С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 511
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
Имам чувството , че "давате" на мъжете си секс, когато са се"погрижили"за вас като са ви донесли рози и подаръци, преживяли са един св. Валентин, както на вас ви харесва, понеже на вас ви е кеф да го отчетете, и видите ли, сте го зарадвали със секс 😂 . Брутални неща мога да кажа още, обаче съм убедена , че бая чувствителните тук ще писнат . И всичко се свежда до едно его . В което лошо няма, на мен не ми пречи . Прическите, маникюра, тоалетите, вечерите за изненада на партньора си ги правите единствено за вас. За вашия кеф. Мъжете ви не са ви избрали заради това. Тогава не очаквайте и да го отчитат всеки път, когато го правите "заради тях" и да получите внимание, комплимент или най-малкото благодарност 🙂

# 646
Брутални неща могат да се кажат за всеки. Та да не си бъркаме по разни места излишно май е най-добре, да не се окаже, че всички стават чувствителни като ги настъпиш.
Как пък не оставихте хората да си изживяват емоциите и дразненията без да им набивате канчето и да се правите на всезнайковци даже в теми като тази.

Дразни ми, че заради неговата несъобразителност по един въпрос, сега съм натоварена излишно с работа, която ще ми изяде доста време.

# 647
Много хора харесват празника, независимо дали е наш или не, то не бяха обяснения защо не трябва да се празнува. Ами, като знае, че жена му ще очаква нещо, нищо не пречи да й подари една роза.
Компромиси относно тези неща не мога да правя. Да не се сети една роза да ми подари на рожден ден, имен ден, Свети Валентин или 8 март. После и 364 дни да е страшно мил все тая и обратното, да ми вгорчава живота цяла година, ама на празници да ме обсипва с подаръци.

# 648
Всяка нормална жена очаква внимание и не, не само на празниците, но ако и тогава не те уважат,  за какви нормални отношения говорим.

# 649
  • Далечният изток
Никога, ама никога не съм поискала подарък. Тези неща или се правят от сърце или не се правят. Насила няма как да стане.

# 650
Не ща подаръци, не ща рози. Би ми било супер приятно на всеки празник да сипва по една чаша бира, вино, коктейл и да каже "Жена, поръчал съм ядене. Ела сега тука да се видим".
Е пример тая година. Беше ми организирал малко парти изненада. Беше поканил най-близките ни и се беше погрижил за яденето и пиенето. Какво още да иска човек?

# 651
  • Далечният изток
Аааа, Лютиче, при това положение само да съм чула оплаквания!

# 652
Запасете се с търпение и дишайте дълбоко. Наближава 8 март – денят на колежката. Simple Smile

# 653
Запасете се с търпение и дишайте дълбоко. Наближава 8 март – денят на колежката. Simple Smile

А, моят ММ е късметлия, повече мъже, по-малко жени. Ама при нас са 3ма мъже и около 30 жени. Горките Stuck Out Tongue Winking Eye

# 654
Аааа, Лютиче, при това положение само да съм чула оплаквания!

Викаш може го, знае какво харесвам, ама да не взема да свикна и да ми стане много удобно Joy

# 655
Ми изживявайте ги тия емоции, аз ли ви преча. 😂 Коментирам си,както и вие. Нямам протов нито един празник, на нито една култура. Обаче, двамата да дърпат в различни посоки,не е похвално. Единия иска, другия не го е*е тоя или оня празник. Единия не може да преглътне безразличието или нежалнието за празнуване у другия, а той пък на свой ред , не може да се насили за нещо, дето не му е на сърце, ако ще да пръска от уважение към партньора си. Не можем да оплюваме единия, или да вземем изцяло страна на другия. Трябва да се уважават желанията и на двамата партньори и да се действа така, че никой да не е в ущърб или емоционално насилен и принуден. Това става с говорене по между им , не с четене на мислите на другия.

# 656
  • Далечният изток
Кака, и за там нямам очаквания, та си дишам съвсем спокойно.

Лютиче, търпение... Ще се получат нещата. Догодина повече...

# 657
Ми изживявайте ги тия емоции, аз ли ви преча. 😂 Коментирам си,както и вие. Нямам протов нито един празник, на нито една култура. Обаче, двамата да дърпат в различни посоки,не е похвално. Единия иска, другия не го е*е тоя или оня празник. Единия не може да преглътне безразличието или нежалнието за празнуване у другия, а той пък на свой ред , не може да се насили за нещо, дето не му е на сърце, ако ще да пръска от уважение към партньора си. Не можем да оплюваме единия, или да вземем изцяло страна на другия. Трябва да се уважават желанията и на двамата партньори и да се действа така, че никой да не е в ущърб или емоционално насилен и принуден. Това става с говорене по между им , не с четене на мислите на другия.

Абе всички си знаем мъжете. Знаем им плюсовете, минусите и щом все още сме женени за тях, се справяме някак.
Аз лично тука изпускам пАрата и се успокоявам, че не съм се прецакала и не съм изпуснала някой перфектен Grinning

# 658
Аз нещо изпуснах нишката и не разбрах секса къде се намърда в темата за жестовете на празници… това секс срещу рози ми е малко тийнско или от някой тъп деветесетатски комедиен сериал. Не ме отчете за празник че и да не ме поиска после и край, съвсем бих се чудила какво правя в такива отношения… баш табуретка

# 659
  • По света и у нас
Само аз ли съм разочарована от 14ти? Нито цветя, нито подарък, нито секс, а дори още не сме женени. На всичкото отгоре е католик, така че половината оправдания отпадат.😁

Абе защо всички мъже станаха католици - по дяволите! Къде са атеистите да възцари секса най-накрая и да се приключи тази драма! На никого няма да му пука за цветя и подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт