Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 319
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, дами. Някоя минала по този път, може ли да ми каже колко време е престоя след пункция в клиниката. И обикновено на кой ден се правят ембриотрансферите?

# 286
Здравейте! Някой правил ли е определяне на имплантационен прозорец в клиниката? Какво представлява процедурата и каква е цената?🌸🌼🌸

# 287
Здравейте! Аз бях общо около три часа в клиниката - толкова отне подготовката, излизането от упойка и вземането на кръв след това. Резултатите излизат бързо и в зависимост от състоянието Ви, махат абоката и си тръгвате. Изследва се ПКК след пункцията. Моят трансфер беше на петдневни ембриони, но там вече решават ембриолозите. Успех! Simple Smile
Здравейте, дами. Някоя минала по този път, може ли да ми каже колко време е престоя след пункция в клиниката. И обикновено на кой ден се правят ембриотрансферите?

# 288

Моят час беше 8:30,около 11 часа бяхме приключили с пункция,вливане на система,ПКК и разговор с доктора(издава рецепта с необходимите лекарства).
Трансферът ми  беше на тридневен ембрион.
Всеки ден ти звънят от клиниката и те информират ембриолозите колко са оплодени, качествени и т.н.
УСПЕХ!!!🍀🍀🍀

# 289
Благодаря Ви за информацията и пожеланията. Дано е успешно всичко и февруари да гушнем така желаното бебче Simple Smile

# 290
Здравейте,
Имам неуспешни опити в други клиники и сме се насочили към Тутракан за още едно мнение и евентуален нов опит.
Колки време долу горе се чака за час за първоначален преглед? Мисля да е при д-р Л.Бойчев.
Благодаря Simple Smile

# 291
Онзи ден звънях и ми казаха, че чакат график за август.

# 292
Здравейте, в колко часа се обаждат ембриолозите за информация ?преди обяд или следобед ,кога да очаквам обаждане?

# 293
Здравейте, в колко часа се обаждат ембриолозите за информация ?преди обяд или следобед ,кога да очаквам обаждане?
На мен ми се обаждаха между 10 и 12 .00 часа .

# 294
Пациентка съм на Л.Бойчев. Но той нещо пропуска. Винаги в 7-8 гс правим аборт, ембриона спира да се развива.
Сега се каня да ходя в Турция за една ин витро процедура. Но незнам трябва ли да кажа Л Бойчев, или пък по какъв начин да му кажа. И дай боже след ин витрото в Турция, ако и всичко наред , аз трябва да ходя при Бойчев за женска консултация. И ако тогава му кажа за Турция, но трябва да кажа, и той дали ще ме приеме. При Бойчев имам 6 трансфера и 5 аборта

# 295
А правила ли сте предимплантационна диагностика на ембриончетата преди трансферите?

Пациентка съм на Л.Бойчев. Но той нещо пропуска. Винаги в 7-8 гс правим аборт, ембриона спира да се развива.
Сега се каня да ходя в Турция за една ин витро процедура. Но незнам трябва ли да кажа Л Бойчев, или пък по какъв начин да му кажа. И дай боже след ин витрото в Турция, ако и всичко наред , аз трябва да ходя при Бойчев за женска консултация. И ако тогава му кажа за Турция, но трябва да кажа, и той дали ще ме приеме. При Бойчев имам 6 трансфера и 5 аборта

# 296
А защо искате Бойчев да Ви следи бременността, след като лично сте се убедили, че пропуска нещо. Аз не подценявам професионализма на лекарите, но според мен са ужасно натоварени и е невъзможно да обърнат нужното внимание на всяка от нас. Това го казвам като човек с единствен и успешен опит в клиниката, но така и не посмях да отида там да ми следят бременността.

# 297
И аз съм с няколко аборта при естествено забременяване и последният път изпратихме материал за изследване чрез Геника в Хонг Конг,излезе,че е имало хромозомен проблем. Затова решихме да пробваме ин витро и сега ще правим предимплантационна диагностика,но тя се прави само при ЗЕТ.
Много съжалявам,не знам какво да Ви кажа,и ние вече 4 пъти преминаваме през този кошмар.

А правила ли сте предимплантационна диагностика на ембриончетата преди трансферите?

Не това не сме правили. При мене при свеж трансфер правим аборт в 8 г с с пълна упойка.
При ЗЕТ с кървене пада.
Един път абортивния материал изпратихме за изследване. И в резултата пишеше, че всичко е в норма

# 298
А защо искате Бойчев да Ви следи бременността, след като лично сте се убедили, че пропуска нещо. Аз не подценявам професионализма на лекарите, но според мен са ужасно натоварени и е невъзможно да обърнат нужното внимание на всяка от нас. Това го казвам като човек с единствен и успешен опит в клиниката, но така и не посмях да отида там да ми следят бременността.
Аз искам бременността Л.Бойчев да следи. Той е много добър, и голяма вяра му имам. Последния път казах ЗАЩО винаги правим аборт? И той ми каза за всичко си изследвана ш незнам още какво да ти пусна. И аз затова искам да пробвам в Турция, но ЖК искам при Бойчев, и малко се страхувам, ако не ме приеме после

# 299
Аз също имам голямо доверие на д-р Бойчев и за мен той е един прекрасен лекар и човек.
За съжаление,медицината не е математика,и понякога не е толкова лесно да се открие причината.
В Турция това,което предлагат е плазма терапия за подобрение качеството и количеството на яйцеклетките,което го правят и в София. А в само една клиника в Турция правят някаква експериментална терапия със стволови клетки,но не съм сигурна колко е ефективна,пък и те не са особено убедени. Уж я хвалят,но не е доказано все още. Фактът,че го правят само на 1 място,а не повсеместно,е красноречив.
Една позната е ходила там и са й предлагали,но реши тази есен да пробва само с плазмата.

Общи условия

Активация на акаунт