Yves Saint Laurent Black Opium и Y Le Parfum – отдайте се на тъмната съблазън

• 13 787
  • 483
  •   1
Отговори
# 390
Парфюмите са моята слабост, ароматите най-често пленяват моите сетива! Пазя спомени за прекрасни аромати и ги разпознавам отлично! Избирам Black Opium Extreme! Здрава и успешна Нова 2022 година Ви пожелавам!:hearts:

# 391
Моята страст са пътешествията, до нови,непознати и екзотични места.Те са моята необуздана човешка страст.Мексико,Палма де Майорка или Величествения Париж. Страст, Чувственост,Екзотика.Харесвам Black Opium Extreme!

# 392
Голяма страст са ми книгите. Обожавам да чета и да се прехвърлям в други времена и магически светове! Избирам си Black Opium Extreme

# 393
  • sofia
🖤 Кажете ни коя е вашата страст? 🖤 Какво най-силно пленява сетивата ви?  Моята страст са животните, обичам да чета всякаква литература за тях и моята мечта е да обиколя всички големи зоо паркове по света. Сетивата ми пленяват различните цветове на природата в папагалите и пеперудите например Simple Smile Бих избрала Black Opium Extreme.

# 394
Моята страст са парфюмите и козметиката за коса. Бих се радвала да спечеля black opium extreme!

# 395
Моята страст са танците, хубавите филми и животните. Бих избрала Black Opium Extreme.

# 396
Моята страст са парфюмите, обувки разбира се Simple Smile и червени червила във всякакви нюанси и варианти Heart Eyes Бих желала да спечеля Black Opium Extreme. Весели Празници!

# 397
От години съм пленена от въртенето на огнен пой - да създаваш собствен свят, обграден от огън, който трябва да се научиш да контролираш, иначе ще те изгори. Непрекъснато нащрек, непрекъснато осъзнати движения и едновременно с това - красиво и изпипано.
Бих предпочела да нося Y Le Parfum

# 398
  • Варна, Пловдив
Моята страст са книгите, това съм учила даже. Всеки един свободен миг го прекарвам в четене. Слабост ми е бялата козметика, основно грижа за лице.  Избирам Y Le Parfum, мисля, той най-добре ще ми пасне като аромат.

# 399
Това, което винаги е било моя страст, са качествените истински парфюми, които оставят следа след теб в съзнанието на хората и считам, че Black Opium е такъв и бих искала да го имам.

# 400
Хубав парфюм

# 401
Моята най-истинска страст са книгите. Пленяват ме и се потопявам в един различен страст. А Black Opium е сред любимите ми аромати и искрено бих се зарадвала да го спечеля.

# 402
Харесвам книгите, а ме вдъхновява мъдростта.

# 403
Моята страст определено са парфюмите, щом близки и познати се допитват до мен за съвет редовно Simple Smile
Бих се радвала да попълня колекцията си с Black Opium Extreme.

# 404
Много сложен въпрос задавате... Имам много страсти... Книги, пътуване, шопинг, опознаване на нови неща. Най-голямата ми страст, обаче, са децата ми и времето, прекарано с тях, макар и вече да са големи. Не знам дали съм успяла да им предам моята голяма страст към живота като цяло. Силно вярвам, че е така и ще го изживеят подобаващо!
 Боря се за Black Opium Extreme 😉

Общи условия

Активация на акаунт