Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 272
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
И аз ги поръчах тези два тигана, мисля, че ще са хубави. За пръв път ще ползвам Габиели от Испания, дано всичко е ок както с доставките от Германия и Англия.

Почти нищо не съм купувала скоро. Чужди поръчки изпълнявам Simple Smile Поредните тенис топки за ММ, куфар за подарък за приятелката на сина ми. Вчера поръчах трета такава прахосмукачка AEG, от склада, не толкова евтина като предните две но за 76Е с доставката до тук.

# 136
  • Бургас
Флаш, щом поръчваш трета значи си доволна?
Искам да взема и аз безкабелна, за да пенсионирам Вакса. Гледам една в сиво за 90 евро с доставката. Добра ли е цаната ѝ?

# 137
  • Варна
Наистина съм доволна. Знам, че и други си я купиха тази, синята.
Почиства добре, т.е. засмуква добре, четката се върти постоянно и това също допринася за събирането на боклука. Много е лека и изключително маневрена. Минус е малкия контейнер, но се разглобява и почиства много лесно. И основното за мен, отдолу има вграден нож по дължината на четката който като се натисне с крак един бутон долу и овъртяните коси и др се срязват и отиват в контейнера. Т.нар. самопочистване. Е, остава отстрани по нещо, но и четката се сваля лесно ако трябва чат пат да се доизчисти или измие.
Зарядното е като стойка, намерих и местенце и дефакто стои постоянно заредена.
На мен това ми е достатъчно Simple Smile много си я обичам. А и няма да казвам моята за колко я купих...че си е направо подарък. Моята е без допълнителни аксесоари, само малката четка от снимката. Тя пък си има местенце и се закачва отзад на дръжката, та не я търся като ми потрябва.
Ето това е зарядната и станция.Simple Smile)) как звучи, като космическа станция.
Скрит текст:

# 138
  • Сф
Аз само да допълня за синята, че за мен не става за основна прахосмукачка. За допълнителна е ок. Космите добре ги смучи, но камъчетата от котешката тоалетна малко ги пръска настрани и не ги засмуква от раз. Но за килими е добра

Флаш, как махаш четката, мен ме е страх заради ножа да пробвам?

# 139
Flash,може ли линк на куфара,ако е за ръчен багаж,че си търся такъв?
Или да препоръчате някакъв. Не държа на марки-да е здрав и удобен.

# 140
  • Варна
Забравих да кажа, че животинка нямам и там не знам. И децата ми са големи и са у дома само за ваканции и отпуски та и те не ми цапат.
Освен това си ползвам и роботчета, старото ми 5 годишно LG си работи. Бях писала, като си взех и Брава 390т, и от нея съм си много доволна.  Взех и на сестра ми сега покрай 'петъка', и тя му се радва много.

Miraj*, на работа съм та по спомен, отдолу има едно черно пластмасово нещо което като го плъзнеш напред-назад се заключва/ отключва и се повдига. И четката се вади съвсем лесно, ножа не пречи и не е опасно като се пипа.
На модела на предната Вакс която имам, отдолу трябваше да се развиват болтчета с отвертка за да се стигне до същата четка, та затова тази ми се струва съвсем просто.

Филтри резервни ще и купувам сега, мисля да пробвам от алиекспрес макар да не съм фен на тази платформа.

sasi6, сина ми и избра ето този на Titan. За ръчен багаж, S размер с 4 колелца.
Купувам и ползваме на Титан и на Американ турист куфари и чанти и съм доволна.
За ръчен аз имам ей такъв и си го харесвам и заради джобчетата отпред.

# 141
  • Бургас
На мен не ми трябва за основна прахосмукачка. Купих си перяща на Бош, която много ми похвалиха. Обаче е толкова голям и тежък кютюк, че смятам да я използвам максимум веднъж седмично, за по-основно чистене. През останалото време искам нещо лекичко, за поддръжка. А имам и робот.

Тази гледам сега за 90 евро с доставката https://www.amazon.fr/dp/B0748MM3ZN/ref=pe_27091421_487052621_TE … em?th=1&psc=1
Някой може ли да помогне какво включва, че дори и с преводач не се оправям с този френски.

# 142
  • Варна
Каквото съм снимала на снимката, само с малката допълнителна четка за мебели, зарядното и прахосмукачката.

Обаче по линка виждам в склада само състояние Acceptable ... за 74Е с доставката до България. По-добре да си изчакаш много добро състояние.

# 143
  • Бургас
Аз я държа на празна карта, в много добро състояние, но се чудя дали да я плащам. 🙂
Не знам януари дали ще има пак складово намаление и дали да изчакам до тогава.

# 144
  • Варна
Само да вметна, че са различни прахосмукачките на Флаш и Мария. Едната е за 45 минутно ползване, а другата за 35 минутно. С други думи батерията е по-слабичка. Та си преценете устройва ли Ви.

# 145
  • София
Момичета, форумската кафе машина има ли някакви особености при употреба. Имам в предвид махането на ръкохватката след направата на кафе. Трябва ли да се изчака малко? Че при нас се получи малко оплескваща работа....

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 12:56 от magina

# 146
  • Бургас
Само да вметна, че са различни прахосмукачките на Флаш и Мария. Едната е за 45 минутно ползване, а другата за 35 минутно. С други думи батерията е по-слабичка. Та си преценете устройва ли Ви.

Благодаря! Не бях забелязала.
От няколко дни гледам тези прахосмукачки, но не мога да им разбера мощността. Батерията толкова не ми е важна, защото за всекидневно обиране няма дори и 30 мин да я използвам.
Сега харесах и един Вакс в английския Амазон. Ако някой има опит с тези прахосмукачки ще се радвам да се включи с мнение - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B083ZY2CLR/ref=ox_sc_act_tit … 377F756P&th=1

# 147
Аз имам Вакс, друг модел е, но прилича на този. Та, доста си натежава, защото мотор и другите неща са в горната част при ръкохватката...

# 148
  • Бургас
Наистина са много тежки Ваксовете. Аз от няколко години съм с този, по-стар модел и чистенето също му е тегаво https://www.amazon.co.uk/Vax-UCPESHV1-Steerable-Vacuum-Cleaner/d … mp;th=1&psc=1
Затова ми се иска с нещо по-леко и лесно за поддръжка да го сменя.

# 149
Здравейте, ще помоля ако видите Гаджията на ниска цена да споделите. Аз уж следя ама...

Общи условия

Активация на акаунт