Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 768
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
Днес върнах една желетка средно дълга на Vero moda. С джобове. Цвета трябваше да е бяло розово бебешко, а дойде сьомга. Дори не я отворих.

# 196
# 197
  • Варна
А кое пропускащштш яке? Направете рекламация.

https://www.aboutyou.bg/p/superdry/zimna-parka-5294112
Това беше. Сега е изчерпано, но гледам редовната му цена е била 369 лв. Рекламация нямаше как да направя, понеже го поръчах лятото за мъжа ми, който беше на кораб, и реално го облече за пръв път миналия месец. Не пазя нито опаковка, нито етикети и фактури. Не съм и предполагала, че ще има проблем.

# 198
Опаковката и етикетите не са ви нужни, тъй като правите рекламация. А останалата информация предполагам, че е в профила ви. Нищо не пречи да им пишете и да опишете проблема.

# 199
А кое пропускащштш яке? Направете рекламация.

https://www.aboutyou.bg/p/superdry/zimna-parka-5294112
Това беше. Сега е изчерпано, но гледам редовната му цена е била 369 лв. Рекламация нямаше как да направя, понеже го поръчах лятото за мъжа ми, който беше на кораб, и реално го облече за пръв път миналия месец. Не пазя нито опаковка, нито етикети и фактури. Не съм и предполагала, че ще има проблем.
В описанието къде пише, че не трябва да пропуска вода? Thinking Такова нещо не виждам да пише.
Скрит текст:

# 200
  • Г. О.
Привет. Има ли активен код за намаление в момента?

# 201
3 поста преди Вашия е написан код за отстъпка...

# 202
  • Варна

В описанието къде пише, че не трябва да пропуска вода? Thinking Такова нещо не виждам да пише.
Скрит текст:

Самата материя не пропуска. Пропуска през шевовете на рамената, както писах по-рано. Това за мен е лошо ушиване.

И извинявайте, но дебело зимно яке не е нормално да пропуска вода от обикновен дъжд по какъвто и да е начин. Нито е плувано с него, нито се е търкалял мъжът ми в преспи сняг с якето.
То никъде и не пише, че якето топли, но всяко зимно яке трябва да топли, нали така?
Ми те така и скъсани дрехи могат да продават, защото в описанието никъде не пише, че не трябва да имат дупки...
Юридически погледнато може и да сте права, схващам какво ми казвате, обаче ....

# 203
Намаление на зимни якета

# 204
Поръчах на 30.12 и ни вест,ни кост.Уж до 5.01 трябваше да дойде...

# 205
Поръчах на 27-ми, пристигна на 3-ти.
Тука какво пише?
Скрит текст:

# 206
  • Г. О.
3 поста преди Вашия е написан код за отстъпка...
Благодаря! Признавам си, че върнах да прочета назад, но тъй като кодът е публикуван на снимка, а не само като текст, изобщо не ѝ обърнах внимание. Мой пропуск. Приятен ден!

# 207
  • Варна
Поръчах на 30.12 и ни вест,ни кост.Уж до 5.01 трябваше да дойде...
Аз поръчах на 31.12.21
Срок 5-6.01.22
Днес сме 07.01.22 , ни вест, ни кост

# 208
Аз днес получих поръчка, има раздвижване

# 209
Поръчах на 31.12 днес ги взех ,дори върнах единия артикул.

На живо изобщо не ми харесва и нещо в самата и кройка не ми стоеше както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт