Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 261
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте Дами ,
Нова съм .
Накратко : Диагностицирани сме в Русе с мъжки фактор (Тератозооспермията). Правили сме 3 инсеминации  и една пункция за инвитро ,но нямаше яйцеклетка.
От декември месец се опитвам да запазя час за преглед и консултация при др. Л. Бойчев ,но отговора е един и същ "-Чакаме графици".
Отчаяна съм вече .. Как успяхте да си запишете час ?
Здравейте и аз съм от Русе ,помислете за вариант Богомил Бойчев, аз съм при него ,нещата се случват много по бързо със записване на час .Той ми направи инвитрото ,бременна вече в 8 месец 🙂 от първи опит .Ако имате други въпроси пишете ми на лични .

# 226
Обаждайте се всеки ден без да се притеснявате, че досаждате!!! Успех ви желая!
Здравейте Дами ,
Нова съм .
Накратко : Диагностицирани сме в Русе с мъжки фактор (Тератозооспермията). Правили сме 3 инсеминации  и една пункция за инвитро ,но нямаше яйцеклетка.
От декември месец се опитвам да запазя час за преглед и консултация при др. Л. Бойчев ,но отговора е един и същ "-Чакаме графици".

# 227
Звъните постоянно, поне веднъж седмично. Аз успях на. 6.1 са запазя за 9.3, така че трябва да сте настоятелни.         

Здравейте Дами ,
Нова съм .

# 228
Аз също звънях всеки ден по 2 пъти в продължение на месец, все ще нацелите графика.

Плюс ако не ви се чака, доктор Богомил Бойчев, също може да му имате пълно доверие. И двамата са много добри.
Успех 🍀

# 229
И аз съм при Богомил Бойчев, при него чаках само месец за първия час.Доволна съм внимателен е обяснява, а и сестрата е мниго пекана. Имайте предвид обаче , че после се чака доста докато влезете при който и от двамата да е. Успех

# 230
Момиче вчера бях на преглед при Л. Бойчев, хемоглобина ми беше 116, каза че ще ми изпише желязо, заговорихме се и така остана.
Може ли някой да ми препоръча какво изписва по принцип доктора, че ми се струва неуместно да звъня за това. Благодаря 🙏
Бременна съм в 21 гс.

# 231
Най-добре се обадете и кажете, че не сте го коментирали с доктора. След това ще ви върнат обаждане

# 232
Момиче вчера бях на преглед при Л. Бойчев, хемоглобина ми беше 116, каза че ще ми изпише желязо, заговорихме се и така остана.
Може ли някой да ми препоръча какво изписва по принцип доктора, че ми се струва неуместно да звъня за това. Благодаря 🙏
Бременна съм в 21 гс.
Привет ,Богомил ми изписа Ферум на Смарт Хит 2 × 1 табл.
Той сподели че с него няма да имам проблем със стомаха и ходенето до wc и наистина е така .

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 12:09 от T0909t

# 233
Аз продължавам да имам зацапване въпреки Утрогестан, Но шпа и Циклогест. При теб повлияха ли лекарствата? В понеделник съм на преглед, но ме притеснява. Гледам да лежа, но имам ли повече движение се появява.
Знам, че се спират постепенно. Просто имам и циклогест и утрогестан. С първата бременност бях само с циклогест,затова се зачудих.
Не се притеснявайте,не е много. В някои клиники дори превантивно на всички изписват утрогестан до 12-13 г.с. Вие няма постоянно да сте на тази доза. Тя е при кървене за известен период,после ги намалят и ппостепено се спира. Някой доктори съм чувала,че отричат приема на прогестерон и препоръчват Витамин К за спиране на кървене,но не съм пробвала и не мога да кажа,дали има ефект.

# 234
И при мен още го има зацапването, но по-оскъдно вече. И аз като теб като се раздвижа повече и се усилва леко. Затова само лежа и почти нищо не правя.
Не се притеснявай! Важното е да не е червена кръв
Колко ти беше чхг на 14 ден?
Аз продължавам да имам зацапване въпреки Утрогестан, Но шпа и Циклогест. При теб повлияха ли лекарствата? В понеделник съм на преглед, но ме притеснява. Гледам да лежа, но имам ли повече движение се появява.
Знам, че се спират постепенно. Просто имам и циклогест и утрогестан. С първата бременност бях само с циклогест,затова се зачудих.
Не се притеснявайте,не е много. В някои клиники дори превантивно на всички изписват утрогестан до 12-13 г.с. Вие няма постоянно да сте на тази доза. Тя е при кървене за известен период,после ги намалят и ппостепено се спира. Някой доктори съм чувала,че отричат приема на прогестерон и препоръчват Витамин К за спиране на кървене,но не съм пробвала и не мога да кажа,дали има ефект.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 19:17 от Nelkaata

# 235
188.50 на 16-ти ден
И при мен още го има зацапването, но по-оскъдно вече. И аз като теб като се раздвижа повече и се усилва леко. Затова само лежа и почти нищо не правя.

# 236
Пожелавам само хубави новини в понеделник! И да пишеш какво е казал доктора. Аз съм чак на 29.04 на преглед
188.50 на 16-ти ден

# 237
Дамиии...много ви благодаря. Звънях днес и хоп час при Б.Бойчев за 19 Май ..чак немога да повярвам ..Толкова месеци звъня и най-накрая се случи!
Желая успех на всички !

# 238
Момичета, как се прави репродуктивен панел - кръв, биопсия под упойка, без упойка? Какво включва като изследване? Какви показатели?

# 239
Момичета, как се прави репродуктивен панел - кръв, биопсия под упойка, без упойка? Какво включва като изследване? Какви показатели?
За репродуктивния панел на мен ми вземаха кръв от вената. Биопсия досега не ми е правена

Общи условия

Активация на акаунт