Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 276
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08RSBJSC9/ref=ox_sc_act_t … 7XB8RNM&psc=1
Някой купувал ли е такава лампа, ако може да препоръча? Трябва ми за подарък за 16-год. момиче, друго не се сещам какво да е. Дрехи не мога да уцеля моделите, козметики не ползва толкова много, книги не е подходящо, че не живее в БГ.

# 406
  • Сф
Не знам дали ще е в бюджета, но предлагам Google nest mini.
Или някоя друга колонка за музика

# 407
МОмичета, генерирам етикет за връщане от БГ, разпечатва ми като получател :

Amazonska
92601 Sered, SK

TТова е в Словакия, преди винаги съм връщала към Германия, сега се чудя по Спиди къде да ги насоча, моля за съвет ...
Със БГ Пощи връщам до Словакия

# 408
Аз купувах от тези за подаръци за тинейджъри
https://www.amazon.de/-/en/dp/B01MTB55WH/?coliid=IDESLX7UUOMDX&a … &ref_=_sed_dp

# 409
  • SF
Здравейте,
може ли някой да ми обясни на лични как да поръчам от amazon.de  до България 3 продукта. Доставката на всеки един е около 10 евро. Може ли да се обединят поръчките и как да ползвам някой от доставчиците?

# 410
Есме, може да ги пуснеш до адрес на превозвач в германия, но щом са от разл търговци, пак ще ти начисли май доставка за всяко едно от трите...
Нищо, проиграй го до немски адрес да видиш колко доставка ти слага, и да решиш как е по-евтино за теб...

# 411
Аз искам да питам нещо, което не е по те ата, но знам,че тук сте компетентни.Изпратих пратка с Бг пиши до Германия обикновена поща на 4.01.До сега не е получена.Мога ли да се жалвам някъде, като е без препоръка и проследяване?

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 22:52 от sasi6

# 412
Освен на бг пощи на друг не може да се жалваш пиши им жалба.
Амазон няма да възстановят парите щом е било без проследяване казвам от опит от първо и последно връщане с бг пощи.

# 413
Аз искам да питам нещо, което не е по те ата, но знам,че тук сте компетентни.Изпратих пратка с Бг пиши до Германия обикновена поща на 4.01.До сега не е получена.Мога ли да се жалвам някъде, като е без препоръка и проследяване?
Винаги изпращам със обикновена поща , всичко до сега ми е пристигало. Понякога за месец , понякога и за повече от месец. Според мен изчакай.

# 414

Можеш..ти се водиш собственик на пратката до момента в който се получи. Само ти можеш да се жалваш и разпореждаш с нея, всъщност..никой друг.
Виж в сайта на пощата отдел рекламация, звъняла съм там за международни пратки, любезни бяха и ми помогнаха. Според мен им звънни..два телефона бяха, на сайта ще ги видиш.
Може и писмена жалба, ако искаш.
Но първо опитай по телефон, според мен.

# 415
Аз пуснах пратка до Германия преди Коледа и още в пощата ми казаха, че ще е бавно и ще пристигне към 20 януари. Наистина стана точно така, почти месец пътува. С уточнение, че не беше за Амазон, а друг сайт.

# 416
  • Варна
При единствения път, в който връщах към UK с БГ пощи без проследяване, пратката се загуби. Като чета, че сте нямали проблеми, почвам да си мисля, че сайта (не Amazon, но не е и някакъв съмнителен) са получили пратката, но като са видяли, че не е с проследяване са се направили на ударени Simple Smile. Както и да е, пих една студена вода и оттогава - винаги с проследяване.

# 417
Може ли някой който е запознат със бизнес акаунт да обясни , какво се случва ако фактурата не бъде представена в България?

# 418
  • SF
Кой доставчик да избера за пазаруване от amazon.DE?
Направих регистрация в GGBG, но пратката от Германия ще отиде в Англия. Цената е много приемлива, но не знам дали ще платя такси, ако мине през държава, която не е в ЕС.

# 419
  • Точно където трябва
А защо ще мине през Англия?

Общи условия

Активация на акаунт