Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 187
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Знам, че е коментирано, но не помня отговора. Габиели обединяват ли пратки от два курса или изпращат каквото пристигне в БГ? Гледам, че старата ми поръчка е хванала влака за България, а нали пуснах нова, която ще чака новия влак. Ще ми е по изгодно сякаш да ги изпратят заедно.

# 616
Знам, че е коментирано, но не помня отговора. Габиели обединяват ли пратки от два курса или изпращат каквото пристигне в БГ? Гледам, че старата ми поръчка е хванала влака за България, а нали пуснах нова, която ще чака новия влак. Ще ми е по изгодно сякаш да ги изпратят заедно.
Има опция задържане на пратка, но реално това го ползват само ако изпращат до адрес от Пловдив с куриер : виж на сайта "задържане на пратка" тогава ги обеденяват и пращат заедно, но и маше такса от 3 лв. Иначе до техен офис може 10 дни да седи без такси, после има, но не мисля, че ги събират поне на мен не са ми защото нямах мейл за пратката и седеше уж в Пловдив на сайта.

Имаше един сайта за изгодни куфари кой беше? С превозвач мисля е безмислено голям куфар да се поръчва ?

# 617
Ама състояние като че ли не пише да е добро на румбата?Нали не нова да гледам щото на този стар модел моя е от преди 9 години ,айде 7 години, 300 и от горе евро са и страшно много .Състояние ползвано на 100 евро ми излиза ...пак е много за този модел.Къде ги гледате в склада може  ли линк?
Точно тези са, използвано за 100€.
Значи мислиш, че е много, така ли?
Мен ми се струва добра цена, но още не съм гледала описанията.

# 618
  • Sofia
Имах прахосмукачена криза в един момент и от зор се сдобих с два робота- Румба i7 и някакво Xiamoi за 300 лв. (май беше) , което уж може и да мие (не съм пробвала). Ползвам и двата в момента и освен, че Xiaomi- то е по- тихо друга разлика не виждам- и двете правят карти, батериите и на двете издържат достатъчно дълго, събират косми (кучешки + човешки), т.е. изобщо не знам дали си заслужава инвестицията в iRobot, другите марки май ги догониха.

# 619
  • София
Ама състояние като че ли не пише да е добро на румбата?Нали не нова да гледам щото на този стар модел моя е от преди 9 години ,айде 7 години, 300 и от горе евро са и страшно много .Състояние ползвано на 100 евро ми излиза ...пак е много за този модел.Къде ги гледате в склада може  ли линк?
Точно тези са, използвано за 100€.
Значи мислиш, че е много, така ли?
Мен ми се струва добра цена, но още не съм гледала описанията.
Ако беше състояние - като ново, си заслужава 100 евро, но при това състояние и описание не бих рискувала!

# 620
  • София
Обещах книгите на Пенелопе Дъглас на английски на дъщеря ми, четени са вече на четеца, но иска миризма на мастило и шум на хартия! Как да откажа! Как да ги взема на по-ниска цена? Има ли код или ден в който намаляват книги?

# 621
Как да ги взема на по-ниска цена? Има ли код или ден в който намаляват книги?
Правиш си уиш-листа и слагаш там, от време на време поглеждаш и като свалят цената вземаш.

# 622
  • Сф
Книги основно купувам от склада. Има и за центове, но като сложиш доставката, излизат  пак някакви пари. Някои са пристигали чисто нови, някои леко намачкани, други с повече следи. Прочети рейтингите на продавачите, има доста книжарници, които продават през амазон

# 623
  • София
....
Имаше един сайта за изгодни куфари кой беше? С превозвач мисля е безмислено голям куфар да се поръчва ?
https://www.schulranzen-onlineshop.de/

# 624
  • София
agnesana може ли линк за покривалото за диван?

Потребител

# 625
agnesana може ли линк за покривалото за диван?

Потребител

Моето беше от склада и го няма вече, но има други на нелоша цена. Мисля доста народ от групата си купи от тях. И по коментари чета, че са умалени.
Ето няколко, но линк през приложението не мога да извадя. От склада са тези

# 626
  • Варна
agnesana Вие получихте ли ги тези покривала? Защото отзивите никак не са добри - покривало за диван 180-240 см става за фотьойл. Да не би тези от склада да са върнати поради грешен размер и затова да ги продават на тези цени?

# 627
agnesana Вие получихте ли ги тези покривала? Защото отзивите никак не са добри - покривало за диван 180-240 см става за фотьойл. Да не би тези от склада да са върнати поради грешен размер и затова да ги продават на тези цени?

Предвид лошите отзиви, че са умалени, поръчах двойка с идеята да го нанижа на фотьойла. Върнати са поради разминаване в размерите предполагам. Поръчах го за 90 цента, така че и да не стане няма да е голяма болка.

# 628
# 629
  • София
Lego Classic 10713, цена 10.30e: https://www.amazon.de/gp/product/B075GQ87PV/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
Аз се отчетох с една бройка. Успешни покупки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт