Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 48 391
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, някоя от вас желае ли размяна на часа си за консултация (първичен преглед) - моят час е на 09.03, търся началото на март или след 18 март?

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 12:16 от FBID1458018359

# 121
Здравейте,
Предстои ми другата седмица втора фетална морфология в Тутракан  .Някой знае ли тя включва ли и ехокардиография ?

# 122
На мен не са ми правили на нито една от феталните.

# 123
На мен не са ми правили на нито една от феталните.
А ходила ли си на друго място да правиш ?

# 124
Не, не съм. Правя си феталните в Тутракан и Русе и в Русе вече ходя редовно на изследване с доплер. Мисля, че ако бяха видяли нещо, тогава щяха да ми препоръчат.

# 125
Не зная дали ехокардиография е нещо специално, но когато съм имала фетална доктора много обстойно оглежда сърцето и бъбреците. Даже от втората фетална имам и клипче на доплера на сърчицето на моя вече роден мъж. Simple Smile

# 126
Не зная дали ехокардиография е нещо специално, но когато съм имала фетална доктора много обстойно оглежда сърцето и бъбреците. Даже от втората фетална имам и клипче на доплера на сърчицето на моя вече роден мъж. Simple Smile
Честита рожба, май е изпреварил термина ,мисля че за февруари го очакваше .
Да идеята беше дали в тази морфология оглеждат детайлно сърчицето ,благодаря за отговора 😊

# 127
Здравейте!
Трябва да започнем подготовка за Зет трансфер, но ТСХ ми е високо и трябва да смъкнем нивата му,но и доктора ми назначи изследвания. Трябва да изследваме нк клетки+афа+аха, тромбофилия, Cmv, токсоплазмоза и хламидия. Въпросът ми е тези изследвания имат ли някаква давност, защото не знам дали да ги направя сега или по-нататък като смъкна нивата. Все пак цената им е висока да не се окаже, че ще ме накарат пак да ги правя

# 128
Здравейте.
Знаете ли,дали д-р Любомир Бойчев преглежда в момента в клиниката,в смисъл дали тези дни е там?
Не че ще ходя при него точно сега,но ми е много важно да разбера.
Благодаря ви.

# 129
Здравейте.
Знаете ли,дали д-р Любомир Бойчев преглежда в момента в клиниката,в смисъл дали тези дни е там?
Не че ще ходя при него точно сега,но ми е много важно да разбера.
Благодаря ви.
Една моя приятелка има час за 10.02 при него за ЖК.

# 130
Значи би трябвало да е там.
Много благодаря,наистина ми е важно да разбера.

# 131
Значи би трябвало да е там.
Много благодаря,наистина ми е важно да разбера.
Вчера бях там, аз съм при брат му ,но той беше там ,имаше пациентки.

# 132
Наистина ви благодаря,беше ми много важно да разбера.

# 133
Момичета, без микробиология от списъка с изследвания, знаете ли дали ще започнем стимулация? Мъж ми пусна , но за прегледа няма да излезе, а на мен ми дойде по-рано и трябва след като свърши...
Не ми се иска да изтърваме ред и месец... Струпаха се лични ангажименти и  ги направихме малков  последния момент, а и да са актуални, но закъсняхме...

# 134
Момичета, без микробиология от списъка с изследвания, знаете ли дали ще започнем стимулация? Мъж ми пусна , но за прегледа няма да излезе, а на мен ми дойде по-рано и трябва след като свърши...
Не ми се иска да изтърваме ред и месец... Струпаха се лични ангажименти и  ги направихме малков  последния момент, а и да са актуални, но закъсняхме...
При започване на моята стимулация държаха моята да е чиста/2 месеца преди това имах бактерия /,след това се оказа че и половинката има ,но му изписаха лечение и доктора каза че и нещо да е останало от нея ,после като дава материал той ще търпи обработка .
Чак незнам кого да питате на регистратурата сигурно веднага ще ви отрежат.

Общи условия

Активация на акаунт