Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 254
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Знам, че се спират постепенно. Просто имам и циклогест и утрогестан. С първата бременност бях само с циклогест,затова се зачудих.
Не се притеснявайте,не е много. В някои клиники дори превантивно на всички изписват утрогестан до 12-13 г.с. Вие няма постоянно да сте на тази доза. Тя е при кървене за известен период,после ги намалят и ппостепено се спира. Някой доктори съм чувала,че отричат приема на прогестерон и препоръчват Витамин К за спиране на кървене,но не съм пробвала и не мога да кажа,дали има ефект.

# 211
Здравейте, успех на всички пожелавам ❤ !
Влизам само да споделя, че вече пускат придружител в кабинета при доктора! В моя случай беше при Л. Бойчев.

# 212
Момичета, има ли телефон, на който в неделя да ми отговорят? Имах зацапване през нощта, в петък пусках кръвен и беше положителен, утре ще пускам втори.

Здравейте!
След трансфер ли сте? На кой ден?

Аз съм след трансфер на девети ден с две, петдневни ембриончета. На мен също ми зацапва с кафеникаво от два дни а днес вече ме и наболява в повечко. Утре и аз ще пускам изследване, но се притесних с болките
На 26-ти ми беше трансфера на 5 дневнен ембрион. В петък бях на кръвен, докторът иска да повторя утре. Днес сутринта имах зацапване и имам болки. Приемам само Циклогест и Но шпа. Стискам палци на всички да постигнем мечтания финал!

Какво се случи? Свързахте ли се с доктора?
На мен ми назначиха утрогестан през устата 3*2, освен това аз приемам но шпа 3*2 и циклогест. Чудя се дали не е много прогестерона който трябва да приемам
[/quote
Същото: и при мен допълни 3*2 Утрогестан от снощи. Тестът за бременност е +, прогестеронът е в норма, но сравнително нисък 43.2 (при граници 35-141). След седмица съм на преглед. Надявам се и при теб се стабилизират нещата!

# 213
Здравейте! Някой приемал ли е Микоменд?Ако да имало ли е ефект от него? 🌸🌸🌸

# 214
  • Ловеч

Здравейте, Плами, на мен ми изписаха Микоменд заради повишени НК клетки. След 10 дни ще мога да Ви отговоря има ли ефект, защото в петък ще ми е изследването и докато излезе резултата.... Направи ми впечатление, че на опаковката пише 2*1, а на мен ми го изписаха 1*1.

# 215

Здравейте, Плами, на мен ми изписаха Микоменд заради повишени НК клетки. След 10 дни ще мога да Ви отговоря има ли ефект, защото в петък ще ми е изследването и докато излезе резултата.... Направи ми впечатление, че на опаковката пише 2*1, а на мен ми го изписаха 1*1.

И при мен е за повишени НК клетки и дозата е същата 😌

# 216
Момичета, здравейте. В неделя беше пункцията , извадиха 9 яйцеклетки, понеделник ми се обадиха , че 5 са оплодени. Вторник ми казаха,че 2 се делят добре и равномерно, а сряда ( вчера ) ми се обадиха да ми кажат ,че трансферът ми ще е днес , 4 те ембриончета изглеждат добре, а едното е с неравномерно делене.
Стискайте ми палци
Успех ❤️❤️❤️

# 217
Момичета, здравейте. В неделя беше пункцията , извадиха 9 яйцеклетки, понеделник ми се обадиха , че 5 са оплодени. Вторник ми казаха,че 2 се делят добре и равномерно, а сряда ( вчера ) ми се обадиха да ми кажат ,че трансферът ми ще е днес , 4 те ембриончета изглеждат добре, а едното е с неравномерно делене.
Стискайте ми палци
Успех ❤️❤️❤️

Успех Ви пожелавам от сърце.
А правихте ли предимплантационна диагностика на ембрионите?

# 218
Стискайте ми палци
Успех ❤️❤️❤️

Успех Ви пожелавам от сърце.
А правихте ли предимплантационна диагностика на ембрионите?
Аз си интересувам от тази предимпантационна диагносика: точно преди трасфера докторът ми каза, че се прави някаква генечтична проверка на ембриона - това ли е всъщност, защото не съм плащала нищо и не сме го коментирали предварително?
Успех на момичетата, на които предстои трансфер!!!

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 12:19 от ivi4kabs

# 219
Ние задължително ще се опитаме да направим предимплантационна диагностика,казаха,че се предлага в Тутракан,пращат ги май до София. Не е евтино,гледах в София колко струва,но специално в нашия случай трябва да го направим. Четох,че това е нещо като Пренатален тест на ембриончетата. Взимат малка проба от тях и ги изследват за аномалии (хромозомни и други). Надяваме се,че така ще избегнем спонтанни аборти заради проблеми в плода.

# 220
Ние задължително ще се опитаме да направим предимплантационна диагностика,казаха,че се предлага в Тутракан,пращат ги май до София. Не е евтино,гледах в София колко струва,но специално в нашия случай трябва да го направим. Четох,че това е нещо като Пренатален тест на ембриончетата. Взимат малка проба от тях и ги изследват за аномалии (хромозомни и други). Надяваме се,че така ще избегнем спонтанни аборти заради проблеми в плода.
Можели след като направите диагностиката на ембрионите , да споделите колко ембриона сте изпратили и колко парички струва.

# 221
Можели след като направите диагностиката на ембрионите , да споделите колко ембриона сте изпратили и колко парички струва.

Да,разбира се,ще споделя. Но ще е след няколко месеца,когато евентуално ще го правим.

# 222
Не сме правили прединплантационна диагностика. Първи опит ми е.
На 36 г съм , с мъжки фактор сме

# 223
ПИД не е рутинно изследване и се прави при повтарящи се спонтанни аборти, не добре развиващи ембриони, трудна имплантация и др.  Цените са доста високи и зависи дали ще се изследват мутации в ембриона, ДНК или генетични изменения всичко е строго индивидуално.

# 224
Здравейте Дами ,
Нова съм .
Накратко : Диагностицирани сме в Русе с мъжки фактор (Тератозооспермията). Правили сме 3 инсеминации  и една пункция за инвитро ,но нямаше яйцеклетка.
От декември месец се опитвам да запазя час за преглед и консултация при др. Л. Бойчев ,но отговора е един и същ "-Чакаме графици".
Отчаяна съм вече .. Как успяхте да си запишете час ?

Общи условия

Активация на акаунт