Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 355
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Насочете се към швейцарските или японските марки. Горните показани "дизайнерски" часовници масово се правят в Китай.

# 211
Честита Коледа!

Детските DC shoes отговарят ли си на номера?

# 212
Здравейте,  светли празници.

Преди се обсъждаха тук пречиствател за въздух, но не съм си запазила линк.
Може ли препоръка за някой модел?
Искам да го местя от стая в стая.

# 213
  • София
Xiaomi Mi Smart Band 6 на оферта за £21.69 в английския амазон и за €26.86 в немския амазон.

# 214
Здравейте!
Поръчах от склада една прахосмукачка Хувър за майка и татко, но кабела на зарядното е нарязан на три места.
Писах им, искат да я връщам, но аз не искам, защото е с превозвач от Германия. Има ли от къде да купя това:

Благодаря!

# 215

След сериозно проучване се спрях на Winix Zero, а по-късно взех за детската стая и Winix Zero Compact /в Amazon се продава като Winix A332/ и съм много доволна. И двата са с plasmawave технология и 4 степени на филтрация, но са за различна квадратура.
Във форума на hardwarebg има цяла тема посветена на пречиствателите за въздух от различни марки/модели с доста детайли.

Светли Празници!

# 216
  • София
pepina709 преглидах набързо и ми излезе това Не виждам добре дали е същото, но със сигурност ще намериш.

# 217
  • София
Здравейте!
Поръчах от склада една прахосмукачка Хувър за майка и татко, но кабела на зарядното е нарязан на три места.
Писах им, искат да я връщам, но аз не искам, защото е с превозвач от Германия. Има ли от къде да купя това:

Благодаря!
Да, може да намериш..има магазини с голям избор.
Аз като ми се счупи електроуред, си събирам подобни кабели.. дори и от детски играчки( разни влакчета и писти), рутери, касови апарати, приемници и т.н.
Провери, може да имаш със същите параметри и накрайник във вас.

# 218

След сериозно проучване се спрях на Winix Zero, а по-късно взех за детската стая и Winix Zero Compact /в Amazon се продава като Winix A332/ и съм много доволна. И двата са с plasmawave технология и 4 степени на филтрация, но са за различна квадратура.
Във форума на hardwarebg има цяла тема посветена на пречиствателите за въздух от различни марки/модели с доста детайли.

Светли Празници!
Марката има ли сервизна подръжка в България и тук могат ли да се намерят филтри?

# 219
Да, anbibian, имат сервизна поддръжка, както и консумативи.
Winix Zero закупих от официалния вносител на марката за България; офисът им е в София, изпратиха пречиствателя с куриер. В Амазон съм го намирала намален до 149евро, при цена в BG 450лв.
Zero Compact-а поръчах от френския Амазон. С доставката до BG излезе близо 200лв, при цена на сайта на вносителя 290лв, така че този път предпочетох Амазон. Всичко беше Ok, дойде с куриер. Цената му беше 89 евро в 4те Амазона, но в de, it, es доставката му директно до BG излизаше двойно - над 20 евро. Ако ми се наложи да го изпратя в сервиз, вероятно ще трябва да потърся Амазон.
На сайта на вносителя за България периодично намалят някой от пречиствателите с 10на %, отделно във форума на hardwareBG правят общи поръчки, тъй като са си договорили постоянна отстъпка. Ако ви е интересно, изчетете темата Избор на пречиствател на въздух (Air Purifier).
Нарочно не поствам линкове, да не се счете за реклама.
Надявам се да съм била полезна.

# 220
Veryberry благодаря за информацията. У дома сме с Филипс, в началото беше добре, но сега работи нон стоп и постоянно свети розово, въобще не стига до синьо, но като цяло вероятно проблема е в качеството на въздуха в София. Тази година всеки ден ми се налага да бърша прах от бюрото си, което стои в спалнята, преди не е било такова чудо. Вероятно машинката просто не смогва, макар че квадратурата за която е предназначена е доста повече от обема на стаята, в която работи.

# 221
Veryberry благодаря за информацията. У дома сме с Филипс, в началото беше добре, но сега работи нон стоп и постоянно свети розово, въобще не стига до синьо, но като цяло вероятно проблема е в качеството на въздуха в София. Тази година всеки ден ми се налага да бърша прах от бюрото си, което стои в спалнята, преди не е било такова чудо. Вероятно машинката просто не смогва, макар че квадратурата за която е предназначена е доста повече от обема на стаята, в която работи.

Проблема не в качеството на въздуха или не го обгрижвате правилно - миене на филтри смяна.Или машината е малка за обема на стаята.
Аз имам същата марка и с овлажнител за въздуха, в хола постоянно е на 4 , в спалянатя няма проблем и смогва и седи на 1. Но разликата от 2 те помещения в обем е голяма.

# 222
Обемът на стаята е 2 пъти по-малък, а за филтрите той си изписва кога има нужда от смяна/миене.

# 223
На пре-филтъра действително се отделя тънък филм, но пречиствателите за въздух не могат да се справят с домашния прах. Целта на Hepa филтрите е да уловят най-фините прахови частици, които сa изключително малки и съответно вредни за хората, тъй като могат да преминат през клетъчната мембрана и да попаднат в кръвообращението.
Най-добре поискайте съвет за вашия пречиствател от някой който ползва същия модел или попитайте в сервиза на Филипс.

# 224
  • Майничка
Вчера трябваше да получа пратка от френския амазон, изпратена с DEPOST, със странен номер за проследяване, който на никой доставчик не пасва. До 20 часа в сайта си даваше, че трябва да бъде доставена на 28 и изведнъж вечерта излезе съобщение "Извинете за забавянето, пратката ще бъде доставена между 29.12. и 4.01. Ако не я получите до 4.01., изискайте връщане на сумата."
Много гаден номер, беше за новогодишен подарък на приятел на приятел, абе, кофти тръпка отвсякъде.
Стискайте палци все пак да дойде!😟

Общи условия

Активация на акаунт