Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 181
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за всички отговори за пратката в пощите  !
Има ли "зимни" маратонки,може ли линк,ако сте купували . За младеж 42-43 номер търся.

# 106
  • Варна
Има ли "зимни" маратонки,може ли линк,ако сте купували . За младеж 42-43 номер търся.
С риск за спам - в отчаяние съм. Как се води на планина младеж, който не признава нищо освен маратонки и терлички отдолу и голи глезени Simple Smile))

# 107
С риск за спам - в отчаяние съм. Как се води на планина младеж, който не признава нищо освен маратонки и терлички отдолу и голи глезени Simple Smile))
Водиш го по маратонки и терлички,
Пък ти сложи зимните обувки, боти, чорапи в чантата Simple Smile
Още след като слезе от колата ще разбере

# 108
Днес вали мокър сняг и е с летни маратонки. Разбирам ви.
И дрешки за куче,ако мернете под 15-20 Е за дълго към 60 см.куче,ще се радвам да споделите .В момента са по-скъпи от моите якета.
Абе зимата пак ни изненада Simple Smile)
За планината-зимните туристически обувки са много прилични. И ако хванете някое намаление сегав реален магазин,свирнете да се оглеждаме и ние.

# 109
  • София
Директната доставка с какво идва, ДЧЛ ли?

# 110
Здравейте, получих дефектна играчка от Амазон и трябва да я върна. Тъй като се зарежда с USB, предполагам няма да стане с бг пощи, затова съм се насочила съм Спиди. Връщали ли сте скоро с тях, бързо ли пристигат нещата и много ли е скъпо? По принцип от Амазон ми писаха, че ще ми поемат пощенските разходи, но понеже връщам за първи път нещо и ми е малко объркано. Благодаря предварително.

# 111
Здравейте, получих този мейл от амазон. Нямам на кой друг да го изпратя. В статуса на поръчката пише, че ще бъде доставена днес. Как според вас да процедирам?

# 112
Днес вали мокър сняг и е с летни маратонки. Разбирам ви.
И дрешки за куче,ако мернете под 15-20 Е за дълго към 60 см.куче,ще се радвам да споделите .В момента са по-скъпи от моите якета.
Абе зимата пак ни изненада Simple Smile)
За планината-зимните туристически обувки са много прилични. И ако хванете някое намаление сегав реален магазин,свирнете да се оглеждаме и ние.
Ако си от София, тези дни някъде на Цариградско мисля беше, отварят най-големия СпортДепо магазин на няколко етажа и всичко е намалено с 20% - като за старт на магазина. Май беше някъде към Експото.
Аз съм поръчвала зимни маратонки за жена обаче миналата зима, после ще потърся линковете. Притежателката им е много доволна.

П.П. и аз се учудвам как масово не правят разлика мито/ДДС и то държавни служители, които задължително трябва да го знаят

# 113
  • София
Здравейте, получих този мейл от амазон.
Скрит текст:
Нямам на кой друг да го изпратя. В статуса на поръчката пише, че ще бъде доставена днес. Как според вас да процедирам?
Те ти искат алтернативен адрес за доставка, може да им отговориш, че държиш да ти се достави на адреса и това е. Провери си междувременно кой куриер е идвал.

# 114
  • София
Препоръка за насипен чай(без черен и зелен)?

# 115
В зяконодателството и практиката се е наложило общото наименование митнически сборове за митата, ДДСто при внос, акцизи и някои други такси. Работещите с материята много добре знаят каква е разликата, но понякога се използва съкратено "мито" като се има предвид всички начислени такси при внос.

# 116
Смятайте каква суша е, вместо да обсъждаме изгодни оферти, да пускаме линкове, тук си говорим за пощи, мита и ДДС Smiley Не знам от колко време не съм поръчвала нищо Rolling Eyes

# 117
  • на Мелмак
Поръчах Нинтендо, благодаря на мацката, която пусна линка. Мисля, че и аз ще го ползвам Joy
Поръчах едни прибори на Вилерой и Бош, може би имам нужда от тях Grinning. А тези неща ги поръчах покрай боти на сина ми, които той хареса, само тях, нямаше номер във физически магазин и онлайн в България, в Амазон имаше две бройки. Та, наистина добре, че бяха ботите. Нещо, нищо не ми грабна оЧото. Simple Smile

# 118
  • TX
Здравейте,
Много отдавна не съм поръчвала от Амазон, дори се наложи да си направя нова регистрация. Забравила съм как пристигат поръчките до адрес, с кой куриер
Поръчала съм си от https://www.amazon.de/gp/aw/ya/очакваната доставка е 2 дни преди да се прибера от почивка
Въпроса ми е с кой куриер или пощи доставят обичайно, според опита Ви.
Видях, че по горе също е зададен аналогичен въпрос, четох из темите на вентилатор, но не намерих своя отговор.

# 119
Зависи с кой куриер е изпратена поръчката. Получавала съм в пощата, по DHL и със Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт