Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 322
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • Сф
Момичета, форумската кафе машина има ли някакви особености при употреба. Имам в предвид махането на ръкохватката след направата на кафе. Трябва ли да се изчака малко? Че при нас се получи малко оплескваща работа....

Не знам защо, но при мен веднъж "гръмна" ръкохватката. Май не я бях затегнала добре и пооплесках положението.
Просто гледай да я слагаш правилно и да затягаш

# 151
При нас повече от веднъж, става мазало кафе и вода.
Затова и наскоро питах как стоят вашите ръкохватки спрямо машината- тази която взех аз стои диагонално на машината, а не перпендикулярно и повече не може да се завърта
Явно неслучайно са в склада толкова бройки

# 152
  • Бургас
Има ли някаква активна промоция при закупуване на гифт карта в Немския? В испанския два пъти ми даде да ползвам 5Е при поръчка над 25Е, пък тия немци големи скръндзи 🤫

# 153
# 154
Уважаеми клиенти, информираме Ви че офисът в Република Инрландия няма да приема повече пратки. През следващата година ще имаме нов офис с нов адрес. Не правете поръчки докато не обявим данните за новият ни адрес.
Габиели

# 155
  • София
Получих книгата:hugs: Много благодаря за съветите! Очаквам едно доволно детско личице за Коледа Heart Eyes

# 156
# 157
Мария имам този модел Вакс, на 2-3 години е. Много лесен за употреба, много лек, децата го ползват за стълбите и под масата ежедневно. Смених го миналата година с Блейд 4, но наскоро батерията даде дефект, и поръчах Блейд 4 миналия месец, чакам го да пристигне. Препоръчвам.

# 158
  • София
Момичета, форумската кафе машина има ли някакви особености при употреба. Имам в предвид махането на ръкохватката след направата на кафе. Трябва ли да се изчака малко? Че при нас се получи малко оплескваща работа....

Не знам защо, но при мен веднъж "гръмна" ръкохватката. Май не я бях затегнала добре и пооплесках положението.
При нас се случи не докато се правеше кафето, а при свалянето на ръкохватката за почистване. Сякаш остава наглягане....

# 159
  • Казанлък

При нас се случи не докато се правеше кафето, а при свалянето на ръкохватката за почистване. Сякаш остава наглягане....

В един от отзивите прочетох това ( преведено с гугъл преводач Simple Smile ):
Портафилтърът, идва само един, който може да се използва за едно или две кафета, под налягане е (важно това ще гарантира крема, дори ако някои пуристи може да не го харесат) трябва да се използва с повишено внимание и ако ще го правите има няколко кафета подред Трябва да премахнете налягането от кафеварката с помощта на уреда за пара, както е предвидено в инструкциите, в противен случай при сваляне на филтърния държач може да има злополука, както се вижда в някои мнения, кухненска ръкавица или салфетка не е лошо да се избегне пръскането на вряща течност, не забравяйте, че това е ПАРА машина

# 160
  • Сф
Да, при мен точно при сваляне на ръкохватката се случи.

# 161
Дамски боти Piazza, UK 8, £21:
Piazza Women's 962264 Ankle Boot https://www.amazon.co.uk/dp/B087D55QWN/ref=cm_sw_r_apan_glt_fabc … ng=UTF8&psc=1

# 162
  • София
Моля за малко помощ...
Искам да поръчам една книга от американския Амазон само там има.. 20 долара е... Докъде да я поръчам до България или до Германия до адреса на ggbg....... Никога не съм поръчвал от там и изобщо не знам как са нещата...

# 163
  • софия
До нито едно от двете места не е препоръчително. И на двете места ще минава през митница. Колко ще струва до тук и до Германия се вижда на последна стъпка.
Сигурна ли си, че в никой европейски я няма?

# 164
  • София
:Момичета, ще ми помогнете ли с избор на раница за момче, първокласник. Покажете модел, от който сте доволни. Горе-долу колко литра трябва да е? Изискването е да е водонепромокаема, но аз знам, че е важно и как е направена да ляга на гръбчето.

Общи условия

Активация на акаунт