Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 262
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Благодаря! Смених адреса. По дифолт ми излиза този в Англия, но го смених с адреса в Берлин.
Преди името си пиша 5 цифри. Това достатъчно ли е?
За съжаление GGBG за момента имат само един офис в София, който не ми е удобен, но няма значение.
Мисля, че се справих. Сега остава трите си поръчки да обединя в една.
GGBG имат много удобна доставка, която извършват лично те. 5лв е за София, като ти си преценяваш кога да ти доставят пратката. Аз съм изчаквала курсове и от Англия и от Германия да пристигнат, доставят ми ги наведнъж и плащам една такса.
има значение кварталът, в който си и кг на пратките - тоест не е забито точно 5 лв. доставка Hands Thumbsup

# 437
  • Sofia
Доставката на ГГБГ зависи от адрес, тегло ... и  5 лв. съм плащала и 150, но бяха тежки и обемни неща, които нямаше как да натъпча в колата си.

# 438
Аз лично за превоз от Германия ползвам Габко и съм много доволна. Бързи са, може да избираш куриера (GGBG работят само с Еконт). Имат по 2 курса седмично. От GGBG нямам оплаквания, ползвам ги за доставки от Англия, но съжалявам, че Габко прекратиха превоза оттам.

# 439
Аз съм много доволна от gabco и съжалявам, че спряха доставките от Англия. Бихте ли препоръчали друг доставчик от Англия до България? Някой ползвал ли е shopper.bg?

# 440
  • Sofia
GGBG доставят от Англия срещу 5 лв./кг. , без допълнители такси. Нямам забележки.

# 441
Аз ползвам Габиели. Никакъв проблем.

# 442
  • софия
Нали има тема за превозвачите?

# 443
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
Няма амазон в Сърбия. Можеш да поръчаш от някой от европейските амазони (.de, .es, .it, .fr) до адреса в Сърбия. Ще видиш от къде ти е най-изгодно като цена и разходи за доставка.
 Поне пратката ще пристигне по-бързо и транспорта ще е на по-ниска цена.  С една регистрация можеш да влизаш във всички амазони.

благодаря но аз съм в Америка и доставката ще е от тук.

# 444
За превоз от Англия ползвам Leron. Бърза доставка, добри цени. Доставят и от Германия. Нямам забележки.

# 445
  • Sofia
emiusa, ако артикулът, който искаш да изпратиш е наличен в някоя от европейските версии на амазон, вероятно ще ти бъде по- изгодно да го поръчаш оттам. Във всеки един амазон можеш да влезеш с потребителското име и паролата, които ползваш в amazon.com

# 446
На Ковид тестове на добра цена някой да е попадал? Нашите взеха да свършват и искам да заредя Grin

# 447
emiusa, няма абсолютно никакъв смисъл да поръчаш от amazon.com до Европа, ако този продукт го има и в европейските амазони. Затова ти казах да провериш и да проиграеш колко би излязла доставката му до Сърбия от всеки един от тях.

# 448
Сърбия е извън ЕС. Имам познат, който поръчва до България от Амазон по тази причина.

# 449
  • София
http://www.dostavka-anglia.com/%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%81-%D1%81%D … 0%B8%D0%BD%D0%B0/
в Слатина , при нас,  гледам този офис за доставки, Да кажа че нямам отзив и нищо не знам дали са читави. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт