"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 56

• 36 550
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • ☀️София / London🌂
Овулация се следи и "хваща" кога е с тестове, а не по календарчета, особено когато ти"е нередовен"!
Прекалили сте с урината, но и тестът е негативен.Внушавате си.
Ако искате може да си направите кръвен в лаборатория.
Трябва да обърнете внимание на проблемите с щитовидната и нередовният цикъл.

# 91
Този тест е невалиден, направете друг. Ако случайно е отрицателен (дано не) не се шашкайте, много жени си внушават симптоми при стартиране на опитите. Просто се вглеждаме в телата си повече от колкото попринцип

# 92
Здравейте момичета,
Последна менструация на 19.11. На 04.12 имах фоликул 25мм и лигавица 13мм. Поставиха ми инжекция за пукане на фоликула. Опити на 05.12 и 06.12....вчера и днес имам нещо като втрисане. Все едно се разболявам, обаче нямам темпетатура ...само студени тръпки. Правих днес тест лентичка, отрицателен е. Според вас избързах ли с теста и възможно ли е това втрисане да е симптом за бременност.

# 93
Здравейте момичета,
Последна менструация на 19.11. На 04.12 имах фоликул 25мм и лигавица 13мм. Поставиха ми инжекция за пукане на фоликула. Опити на 05.12 и 06.12....вчера и днес имам нещо като втрисане. Все едно се разболявам, обаче нямам темпетатура ...само студени тръпки. Правих днес тест лентичка, отрицателен е. Според вас избързах ли с теста и възможно ли е това втрисане да е симптом за бременност.

Според мен е рано за тест.  Минали са точно 10дни. Ичакай още малко. Кога (не) чакаш М?

# 94
Здравейте момичета,

Според мен е рано за тест.  Минали са точно 10дни. Ичакай още малко. Кога (не) чакаш М?

Трябва да ми дойде на 19.12

# 95
този тест + ли е ? Последен цикъл 24.11

# 96
Да, положителен e.

# 97
Здравейте, момичета!
Последна менструация 17.11, продължителност на месечният цикъл 25 - 27 дни, теста е правен днес със сутрешна урина.

# 98
Честито!

# 99
Имам и аз пак един върпос.
На лекар съм сряда както ви казах имах кръвен положителен тест резултата беше 107 и нещо.
И тази сутрин реших да си направя и пиклив тест имах вкъщи и викам е то нали над 25 отчита. Да ама не излезна си ми отрицателен.
Най-вероятно е пладнала стойността ми. И ако е имало бременност то вече няма

# 100
ЧХГ в урината се синтезира с по-малки стойности , но въпреки това , да … ако хормона нарастваше правилно , за толкова дни трябваше да е доста високо вече и уринарния да отчете . Ако пуснеш кръвен днес , ще имаш вече сигурен отговор .

# 101
ЧХГ в урината се синтезира с по-малки стойности , но въпреки това , да … ако хормона нарастваше правилно , за толкова дни трябваше да е доста високо вече и уринарния да отчете . Ако пуснеш кръвен днес , ще имаш вече сигурен отговор .
Във вторник ще си пускам кръвен и ще видим днеска и да искам е невъзможно.
Всички за ковид тестовете чакат а работи само една и има поне 100 човека но нищо де вторник ще видим

# 102
Благодаря Ви!
Кога да си запиша час за преглед, сега видях че в началото на годината съм имала месечен цикъл с продължителност 32 дни, спрямо него ли да броя 10 дни закъснение?

# 103
Ако е било само един път и отдавна, то бих смялата 10-14 дни закъснение спрямо 27-дневен цикъл.

# 104
Ако е било само един път и отдавна, то бих смялата 10-14 дни закъснение спрямо 27-дневен цикъл.
Благодаря Ви!
Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт