Yves Saint Laurent Black Opium и Y Le Parfum – отдайте се на тъмната съблазън

• 13 795
  • 483
  •   1
Отговори
# 375
Танците, музиката, пътуванията и всичко ново в живота ми предизвикват моите страсти!Всичко е любов!

# 376
Козметика  black oppium

# 377
Парфюмите са моята страст и лудост.
Бих се радвала да спечеля Y Le Parfum.

# 378
Моята страст са пътуванията. Страхотно е да се озовеш на ново място, да си причиниш нови емоции, да видиш нещо различно, да се потопиш в един различен малък мир и да почерпиш вдъхновение от него. Аз винаги получавам огромна доза радост при пътуванията ми и се чувствам преродена след тях. За мен Black Opium Extreme.

# 379
Музиката !

# 380
Пътешествията, храната, книгите и хубавите аромати. Много искам да притежавам Black Opium Extreme.

# 381
Имам много страсти - когато нещо ме запали интересът ми, ме обгръща изцяло. Обичам кулинарията и парфюмерията. Смятам, че са много сходни, защото при съчетаване на съставки съвсем обикновени сами по себе си се получава вълшебство.Heart

Бих била щастлива да спечеля Black Opium Extreme Heart

# 382
  • София
Моята страст са картините - обичам и да рисувам и да се възхищавам на красивите картини. Ако спечеля, бих искала да получа Y Le Parfum.

# 383
  • София
Увличат ме поезия, кулинария, парфюмерия, интериорен дизайн. Определям се като любознателна. Искам да знам всичко. Обичам да чета. 
Много мои любими уханни съставки са съчетани в пирамидата на  Y Le Parfum Cupid. С удоволствие и радост бих го "приютила"  Flushed

# 384
Имам няколко страсти, пленяващи сетивата ми. 💕Обожавам обувки 👠, влюбена съм в ориенталските парфюми 🌸 и в аромата на прясно изпечени сладкиши🍰🍮, които приготвям с удоволствие. 🥰🥰🥰 Бих се радвала да потопя сетивата си в уханието на Black Opium Extreme 🖤🖤🖤 Екстремно и завладяващо сетивата ухание! 😍

# 385
Моята страст са парфюмите и книгите. Бих се радвала да спечеля Black opium extreme.

# 386
Моята страст е музиката. Без нея не мога. Когато съм щастлива, когато съм тъжна, тя е винаги до мен и ми помага!

# 387
Моята страст е музиката . Тя е с мен и в радост и в мъка. Музиката е усещане, страст!

# 388
  • Дупница
Моята страст са гоблените.Бих се радвала да спечеля Y Le Parfum.

# 389
Страстта ми е сладкарството. Бих предпочела Black opium extreme.

Общи условия

Активация на акаунт