Безсъние

• 53 829
  • 662
  •   2
Отговори
# 660
Бъндироуз, успокой се малко. Хората ти казват, че това не е приспивателно, няма да те успива. Неврологът ми обясни, че целта му е да успокои мозъка и да намали тревожността, което да доведе до регистриране сигналите на тялото за сън и заспиване.
Като гледам, колко си напрегната, аз на твое място бих го започнала за 1 месец, колкото да се успокоиш малко. После всичко останало ще се дойде на мястото на самосебе си.

И аз не съм в много цветущо положение, но си давам сметка, че тревожността, която ме залива, ако не успея да заспя, ми пречи най-много, защото най-вероятно точно заради нея не успея ли да заспя рано (до 10-11ч), после вече се напрягам много и не успявам да заспя цялата нощ изобщо.
Не знам, защо съм така, но мине ли 12ч вече няма да ми се доспи до сутринта, това забелязвам. Така че това, което прави Таня, при мен в момента поне, не действа, аз в 1:30ч шанс за заспиване нямам, само сърцебиене, страх и паника, че и тази нощ няма да има сън.
Затова по-скоро ще се мъча да заспивам рано и ако успея да заспя, да стана много рано, преди 6ч сутринта. Някои нощи, Слава Богу, се получава, други не. Надявам се на чудо и това нещо да изчезне, както и дойде.

# 661
Леле това е бензодиазепин.. Че то три пъти на ден трябва да ме преспива по цял ден. Аз съм тежък случай значи...
Някакъв измислен бензодиазепин. И въобще не приспива. Това му е стандартната дозировка. Но както казах не е от най- ефективните

# 662
Опитах иглотерапия, доста време пих и мелатонин и Атаракс, но си изкарах 1 г. безсъние.
Най - много ми помогна редовен секс с партньора.
Балансираха ми се хормона и се чувствам спокойна и спя добре.

Общи условия

Активация на акаунт