Yves Saint Laurent Black Opium и Y Le Parfum – отдайте се на тъмната съблазън

• 13 801
  • 483
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Моята страст е музиката. С нея може да предадеш цялата палитра от емоции и да се отдадеш на всякакви преживявания.
Предпочитам аромата Black Opium Extreme.

# 121
Моята страст да парфюмите. Бих искала Y Le Parfum

# 122
  • София
Цветята, бих избрала:  Y le parfum

# 123
Моята страст е поезията,просто по природа съм романтична натура и обичам да чета поезии,поеми,романтични истории,приказки и филми със щастлив край,а като в допълнение към моята страст е любимото ми хоби в свободното време когато ми остава  да съчинявам стихове,ей така,за собствено удоволствие.Най-силното,което пленява сетивата ми е топлината на слънцето,красивите изгреви и залези,съвършената природа, вълшебните песни на пролетните птички,невероятно красивите цветя и техният вълшебен аромат от които се създават парфюми с невероятно ухание,на което никой не може да устои.Ароматите от уникално сътворени парфюми,пленяват с магическа сила и опиянение всички сетива!Чрез тях се изразява нашата индивидуалност!

# 124
Моята страст -гримовете и парфюмите. Обожавам да стана сутрин и да сложа очна линия, хубаво червило, да си извия миглите и да пръсна любим парфюм. Харесва ми, когато хората ме спират, за да ме питат с какъв парфюм съм, защото им е направил впечатление.

За мен перфектният е black opium extreme!

# 125
Y Le Parfum за подарък.

# 126
  • София
Морето е моята страст, опияняващо и магическо.
За мен Y Le Parfum.

# 127
 Кажете ни коя е вашата страст? 
- Моята страст са танците 🖤
Какво най-силно пленява сетивата ви?
-Морето ми въздейства така пленяващо и изостря сетивата ми.
Ще се радвам даспечелят Black Opium Extreme , идеален подарък за рожденния ми ден, който е ден по-рано.

# 128
  • Пазарджик
Моята страст са цветята,а това което най-силно пленява сетивата ми са парфюмите.

# 129
Моята страст са семейството и домът ми. Обожавам парфюмите и бяла козметика.

# 130
Моята страст е рисуването 🥰
Бих желала да спечеля Black opium extreme

# 131
  • Елхово
Моята страст са цветята! Бих се радвала да спечеля Y Le Parfum.

# 132
Моята страст са книгите!Особено трилърите.
Бих искала Y Le Parfum.

# 133
  • Пловдив
Голяма страст са ми парфюмите Kissing Heart

# 134
Моята страст са лаковете за нокти. Предпочитам Yves Saint Laurent Blask Opium. Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт