Yves Saint Laurent Black Opium и Y Le Parfum – отдайте се на тъмната съблазън

• 13 797
  • 483
  •   1
Отговори
# 105
  • Г. О.
Парфюмите. Обожавам хубавите аромати. Не излизам без да се напарфюмирам. Имам любими парфюми, но съм отворена за нови.

# 106
Харесвам мистериозни и интензивни аромати. Предпочитам Black Opium Extreme.

# 107
🖤 Кажете ни коя е вашата страст? 🖤 Какво най-силно пленява сетивата ви?

Моята страст е към качествената козметика и парфюми. Обожавам да пробвам нови такива, но и да залагам на вече тествани и доказали се във времето качествени продукти. Черният опиум е класика, той е вечен, разпознаваем и запомнящ се... Любим

# 108
  • София
Моята най-голяма страст са децата ми!❤❤❤
А в чисто материален аспект - чантите!За Кари Брадшоу са обувките, за мен - другия важен аксесоар - чантите. Прекрасно е чисто женското усещане да си омагьосан от чанта😁
Наскоро гледах един от биографичните филми за Ив Сен Лоран и по всичко личи, че е бил повлиян от тъмната съблазън, която е претворена от неговия екип в Black Opium - Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp и Honorine Blanc.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 14:50 от Velina25

# 109
Моята страст е музиката 🥰
Бих желала да спечеля Black opium extreme !

# 110
  • София
Най-голямата ми страст на книгите, а също и пътуванията по непознати места.

# 111
Ех, парфюмите са моята страст!Любим аромат винаги може да ми подобри настроението.
Какво най-силно пленява сетивата ви? - Като аромати най-силно пленяват сетивата ми коледните аромати. Обожавам мириса на канела, портокал, мандарина, кардамон, джинджифил, аромата на коледни сладки, греяно вино...

# 112
Моята страст е козметиката. 💄Обожавам всякакви видове козметика - бяла, декоративна... Вкъщи имам какви ли не козметични продукти. Най-силно обаче пленяват сетивата ми парфюмите. ❤️

# 113
  • Сф
Хубавият парфюм усилва всяка страст ! Уникалният аромат на Black Opium Extreme е точно за фатална жена като мен! ♥️

# 114
DIY проектите. Много обичам да майсторя най - различни неща, да шия и творя.

# 115
Моята страст е рисуването и изработката на хартиени цветя - тази красота, цветове пленяват сетивата ми и ми помагат да релаксирам.

# 116
  • тук, на мястото си
Моята страст са цветята, те правят живота красив и многоцветен.
Надявам се, че  аромат на Black Opium Extreme ще ми хареса.

# 117
Моята страст e пътуването - да видя нови и непознати за мен места. Предпочитам Yves Saint Laurent Blask Opium, защото отговаря на моя темперамент и характер - обичам високия адреналин и правя всичко със страст.

# 118
  • Пловдив
Най-голямата ми страст са спортът, приключенията и пътуванията на различни места.

# 119
Моята страст са парфюмите и козметиката❤️Предпочитам Black Opium Extreme.

Общи условия

Активация на акаунт