Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 279
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Спот е едно от най-великите изобретения Joy тествано многократно върху бебешки дрехи и петна

# 391
Ами, у нас се използват много за дрехи с мазни петна от нафта, смазка, горяло масло и др.подобни и стават, като нови.Визирам дънки, якета,тениски ...всичко.И петна е много меко казано...

# 392
Търся идеи за:
 термобельо /с мерино/ - най-вече за градско при под -2С  /макс на  Витоша да се пробва/.
Нещо в средния сектор /Rab са цифра./

2. Греяно вино - Глювайн (Glühwein) -

Ти нали не очакваш настина да ти пратят греяно? Ти си го грееш в чайника
бтв. Има го и него в Лидл - едни големи бутилки по литър

Не съм виждала досега човек да издирва толкова разнообразни артикули, честно
Визирах смеските в немския... предполагах че всеки човек е чувал за тях...
Flushed
Второто не разбрах какво те учудва.

Чудя си се. Щото все се намира някой да ти се върже на питанките и ти заобяснява "сто кила време", но все се намира нещо друго да не разбираш и питаш... питаш..., докато не ти мине мерака и те засърби някъде другаде
бтв. Пиксела как е? От Гугъл ли го взе, или от БГ?

# 393
  • Sofia
Joy Joy Joy

На мен ми е по- интересно, дали върна маратонките, дето се бяха прецакали след една година (примерно) носене.

# 394
Култов е, култов! Бие по неадекватни въпроси дори 15 годишен юноша бледен! Но винаги се намира някой да му отговаря, така че "не е луд този дето яде баницата", в нашия случай "не е луд този, дето задава странните въпроси"...

# 395
Кога пускат складовите намаления? Чак в края на миналата година открих този отдел. Мисля, че беше коментирано по-назад за януари или се бъркам? Знам, че имаше скоро -20, но беше на определени артикули и нищо специално. Питам за намаление на всичко от склада.

# 396
Момичета, независимо в кой Амазон, ако срещнете добре намален овлажнител за въздух, ще съм ви благодарна да споделите. Въздуха в стаята през зимата е около 30%, сутрин се будиме със запушен нос, сухо гърло, много неприятно. Климатика също допринася за сухотата. Имам на Xiaomi един малък дифузер, но нищо не прави почти. Ориентирала съм се към Levoit. Дори и от склада нещо да е, нямам претенции. Simple Smile)

# 397
  • ВАРНА
МОмичета, генерирам етикет за връщане от БГ, разпечатва ми като получател :

Amazonska
92601 Sered, SK

TТова е в Словакия, преди винаги съм връщала към Германия, сега се чудя по Спиди къде да ги насоча, моля за съвет ...

# 398
Не е намален, но аз съм супер доволна от този. Събира 3 л течност, безшумен е и овлажнява чудесно! Аз го взех складов за 21е
https://www.amazon.de/Ultrasonic-Humidifier-Compartment-Bedroom- … %2C104&sr=8-9

# 399

Amazonska
92601 Sered, SK

TТова е в Словакия, преди винаги съм връщала към Германия, сега се чудя по Спиди къде да ги насоча, моля за съвет ...
Да, Словакия е. Там имат логистичен център. Връщайте спокойно.

# 400

Amazonska
92601 Sered, SK

Преди нова година Спиди звъннаха на моя приятелка, която им беше оставила пратка с този адрес за връщане да ходи да си я прибере, защото не могат да я доставят до там. После прати с Интайм, но на супер висока цена.

Аз също имах пратка генерирана за връщане до този адрес и като им писах на чата, сами ми предложиха  да я върнем до Германия. Всичко мина нормално. ММ я прати със Спиди.

# 401
Има ли top up промо в английския в момента, че не ми показва в моя акаунт?

# 402
# 403
  • ВАРНА

Amazonska
92601 Sered, SK

Преди нова година Спиди звъннаха на моя приятелка, която им беше оставила пратка с този адрес за връщане да ходи да си я прибере, защото не могат да я доставят до там. После прати с Интайм, но на супер висока цена.

Аз също имах пратка генерирана за връщане до този адрес и като им писах на чата, сами ми предложиха  да я върнем до Германия. Всичко мина нормално. ММ я прати със Спиди.

Благодаря - и аз все пак към Германия я насочих, след като си писах с тях на чата, Спиди не видях да доставят в Словакия, а и съм супер недоволна от тях като логистична фирма, за да си правя експерименти. Simple Smile

# 404
  • Варна
Аз няколко пъти съм връщала до Словакия със speedy и нямах абсолютно никакви проблеми. Платих около 12 лв за  килограм.

Общи условия

Активация на акаунт