Търсене и размяна на кодове/отстъпки

• 95 036
  • 803
  •   1
Отговори
# 660
  • пустинята Гоби
Здравейте, трябва ми код за fashiondays. Моля, ако някой има, да ми пише на лично.
Има ли друг код за fashion days, освен SPRING30?
3a 10%, важи и за намалени: 8440-7780-9706-6290.

# 661
Ако все още на някой му е останал код за емаг за парфюм, може ли да ми го прати на ЛС.

# 662
Някой код за makeup ?

# 663
Makeup нямат кодове, единствено отстъпка за рожден ден.

# 664
Makeup нямат кодове, единствено отстъпка за рожден ден.

Благодаря Ви, не знаех за кодовете.

# 665
  • Тра-ла-ла
Има ли активен код за намалени продукти на answear?

# 666
  • София
Taня67, за клиентската програма на Н§М и отстъпките за booking пише следното:
Скрит текст:
Планирате ли почивка или пътуване през уикенда? Най-добрият начин да откриете мечтаната дестинация е с Booking.com.

КАКВО:
    Резервирайте в Booking и ще бъдете възнаградени с точки в лоялната ни програма!
    Използвайки тази оферта Вие ще получите 4% от стойността на резервацията си като точки в Hello Member.

КОГА:
    Офертата е валидна до:
    31-12-2022

КАК:
    1. Използвайте бутона по-долу, за да регистрирате клиентската си карта на Booking.com.
    2. За регистрацията е необходимо да въведете номера на клиентката си карта.
    3. След като потвърдим номера на картата Ви, ще бъдете пренасочени към сайта на Booking, където след финализиране на резервацията, ще получите като точки в клиентската си карта - 4 % от стойността на резервацията.
    4. Точките може да бъдат добавени към профила Ви до 60 дни след финализиране на резервацията.
    5. Моля, имайте в предвид, че резервацията трябва да бъде извършена през сайта на Booking.com. Начисляването на точки, няма да бъде възможно за резервации направени чрез мобилното приложение на Booking.

Офертата е валидна за всички регистрирани потребители в лоялната програма на H&M - Hellо Member. Получаването на точки равни на част от стойността на резервацията Ви, направена в Booking.com, изисква предварителна регистрация на клиентската Ви H&M карта на сайта: https://www.mymoneyback.bg/hm-booking. До 60 дни след финализиране на резервацията, направена в сайта на Booking.com към клиентския Ви профил в лоялната програма на H&M - Hello Member ще бъдат добавени точки, равняващи се на 4 % от стойността на резервацията Ви. H&M не носи отговорност за промени в резервациите извършени от Booking.com. Точките не могат да бъдат заменяни за паричната си стойност или други награди.
Благодаря за разяснението! Hug

Малко късно го прочетох, но се възползвах от 10% кешбек в пари, а не в точки и дори вече се върнахме от екскурзията. Simple Smile Офертата на H&M май не е от най-привлекателните. Simple Smile

# 667
Здравейте,  някой има ли код за store.bg. Ще съм много благодарна.

# 668

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 15:28 от Verchy

# 669
Има ли някой с останал код за парфюми за Емаг, който няма да използва? Ако може да ми го прати на лично съобщение.

# 670
  • Сливен

# 671
Някой ако има ваучер за озон и го разменя за капачки от КК, нека ми пише.

# 672
Някой да има код за хиполенд?

# 673
  • София
Някой да има код за хиполенд?

На 13 и 14 май ще имат -25% на всички стоки.

# 674
  • Сф
Ехо, твоят промокод е: YFH15ACM

Вземи смарт аксесоари HUAWEI с 15% отстъпка от онлайн магазина на Yettel и се приготви за летни забавления. 🤩

➡️ Предложението е валидно при покупка на устройството в брой. Отстъпката не може да се комбинира с други промоционални условия за устройства. Не забравяй да въведеш промокода в обособеното за него поле. ✌️

Промокодът е валиден за 7 дни от предоставянето му в Кампанията. ⏳ Промоционалните условия са валидни до изчерпване на количествата. 🙌

И не забравяй - в приложението Yettel получаваш актуална информация за интересни и ексклузивни предложения в нашия онлайн магазин.

Общи условия

Активация на акаунт