Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 48 356
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Ася прогестерон изследвали ли сте?
Ако той е наред, може би една хистероскопия да се види матката отвътре, дали няма сраствания и т.н.
Сигридов? Калчев?

# 91
Ася прогестерон изследвали ли сте?
Ако той е наред, може би една хистероскопия да се види матката отвътре, дали няма сраствания и т.н.
Сигридов? Калчев?
При зет аз сама си го изследвам. А когато правим свеж, май преди пункция ми пуска прогестерон.  Ти как си?

# 92
Имам в предвид дали след положителният тест го изследваш?
Аз бях с критично нисък, ама и в Шумен съм я играла тази игра и знаех,че ще е така.
Приемам 3 вида прогестерон в момента, вагинално Циклогест, Дуфастон и мускулни инжекции. И пак в 8 седмица съм и е 24 ng/ml.
Което е към долна граница повече, отколкото дори към средата.
Аз за сега се надявам да съм добре, нямам никакви симптоми на бременност, бях малко и болна и живея от преглед на преглед и се моля за успешен развой.

# 93
Имам в предвид дали след положителният тест го изследваш?
Аз бях с критично нисък, ама и в Шумен съм я играла тази игра и знаех,че ще е така.
Приемам 3 вида прогестерон в момента, вагинално Циклогест, Дуфастон и мускулни инжекции. И пак в 8 седмица съм и е 24 ng/ml.
Което е към долна граница повече, отколкото дори към средата.
Аз за сега се надявам да съм добре, нямам никакви симптоми на бременност, бях малко и болна и живея от преглед на преглед и се моля за успешен развой.
Разбрах, аз след положителните тестове никога не съм пускала прогестерон. Успех и късмет ти пожелавам.

# 94
Здравейте,някой от вас скоро да е изследвала маточните НК клетки. Аз само кръвни съм изследвала

# 95
Здравейте, момичета!
Много Ви моля зо МНЕНИЕ/ПОМОЩ.
Вече повечето от Вас ме знаят от групите в бгмама. Ще разкажа моята история за кратко:
2016-2017 бях при Димов в Шумен, процедури без успех.
От 2018 г до момента съм пациент на Л.Бойчев.
При него имам 6 опита вече и едно спонтанно забременяване.
От тези 6 опита само 2 пъти имам отрицателен тест.
2 пъти имам ЗЕТ и двата пъти започна кървене и в 7 гс падна ембриона.
2 пъти имам свеж трансфер ш двата пъти ембриона спира да се развива в 8 г.с. и ми прави аборт.
Ноември месец забременях спонтанно и започна ппак кървене отидох в болница,и Бойчев ми каза че паднало в 6гс2дни, и пак ми направиха аборт.
Някоя от Вас има ли такава история. Аз имам голяма вяра на доктора. Но още в 2018 ми пусна гинетични,умонологични, тромбофилия вродена, нк клетки. И те са в норма. Отивам редовно но ендокринолог и ЩЖ и ок. Имам ИР пазя диета и пия неоформин 3×1 500мг.
Моля ви ако някой има история подобна на моята, да ви сподели какви изследвания да си пусна, какво да направя. Предпоследния път абортивния материал изпратихме за изследване в лаборатория, и от там всичко е в норма и нямало дефект ембриона. Веднъж взеха проба от матката и там всичко е било ок.
Извинявам се за дългия пост, приятен ден.
И успех и късмет на всички.
Ще ви пиша на лично .

# 96
Здравейте,някой от вас скоро да е изследвала маточните НК клетки. Аз само кръвни съм изследвала
Да аз изследвах, имам три биопсии завишени НК клетки и три пъти ми слагаха лекарство в матката ( НК клетките в кръвта ми са добре)

# 97
Да аз изследвах, имам три биопсии завишени НК клетки и три пъти ми слагаха лекарство в матката ( НК клетките в кръвта ми са добре)
А каква е цената и имаше ли полза

# 98
210лв е биопсията, ако има отклонение ще ти поставят лекарство при мен беше 150лв и след това се прави контролна биопсия пак 210лв и ако пак има отклонения пак всичко се повтаря докато влязат в норма. След като ги нормализирах е ми беше ЗЕТ резултата беше отрицателен. Всичко беше наред, но имплантация пак нямаше. Сега следва хистероскопия.

# 99
210лв е биопсията, ако има отклонение ще ти поставят лекарство при мен беше 150лв и след това се прави контролна биопсия пак 210лв и ако пак има отклонения пак всичко се повтаря докато влязат в норма. След като ги нормализирах е ми беше ЗЕТ резултата беше отрицателен. Всичко беше наред, но имплантация пак нямаше. Сега следва хистероскопия.
При мен се получава имплантация но в 7-8 г.с.спира развитие или имам много голямо отлепяне на плодния сак което не могат да възстановят,а ембрионите казват че са с перфектно качество

# 100
Момичета, някоя правила ли е ТАС серклаж при някой от Бойчеви?

# 101
Здравейте, МОМИЧЕТА!
Имам един въпрос, дано да знаете отговора.
Пациентка съм на Л.Бойчев, ако реша да се преместя при друг лекар в друг град, тогава Л.Бойчев или от регистратурата, ще ми дадат ли моето досие, или не.

# 102
Попитайте на регистратура, поне копие от досието трябва да дадат.
Здравейте, МОМИЧЕТА!
Пациентка съм на Л.Бойчев, ако реша да се преместя при друг лекар в друг град, тогава Л.Бойчев или от регистратурата, ще ми дадат ли моето досие, или не.

# 103
Здравейте, МОМИЧЕТА!

Аз сменям клиниката от Плевен се местя в Тутракан. Звъннах в клиниката и те ми казаха,че съм в право да си взема докуменнине и няма да ми правят проблем.
Ако е удобно да попита, защо сменяте клиниката? От какво не сте доволна там?

# 104
Здравейте, МОМИЧЕТА!

Аз сменям клиниката от Плевен се местя в Тутракан. Звъннах в клиниката и те ми казаха,че съм в право да си взема докуменнине и няма да ми правят проблем.
Ако е удобно да попита, защо сменяте клиниката? От какво не сте доволна там?
Имам 4 аборта винаги 6 и 7 гс. След ин витро процедури са. Винаги абортираме и Л.Бойчев  НЕ търси причини . 2018г пуснахме генетични, умонологични, транбофилия и още. ..    и от тогава насам, не са ми пуснати никакви изследвания,и не се търси причина. 
Иначе съм доволна повечето пъти след трансфер забременявам, но за кратко. От 6 опита имам 2 пъти отр тест. Аз питам за досие, за преместване, ноооо изобщо не ми се тръгва от там. Но незная отговора защо винаги в тези седмици абортирам

Общи условия

Активация на акаунт