Търсене и размяна на кодове/отстъпки

• 95 054
  • 803
  •   1
Отговори
# 600
Код за детски артикули в Е-маг:

2881-5404-1440-6848

# 601
Търся код за обувки.бг

# 602
  • Sofia
На някого да му се намира 10% код за отстъпка за booking.com?

# 603
Някой Има ли код за Емаг, дори и за детски артикули да е, още по-добре. Ще помоля на лично Simple Smile

# 604
  • Пловдив
Taня67, за клиентската програма на Н§М и отстъпките за booking пише следното:
Скрит текст:
Планирате ли почивка или пътуване през уикенда? Най-добрият начин да откриете мечтаната дестинация е с Booking.com.

КАКВО:
    Резервирайте в Booking и ще бъдете възнаградени с точки в лоялната ни програма!
    Използвайки тази оферта Вие ще получите 4% от стойността на резервацията си като точки в Hello Member.

КОГА:
    Офертата е валидна до:
    31-12-2022

КАК:
    1. Използвайте бутона по-долу, за да регистрирате клиентската си карта на Booking.com.
    2. За регистрацията е необходимо да въведете номера на клиентката си карта.
    3. След като потвърдим номера на картата Ви, ще бъдете пренасочени към сайта на Booking, където след финализиране на резервацията, ще получите като точки в клиентската си карта - 4 % от стойността на резервацията.
    4. Точките може да бъдат добавени към профила Ви до 60 дни след финализиране на резервацията.
    5. Моля, имайте в предвид, че резервацията трябва да бъде извършена през сайта на Booking.com. Начисляването на точки, няма да бъде възможно за резервации направени чрез мобилното приложение на Booking.

Офертата е валидна за всички регистрирани потребители в лоялната програма на H&M - Hellо Member. Получаването на точки равни на част от стойността на резервацията Ви, направена в Booking.com, изисква предварителна регистрация на клиентската Ви H&M карта на сайта: https://www.mymoneyback.bg/hm-booking. До 60 дни след финализиране на резервацията, направена в сайта на Booking.com към клиентския Ви профил в лоялната програма на H&M - Hello Member ще бъдат добавени точки, равняващи се на 4 % от стойността на резервацията Ви. H&M не носи отговорност за промени в резервациите извършени от Booking.com. Точките не могат да бъдат заменяни за паричната си стойност или други награди.

# 605
И аз се нареждам за код за booking. Кешбека на HM не би ми свършил работа, за съжаление.

# 606
  • София
Здравейте!
Търся код за Happy delivery Grinning

# 607
Благодаря на съфорумчето, което ми даде код за емаг. Сега ще помоля за още един код за емаг за детски и бебешки стоки, че тъкмо направих поръчка и се оказа, че Трябва да купувам още един бебешки подарък.

# 608
Може ли код за Синсей за сума над 100 лв?

# 609
Търся код за Хиполенд или Комсед

# 610
Може ли код за Синсей за сума над 100 лв?
Писах ти ЛС.

# 611
  • Сливен
някой с код за ненамалени за обувки.бг.харесах си сандали,но не попадат в сегашното намаление.

# 612
  • Варна
някой с код за ненамалени за обувки.бг.харесах си сандали,но не попадат в сегашното намаление.
Пиши и в темата за obuvki.bg, защото не всички знаят за тази тема.

# 613
Благодаря на съфорумчето, което ми даде код за емаг. Сега ще помоля за още един код за емаг за детски и бебешки стоки, че тъкмо направих поръчка и се оказа, че Трябва да купувам още един бебешки подарък.

# 614
И от мен:

Общи условия

Активация на акаунт