Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 48 385
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, МОМИЧЕТА!
Имам един въпрос, дано да знаете отговора.
Пациентка съм на Л.Бойчев, ако реша да се преместя при друг лекар в друг град, тогава Л.Бойчев или от регистратурата, ще ми дадат ли моето досие, или не.

Аз сменям клиниката от Плевен се местя в Тутракан. Звъннах в клиниката и те ми казаха,че съм в право да си взема докуменнине и няма да ми правят проблем.
Ако е удобно да попита, защо сменяте клиниката? От какво не сте доволна там?
Имам 4 аборта винаги 6 и 7 гс. След ин витро процедури са. Винаги абортираме и Л.Бойчев  НЕ търси причини . 2018г пуснахме генетични, умонологични, транбофилия и още. ..    и от тогава насам, не са ми пуснати никакви изследвания,и не се търси причина. 
Иначе съм доволна повечето пъти след трансфер забременявам, но за кратко. От 6 опита имам 2 пъти отр тест. Аз питам за досие, за преместване, ноооо изобщо не ми се тръгва от там. Но незная отговора защо винаги в тези седмици абортирам

Дано, намерите причината и дано скоро имате пологателен тест до края. На Мен в Плевен ми правиха постоянно всякакви изследвания само не сме правили тест за съвместимост.

# 106
Здравейте, предстои ми лапароскопия в Тутракан -  може ли някой да сподели информация как стои въпроса с лак/ гел на ноктите там? Чета различни мнения и се обърках вече

# 107
Здравейте, предстои ми лапароскопия в Тутракан -  може ли някой да сподели информация как стои въпроса с лак/ гел на ноктите там? Чета различни мнения и се обърках вече

Няма никакъв проблем с лака, нито на ръцете, нито на краката. Като минала през няколко ОП мога да кажа, че в Тутракан беше единственото място, на което не ме накараха да махам златни обеци и колие ( иначе е задължително), но пък всички екстри с клизми, катетри и интубации ги има. Успех!

# 108
Благодаря за информацията. Така ми се искаше да пропусна тези екстри, ама явно няма как- ще се изтърпи:)

# 109
Здравейте, МОМИЧЕТА!
Пациентка съм на Л.Бойчев, ако реша да се преместя при друг лекар в друг град, тогава Л.Бойчев или от регистратурата, ще ми дадат ли моето досие, или не.

Аз сменям клиниката от Плевен се местя в Тутракан. Звъннах в клиниката и те ми казаха,че съм в право да си взема докуменнине и няма да ми правят проблем.
Имам 4 аборта винаги 6 и 7 гс. След ин витро процедури са. Винаги абортираме и Л.Бойчев  НЕ търси причини . 2018г пуснахме генетични, умонологични, транбофилия и още. ..    и от тогава насам, не са ми пуснати никакви изследвания,и не се търси причина. 
Иначе съм доволна повечето пъти след трансфер забременявам, но за кратко. От 6 опита имам 2 пъти отр тест. Аз питам за досие, за преместване, ноооо изобщо не ми се тръгва от там. Но незная отговора защо винаги в тези седмици абортирам

Дано, намерите причината и дано скоро имате пологателен тест до края. На Мен в Плевен ми правиха постоянно всякакви изследвания само не сме правили тест за съвместимост.
Jujka, не може да си получиш ЛС, кутията ти е препълнена Wink

# 110
Здравейте, МОМИЧЕТА!

Jujka, не може да си получиш ЛС, кутията ти е препълнена Wink

Готово! Изпразних я кутията Wink

# 111
Здравейте,някоя да е правила скоро крос мач тест в Тутракан или другаде и каква му е цената

# 112
Привет момичета. Тези, които са минали вече през една процедура, може ли да ми кажете по кое време на деня се прави пункцията?

# 113
Привет момичета. Тези, които са минали вече през една процедура, може ли да ми кажете по кое време на деня се прави пункцията?
Здравей, в 7.30 трябваше да бъда там.
Приготвих  се и около 45 мин по късно ми я направиха .

# 114
Аз бях там 7:40 а пункцията ми беше в 8:00 докторът дойте на време. Сутрин се правят пункциите, защото сте под упойка и трябва да сте гладна и жадна.

# 115
Благодаря за инфото момичета. Хубава вечер на всички🤗

# 116
"Здравейте,някоя да е правила скоро крос мач тест в Тутракан или другаде и каква му е цената"
Здравейте, аз съм правила 2021, в клиниката ви взимат само кръв и я пращат в клиника Надежда в София, не помня колко струва понеже пускахме и други неща, но не мисля че беше повече от 100 лв.

# 117
Здравейте,някоя да е правила скоро крос мач тест в Тутракан или другаде и каква му е цената
През август миналата година правих, беше 305 лв. с куриерската такса. Сега може да е повече

# 118
През август миналата година правих, беше 305 лв. с куриерската такса. Сега може да е повече
Здравей благодаря,но тази цена за двамата ли е или само за теб

# 119
Здравей благодаря,но тази цена за двамата ли е или само за теб
За двамата

Общи условия

Активация на акаунт