Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 258
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Пак да попитам има ли бременна на 43 със собствена яйцеклетка в клиниката от инвитро?

# 196
Какъв ви е яйчниковия резерв? Общо взето,това е ключово,наред с качеството на яйцеклетките.

# 197
При мен беше на 14 ден пункцията. Успех 🍀🍀🍀 в добри ръце сте.
Как си ?
Всичко наред ли е ?

Чинно си чакам фаталната в 20гс другата седмица. Иначе да чукам на дърво, лека бременност карам. 🙏🤰🏼
Дано всичко е наред и лека да си остане до края 🙂

# 198
Здравейте, дами. Моля за информация за задължителните изследвания от момента на получаване на заповедта по фонд и преди началото на стимулацията. Не са ми казвали в клиниката да си правя изследвания за хепатит, спин, бактерии и др. Притеснява ме, че периода между получаването на заповедта и първия ден от цикъла ми ще е много кратък/около 4-5дни/ и искам да съм подготвена.  Благодаря.

# 199
Няма как да започнете веднага, сега като ви дойде,ще се обадите,ще кажете,че имате заповед вече и ще ви викнат на 12 ден от МЦ за преглед. Там ще се реши вече протокола по,който ще стартирате. Ще се огледа пак хубаво матка, яйчници,ще ви назначат изследвания и вече с началото на новият цикъл ще се стартира. Желая ви успех. В добри ръце сте 🤰🏼🍀

# 200
Здравейте!
След отпадане на мерките разрешават ли придружители в кабинетите - някой знае ли?

# 201
Здравейте!
След отпадане на мерките разрешават ли придружители в кабинетите - някой знае ли?
Здравейте ,
Вчера бях там и имаше дами питали на рецепцията, те нямаха категоричен отговор ,казваха че трябвало да се пита доктора .

# 202
Момичета, утре съм на пункция! Много се вълнувам 🙊 стискайте палци
На ехограф се виждат 10 фоликула , утре ще се пиша какво е положението
🥰🥰🥰

# 203
Момичета, има ли телефон, на който в неделя да ми отговорят? Имах зацапване през нощта, в петък пусках кръвен и беше положителен, утре ще пускам втори.

# 204
За съжаление, няма такъв. Пуснете утре и прогестерон, може да ви е нисък и за това да е зацапването. Успех 🙏🍀🍀🍀

# 205
Момичета, има ли телефон, на който в неделя да ми отговорят? Имах зацапване през нощта, в петък пусках кръвен и беше положителен, утре ще пускам втори.

Здравейте!
След трансфер ли сте? На кой ден?

Аз съм след трансфер на девети ден с две, петдневни ембриончета. На мен също ми зацапва с кафеникаво от два дни а днес вече ме и наболява в повечко. Утре и аз ще пускам изследване, но се притесних с болките

# 206

Здравейте!

Аз съм след трансфер на девети ден с две, петдневни ембриончета. На мен също ми зацапва с кафеникаво от два дни а днес вече ме и наболява в повечко. Утре и аз ще пускам изследване, но се притесних с болките
На 26-ти ми беше трансфера на 5 дневнен ембрион. В петък бях на кръвен, докторът иска да повторя утре. Днес сутринта имах зацапване и имам болки. Приемам само Циклогест и Но шпа. Стискам палци на всички да постигнем мечтания финал!

# 207

Здравейте!

На 26-ти ми беше трансфера на 5 дневнен ембрион. В петък бях на кръвен, докторът иска да повторя утре. Днес сутринта имах зацапване и имам болки. Приемам само Циклогест и Но шпа. Стискам палци на всички да постигнем мечтания финал!

Стискам ти палци всичко да е наред!!! 😇😇

# 208

Здравейте!

Какво се случи? Свързахте ли се с доктора?
На мен ми назначиха утрогестан през устата 3*2, освен това аз приемам но шпа 3*2 и циклогест. Чудя се дали не е много прогестерона който трябва да приемам

# 209
Не се притеснявайте,не е много. В някои клиники дори превантивно на всички изписват утрогестан до 12-13 г.с. Вие няма постоянно да сте на тази доза. Тя е при кървене за известен период,после ги намалят и ппостепено се спира. Някой доктори съм чувала,че отричат приема на прогестерон и препоръчват Витамин К за спиране на кървене,но не съм пробвала и не мога да кажа,дали има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт