Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 132
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Ако става дума за едни чаши за вино, сложих ги за проба. Не ми начислява доставка с други продукти в кошницата ми.
По вашия списък ми прави впечатление че вероятно надвишавате сумата от 29 евро за безпл.доставка, но всички продукти ли са от продавач амазон? Ако не са - надвишаването на 29те важи само за амазонски. И може те да са под необходимото?
Само гадая

# 736
  • гр. София
Чашите са за кафе и са от склада. Ето тези:
https://www.amazon.de/-/en/dp/B079SR93Z5?psc=1&smid=A8KICS1P … _=chk_typ_imgToDp

Пазарувам от години от Амазон и за първи път ми се случва подобно нещо. Платих поръчката. За 81 евро и нещо беше, така че опраделено трябва да е с безплатна доставка до адрес в Германия. Купувала съм и чаши за вино и не ми е начислявана никаква доставка. Всички останали артикули са с продавач Амазон и срещу всички пише Eligible for free delivery, само при чашите го нямаше този надпис, въпреки че са от склада на Амазон.

# 737
Абе поръчах и аз едни ковид тестове плюс други работи от немския амазон до БГ, куриерът е румънският FAN. Уж диспачнали на осми март, чудя се кога ще пристигнат. Уж expected delivery 16 март. Верно ли чак тогаз? 😀 Случва ли се да доставят по-бързичко?
Е, за колко време очаквате да дойдат до България? За два дни? Възможно е, но едва ли сте платила за такъв тип доставка, така че 7-10 дни за доставка до България си е съвсем нормално време.
В България ще ги получите с Еконт, можете да проверявате с тракинг номера на сайта им, но в десктоп версията. Но проследяването се вижда в сайта на Еконт чак след като пратката ви е влязла в България.

# 738
Абе поръчах и аз едни ковид тестове плюс други работи от немския амазон до БГ, куриерът е румънският FAN. Уж диспачнали на осми март, чудя се кога ще пристигнат. Уж expected delivery 16 март. Верно ли чак тогаз? 😀 Случва ли се да доставят по-бързичко?
Е, за колко време очаквате да дойдат до България? За два дни? Възможно е, но едва ли сте платила за такъв тип доставка, така че 7-10 дни за доставка до България си е съвсем нормално време.
В България ще ги получите с Еконт, можете да проверявате с тракинг номера на сайта им, но в десктоп версията. Но проследяването се вижда в сайта на Еконт чак след като пратката ви е влязла в България.

Не, не, не ме разбирайте погрешно, нв държа да е два дни, ама все се надявах понеделник другата седмица да са тук нещата. Затова реших да проверя дали на някого му се е случвало. Иначе пробвах в техния сайт на FAN, но ми излиза, че няма такаа пратка.

# 739
Чашите са за кафе и са от склада. Ето тези:
https://www.amazon.de/-/en/dp/B079SR93Z5?psc=1&smid=A8KICS1P … _=chk_typ_imgToDp

Пазарувам от години от Амазон и за първи път ми се случва подобно нещо. Платих поръчката. За 81 евро и нещо беше, така че опраделено трябва да е с безплатна доставка до адрес в Германия. Купувала съм и чаши за вино и не ми е начислявана никаква доставка. Всички останали артикули са с продавач Амазон и срещу всички пише Eligible for free delivery, само при чашите го нямаше този надпис, въпреки че са от склада на Амазон.
Вече няма такива в склада, но и на нормалните няма опция за безплатна доставка, независимо бързата или бавната се избира. Помислих че са други, заради цената която спомена.
Скрит текст:

# 740
Киндъла, който аз поръчах педи няколко дни вече пътува към мен с Габко,

# 741
Новият модел ли поръча?
Някъде четох, че имало проблем с производството на чипове за телефони в Китай. Та, нищо чудно и за Киндъл да има подобен проблем и затова да бавят доставките.

# 742
Има проблем с производството на чипове за всичко.

# 743
Новият модел ли поръча?
Някъде четох, че имало проблем с производството на чипове за телефони в Китай. Та, нищо чудно и за Киндъл да има подобен проблем и затова да бавят доставките.

Да, новият модел. Сега му търся калъф и понеже е за най-малкия ми син, няма да му го дам без калъф и няма да чакам от ибей. Вероятно ще взема от ОЛХ.

# 744
Новият модел ли поръча?

Да, новият модел. Сега му търся калъф и понеже е за най-малкия ми син, няма да му го дам без калъф и няма да чакам от ибей. Вероятно ще взема от ОЛХ.
Аз взимам калъфи от Озон. Има на доста добра цена

# 745
Дойде ми IRobot-та от склада....е честно казано складова поръчка по очукана не бях виждала. Разочарована съм.

# 746
  • Тополовград
Дойде ми IRobot-та от склада....е честно казано складова поръчка по очукана не бях виждала. Разочарована съм.
И аз поръчах дори 2 на мен и на приятелка. Всички ли получихте очукани. Тогава съм изгоряла с 2 робота.

# 747
Kaкво беше описанието му?

# 748
Това да питам и аз с какво описание я поръчахте?
И аз чакам ама като нова,уж даже забележка по кутията не пишеше да има.GGBG нещо мотаят курса и още не е дошла.

# 749
  • Тополовград
Това да питам и аз с какво описание я поръчахте?
И аз чакам ама като нова,уж даже забележка по кутията не пишеше да има.GGBG нещо мотаят курса и още не е дошла.
Е кой да го види описанието. Сега вече не го намирам.

Общи условия

Активация на акаунт