Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 288
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Относно самият трансфер няма нищо болезнено,само малко неприятно чувство заради пишкането иначе е абсолютно безболезнено.
На мен също ми направиха Хегчинг, което е означавало обелване на обвивката на ембриона с лазер за да може по лесно да се схване.Ние платихме 200 лв за него.
Бъди спокойна!
Пожелавам ти успех!

# 436
От сърце ви благодаря момичета ,че ме успокоихте стискам палци за всички ни 🙏❤️

# 437
Здр момичета минах пункцията за фоликули и 9 яйцеклетки са извадени 6 от тях са харесани и оплодени 3 ембриона са получени днеска ми е 4 ден утре щеми е трансфера обадиха ми се 3 ембриона продължавали дасе развият казаха да помисля дали 2 ембриона дами поставят или 1 една защото с близнаци по тежка е била бременоста   при мен досега няма проблеми с мъжки фактор сме на 26 г. Съм според вас как да постъпя който е минал дами пише  и казаха нещо за хетчиг ли какво незнам задасе лепят в мен отделно се плащал някой направил лие много се страхувам момича моля пише те без опойка щее казаха безболезнено е било  трябвало е да пия вода 😞
Здравейте! Вие сте млада, така че е по-вероятно евентуална бременност с близнаци да не бъде толкова тежка. Simple Smile С два ембриона е по-сигурно, че ще се получи. На мен ми трансферираха два, вече са почти на 11 месеца. Беше направен хетчинг. Бременността ми беше изключително тежка, но аз родих на 42, разликата е огромна. Важното е, че се родиха здрави и растат чудесно. Simple Smile Стискам Ви палци и Ви пожелавам късмет!!!!

# 438
Благодаря ви много  дано дасе случват нещата и при мен пълничка и нисичка съм можеби за това ме попитаха

# 439
Здравейте ,импо след ,колко дни слагане  прогестерон се прави биопсията?

# 440
Имам въпросче. Предстои ми ЗЕТ (евентуално на 1.10, така каза лекарят), но да чакам обаждане от ембриолозите. Кога се обаждат? Колко по-рано?

# 441
На мен също ми предстои ЗЕТ на 04.10, но и на мен ембриолози още не са ми звънели.

# 442
Мисля, че деня преди трансфера се обаждат.

# 443
Много благодря за скоростният отговор. То толкова хормони и емоции бушуват, че може да гръмне човек.

# 444
Благодаря за информацията. Обикновено преди обяд ли се обаждат, че едно 400 км път ме чакат Grinning

# 445
Успех, sisar !!! Стискам палци всичко да е ок. После моля те сподели как е минало.

# 446
Обаждат се деня преди трянсфера, но при мен док беше казал кога ще е и бяхме си наeли стая от вечерта за трансфера тъй като и ние пътувахме 300 km.Аз съм на 9 ден с 2 сладолетчета остава още малко.
Успех на всички стискам палци😊

# 447
Здравейте Момичета Бях казала че ще ви пиша след теста ииииии след 9 години борба без да се отказваме този път успяхме!
Не мога да опиша какво чувствам не мога и да повярвам но всичко е ясно!
Втори път Инвитро и щастлив край Благодарение на Д-р Б. Бойчев!
Пожелавам на всяка една от вас да изпитва тази тръпка бъдете силни не се отказвайте!

# 448
Здравейте Момичета Бях казала че ще ви пиша след теста ииииии след 9 години борба без да се отказваме този път успяхме!
Пожелавам на всяка една от вас да изпитва тази тръпка бъдете силни не се отказвайте!

Чудесна новина!!Тихичко честито и успех до финал! Колко дневни ви бяха ембриончетата и имаше ли нещо различно при успешния трансфер ( като лекарства, процедури и пр.?)
Аз съм 6 ден след трансфер и не зная как ще дочакам датата…….❤

# 449

Чудесна новина!!Тихичко честито и успех до финал! Колко дневни ви бяха ембриончетата и имаше ли нещо различно при успешния трансфер ( като лекарства, процедури и пр.?)
Аз съм 6 ден след трансфер и не зная как ще дочакам датата…….❤
Благодаря!🥰
Този трансфер ми е 2-ри ЗЕТ на две 5 дневни ембриончета.Нямаше нищо различно само дето първия ми го направи Др. Л. Бойчев, а този път Др. Б. Бойчев.
Пия Естрофем, NatAspinH,Неофолик,nos-spa, vitamin D3 и циклогест лекарствата са същите от първия път с изключение на витамина!
Този път мина ми много спокойно даже не си направих уринарен тест до датата! Вярвайте ще стане! Правете това което ви се прави лично на мен така ми каза док без изморителни движения!
Стискам палци и ще следя за резултата🥰

Общи условия

Активация на акаунт