Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 58 961
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Това защо трабва да е страхотна новина?

# 736
Това се питам и аз.Страхотна новина ще е да има големи намаления .

# 737
Такава беше кампанията, която започна през изминалия петък. Не съм ползвала код.
И при мен в петък не ми отчете в приложението, че съм направила поръчка, но пък получих имейл с известно забавяне. Предполагам, че в момента работят по сайта, предвид последните постове тук и от това се получава забавяне на отчитането. Simple Smile
Какъв е този код който ти дава толкова голяма отстъпка?
Аз поръчах на майка ми тези боти. Надявам се да се харесат. Утре ще ги взема.

# 738
  • София
Здравейте,
Първо ваучер за Tommy Jeans за 20% - km94w9qq
И сега да дам отчет. След връщане на 3 якета, най-после оцелих едно от желаните на Tom Tailor. Беше само едно и то L, та малко треперих дали ще ми стане, но ми е точно и е хубаво.
https://www.aboutyou.bg/p/tom-tailor/zimno-palto-7339506.

# 739
  • София
Ох, момичета, много ви обичам!
Влизам да питам дали има шанс да намаля едни маратонки и след 2 Мин намирам код и ги намаляват Hug

LUCIOLE Много благодаря!:hugs:HugHug

Код HRISI25 за 25 % намаление над 100 лв

# 740
Здравейте, на някой да му се е случвало при пускане на поръчка/на 20.02/ да има товарителница и да е стигнала до някакъв етап/предадена на куриер/ и от днес - товарителницата изчезна, както и ми се върна на предходен етап, който е опакована и готова за предаване на куриер, което е станало още на 21.01 в 9,30 сутринта Grinning Иначе стига да дойде де ще пусна едно мнение за ето това яке и като цяло за марката, тъй като вече имам една грейка на тях и съм супер доволен от качество и материя.

https://www.aboutyou.bg/p/urban-classics/zimno-yake-4420019

# 741
Моята пратка пише доставка 23-24.02 ,влизам да си проследя товарителницата ,все още не е предадена на куриер.. за пръв път толкова се бавят с доставка при мен!

# 742
Здравейте,
Да попитам, кога точно се получава кода за РД, и важи ли и при намаления/намалени цени предполагам -да.

Получих тези от мъжкото, супер са !

# 743
Аз получих код за рожден ден 5 дни преди това. Беше за 20%, важи за намалени и за всичко, 14 дни пишеше, че е валиден.

# 744
Код HEYDA25 за -25% над 100лв.

# 745
Aкъде се получава кодът за РД ?
В мейла и профила в приложението нямам нищо ?!

# 746
Днес получих две пратки,едната беше с обувки,лачени на Dockers my Gerli,някой има ли техни обувки,да сподели мнение?Тези определно имат дефекти по тях,но ще го преживея,взех ги за 14лв май,това което ме притеснява че са малко твърди отгоре на пръстите,не знам дали защото са лачени,чудя се дали ще поомекнат или да ги връщам.

# 747
Днес получих две пратки,едната беше с обувки,лачени на Dockers my Gerli,някой има ли техни обувки,да сподели мнение?Тези определно имат дефекти по тях,но ще го преживея,взех ги за 14лв май,това което ме притеснява че са малко твърди отгоре на пръстите,не знам дали защото са лачени,чудя се дали ще поомекнат или да ги връщам.

Колко пари са иначе

# 748
  • София
Някой има ли мераци да прави нова тема? Аз мога, ама без да поддържам първа страница, търся доброволец който ще я поддържа. Благодаря!

# 749
Днес взех якето и съм разочарована, цветът определено се различава от снимката (а и си пише, че е тъмно зелено на етикета, не е петролно синьо като в сайта, ама...), а аз заради него го харесах, много щеше да отива на очите на племенницата ми. Дебело зимно яке с подплата, малко е тежичко, кройката е хубава (но дава обем заради подплатата), само качулката/яката е някак недомислена като дизайн според мен, но определено ще пази от студа, като се закопчае докрай само едни очи остават Simple Smile
Бях се засилила да връщам, но тя е доволна, което е най-важното, живи и здрави другата година ще го носи Laughing

Dari_77, обиколката под мишниците е ок.102 см.

Общи условия

Активация на акаунт