Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 761
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Сайта е на немската Ото Груп та силно се съмнявам да продават турски фалшиви стоки. Има естествено оплаквания както от всеки друг сайт, имам около 20 поръчки за мен и не съм имала съмнителни стоки до сега.

# 181
  • Sofia
За всички подобни, големи сайтове са се промъквали подобни съмнения, но според мен също са неоснователни. Продават стоки, които може да са от по-стари колекции, върнати и т.н, та не е чудно, че може да има и не-съвсем в добро състояние. Аз също си купих един пуловер Polo, който явно беше върнат, последна бройка, без оригинална опаковка, иначе пуловерът си е оригинален. Преди време, поради съмнения в съседния голям сайт с различни марки (answear), изпратих официално запитване към една от големите марки дали продават оригинални техни стоки, оттам ми потвърдиха, че са си официален представител и стоките са съвсем оригинални. Допускам, че и с този сайт е така.
А иначе цените са завишени и според мен, вероятно защото почти всички разчитат на кодове и отстъпки.

# 182
Привет! Минавам да оставя код за отстъпка FABMAMA15 . Валиден в следващите 48 часа.

# 183
  • Варна
Да, аз не трърдя нищо, моите думи са само съмнения. Просто си размишлявам на глас, понеже дефектите, с които аз се сблъсках като лошо ушиване и пропускане на вода от шевовете са белег на лошо качество на самата изработка и няма как причината за точно тези дефекти да е върната стока или стар модел.

# 184
  • Sofia
От коя марка са разочароващите продукти?

# 185
  • Варна
Only, Johnny Urban, Super Dry

# 186
  • Сливен
Ми то и при Манго имам греда понякога,а съм купувала от техния сайт.Така,че според мен проблема е в производителя,а не в сайта.

# 187
  • Варна
Възможно е, просто в случая са три различни марки все с проблеми. Най-фрапантният е с пропускащото яке на Super Dry за близо 300 лв. Имаме и други якета от марката в семейството, купувани от молове, и те са си перфектни.

# 188
Привет на всички, и Честита Нова Година! Simple Smile Спешно си търся модел мъжко яке на Jack & Jones - Drew, който се изчерпа под носа ми. Черен, или тъмно-син, размер L. Надявам се някой да има или в повече, или просто да не му харесва 😁

# 189
  • Бургас
Получих код за Адидас 20%, за днес и утре. Ако някой има нужда, да ми пише.

# 190
Получих код за Адидас 20%, за днес и утре. Ако някой има нужда, да ми пише.

Може ли?

# 191
И аз имам код за adidas, който няма да използвам.

# 192
Възможно е, просто в случая са три различни марки все с проблеми. Най-фрапантният е с пропускащото яке на Super Dry за близо 300 лв. Имаме и други якета от марката в семейството, купувани от молове, и те са си перфектни.
А кое пропускащштш яке? Направете рекламация.

# 193
И аз имам доста разочарования от този сайт, не сега дебнем едни кецове Converse, които за жалост само тук намираме

# 194
И аз имам код за adidas, който няма да използвам.
И аз:  3wetukzp

Общи условия

Активация на акаунт