложат на 1-ва страница. Аз не съм връщала скоро нищо и не съм запозната. Може би ще е полезно и за други.

# 647
За протокола: някои пратки не са с етикет за безплатно връщане към Амазон, а средствата за връщането се възстановяват след получаването. Ако следяхте внимателно темата, щяхте да знаете, че при мен е точно такъв случая. Така че линкът, който така любезно ми показахте, е безполезен.
Спирам да обяснявам!  
Аз също спирам да обяснявам на човек който не пазарува често от Амазон и не знае как да си върне пратката към Амазон. Без мислено е да се обяснява на човек ,  който няма никаква идея от сайта , задава въпроси тук и после да обяснява на знаещите как не разбират. Като толкова много знаете , изпратете си пратката както намерите за добре и си трошете нервите колкото си искате. Все ми е едно!

Тези обяснения май е хубаво да се сложат на 1-ва страница. Аз не съм връщала скоро нищо и не съм запозната. Може би ще е полезно и за други.

Нямам нищо против да обясня , мога и скрийн шотове да дам , как точно става. Всяко връщане може да се промени , адрес и начин на връщане преди да изтече срока за връщане.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 10:15 от snow22

# 648
  • SF
Аз също не пазарувам често от Амазон и не знам как се връща пратка. Бих им писала.
Дано не се стига до там.

# 649
Колко см е крачето на сина ви?
[/quote]
122мм, от март ще носи обувки 20 номер, дано ги уцеля сандалите за лятото

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 15:30 от krem123

# 650
  • София
agnesana много благодаря за отговора!

# 651
  • София
За тези които не са доволни от Спиди и сие:

Уважаеми клиенти,
Скрит текст:
С радост Ви уведомяваме, че фирма Габиели предлага вече транспортна услуга на колети от България до цяла Европа, oт Европа до България, както и вътрешен транспорт в Европа.

Инфорамцията която трябва да предоставите за зявка на траснпорт е: размери , бройки и клограми на колетите, адрес за взимане и адрес за доставка.

Запитвания за цени може да правите на имейл: gabieliassist   gmail.com

Транспортната услуга се заплаща само в България.

Услугата предлага и застраховка на колетие, която покрива само нови и фабрично опаковани стоки. Максималният размер на застраховка е до 2 пъти цената за доставката.

Всички пратки се изпращат от централният ни офис в град Пловдив, ако се намирате в населено място извън Пловдив, трябва да изпратите Вашите колети до град Пловдив, офис на Еконт Беломорски. За получател се посочва: фирма Габиели ЕУ ЕООД, тел. 0878898878, 0898678100
Благодарим Ви, че използвате Gabieli.

# 652
  • Luxemburg
Аз пък пуснах два робота и днес пристигнаха роботите от Амазон. Поръчахме 2бр, един в състояние като нов и един много добър. Втория исках да го откажа, но не ми го прие и получих писмо от Амазон да съм го върнела като дойде. И двата робота са в 3 кашона (оригиналния, след това кашонче от IRobot с модел и указания, че има батерия и трети от амазон). И дват робота са обсолютно нови, не разпечатани, нямат следи от удар и подобни. Като го пробвам днес ще допиша в тоя коментар моите наблюдения. Целият кашон тежеше точно 6кг, имайте го предвид.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 17:31 от ronicat

# 653
Рони, от Румбите ли поръча?

# 654
  • SF
А как стои въпросът с гаранциите, когато поръчвате електроника и електроуреди?
Телефони или киндъл, купен от Амазон, ако даде дефект, къде го носите за ремонт?

# 655
Здравейте, моля за съвет!

Това пише като условие да върна смартфон (той не е изброен, ама по-близка секция не намерих в Политиките)

New desktop, laptops, or tablets (excluding Kindle E-readers and Fires) purchased from Amazon.com that didn't start when they arrived, arrived in damaged condition, or is still in an unopened box can be returned for a full refund within 30 days of purchase.

Та, ако искам да го върна по друга причина, примерно работи, но се появи дефект
-зелен екран
-прегрява
-забавя/запецва (lags))
-отворила съм кутията, свалила съм фабричните лепенки на производителя ама не ми харесва цвета и не е включван телефона

В тези случаи няма да разрешат връщане и рефунд, правилно ли разбирам?

# 656
При заяваване на връщането се пише причината каква е и после амазон ти казват да ок или те насочват към сервиз текника автоматично не може да върнеш. Минала година с един смарт часовник се разправях и беше обяснения.

# 657
За смартфона - бих им писала, да попитам. Не разб ах рекламация ли ще правите, или просто искате да се възползвате от правото си на отзив/връщане/.
Щом сте свалили лепенките, а е работещ без дефект, предполагам че може да вэрнат само част от парите.

# 658
  • София
Днес ггбг ми доставиха един куп поръчки от Амазон, включително и тези сандали camper, които са много хубави,но са ми пратили грешен размер,та отиват в другата група. Иначе има доста намалени модели на марката.
Camper Boys Bicho FW Fisherman Sandal, Light Beige, 7 UK Child https://www.amazon.co.uk/dp/B07VQW3HL5/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_4A … 9VN8VC6507Z9XFBJ9

# 659
Аз пък пуснах два робота и днес пристигнаха роботите от Амазон. Поръчахме 2бр, един в състояние като нов и един много добър. Втория исках да го откажа, но не ми го прие и получих писмо от Амазон да съм го върнела като дойде. И двата робота са в 3 кашона (оригиналния, след това кашонче от IRobot с модел и указания, че има батерия и трети от амазон). И дват робота са обсолютно нови, не разпечатани, нямат следи от удар и подобни. Като го пробвам днес ще допиша в тоя коментар моите наблюдения. Целият кашон тежеше точно 6кг, имайте го предвид.
Благодаря за мнението!Държах една на празна карта и чаках да дадеш мнение,платих я и ще я чакам.Пуснах състояние като ново ,дори не пише да има забележки по оргиналната опаковка.Дано е на късмет.

Общи условия

Активация на акаунт