Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 266
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
GGBG имат и немски адрес, не е нужно да отива в Англия.

# 421
  • SF
Аз нищо не разбирам. GGBG имат адрес в Англия.
Затова питам за други, от които сте доволни и не са в Англия.

# 422
  • Sofia
Аз нищо не разбирам. GGBG имат адрес в Англия.
Затова питам за други, от които сте доволни и не са в Англия.

Имат адрес И в Германия, също в САЩ и Испания. Погледни в менюто "Контакти" - скролвай надолу.

# 423
  • SF
Благодаря! Смених адреса. По дифолт ми излиза този в Англия, но го смених с адреса в Берлин.
Преди името си пиша 5 цифри. Това достатъчно ли е?
За съжаление GGBG за момента имат само един офис в София, който не ми е удобен, но няма значение.
Мисля, че се справих. Сега остава трите си поръчки да обединя в една.

# 424
Сега остава трите си поръчки да обединя в една.
Доколкото зная, няма как да стане, ако вече си ги финализирала. Ако не си и всички са от един продавач, би могло.

Аз чакам намаления. Търся хубави ботуши за сняг, които едва ли ще нося много предвид снега в Бургас, но да си имам. Laughing

# 425
Ако поръчаш едновременно всичко, на една стъпка преди плащането ще ти покаже колко доставки ще бъдат.
Ти няма как да заявиш това на амазон

# 426
Благодаря! Смених адреса. По дифолт ми излиза този в Англия, но го смених с адреса в Берлин.
За съжаление GGBG за момента имат само един офис в София, който не ми е удобен, но няма значение.
преди няколко месеца отвориха и втори офис - Запад, в Люлин мисля се намира. Ако там ти е удобно, обади се на телефона им и питай къде е точно.

# 427
  • Сф
Друг превозвач са Габко, виж те дали не са ти по-удобни

# 428
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
здравейте има ли амазон в сърбия
и аз като съм от Америка как може да се достави до Сърбия или друга страна

# 429
Няма амазон в Сърбия. Можеш да поръчаш от някой от европейските амазони (.de, .es, .it, .fr) до адреса в Сърбия. Ще видиш от къде ти е най-изгодно като цена и разходи за доставка.
 Поне пратката ще пристигне по-бързо и транспорта ще е на по-ниска цена.  С една регистрация можеш да влизаш във всички амазони.

# 430
Есме, има тема за поръчки от Германия..разгледай й 1стр и си избери доставчик с удобен офис.

Ггбг ще ти изтеглят и трите на един път и ще платиш 3 лв за всеки кг. Стига да пристигнат по едно време в офиса им там .

Амазон няма да ти ги обедини да са с една доставка, защото не ги праща амазон, а разл.т-ци...подобно на емаг и др.такива платформи.

Ако и трите бяха на амазон, за сума над 29 евро получаваш безпл.доставка до немски адрес.

# 431
  • софия
преди няколко месеца отвориха и втори офис - Запад, в Люлин мисля се намира. Ако там ти е удобно, обади се на телефона им и питай къде е точно.
Този офис е закрит/не работи. Само в Младост има офис в момента.

# 432
Не че е мн по темата, ама аз ползвам и ггбг(от испания) и габко. Ггбг винаги са едни замотани, чудят се, мотаят се, всеки път чакам по много.

# 433
  • София
GGBG имат много удобна доставка, която извършват лично те. 5лв е за София, като ти си преценяваш кога да ти доставят пратката. Аз съм изчаквала курсове и от Англия и от Германия да пристигнат, доставят ми ги наведнъж и плащам една такса.

# 434
До офис на еконт , до 1 кг, ми е 4 лв, в провинцията съм.

Общи условия

Активация на акаунт